Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zakochalam sie... ona przypomina mi strasznie mojego pierwszego psa...jest niesamowita...
czy wiadomo o niej cos wiecej?
czy jest sterylizowana, ile ma lat, jaka jest do innych zwierzat i ludzi...cos gdzies na ktorejs stronie czytalam, ze jest bojazliwa czy tak?
nie mam pojecia, moze mi sie pomieszalo...
czy jest gdzies ogloszona?
chcialabym jej strasznie pomoc, chocby wirtualnie, zabrac do domu nie moge niestety, gdyby to ode mnie zalezalo...

Posted

Ciiiii ... aby nie zapeszać .. ale mam chętną :kciuki: Świetna Dziewczyna dla Świetnej Suni :p

Sunia jest rewelacyjna.. bezkonfliktowa - spokojna dla ludzi i innych zwierząt.
Trafiła do schroniska jakieś 2 lata temu w związku ze śmiercią właściciela :roll:

Posted

przyszły domek(dalej trzymam kciuki) kazał mi się przyznać, że to ja im powiedziałam o dogomanii:diabloti:, ale Norę sami już znaleźli:evil_lol: Z przyszłą pańcią byłyśmy na jednym roku i w jednej grupie, więc psisko będzie miało dobrze:razz: a że ja jak zwykle peplam tylko o moim psim dziecku to wyszła nam dogomania w rozmowie:cool3:

Posted

[quote name='magda z.']przyszły domek(dalej trzymam kciuki) kazał mi się przyznać, że to ja im powiedziałam o dogomanii:diabloti:, ale Norę sami już znaleźli:evil_lol: Z przyszłą pańcią byłyśmy na jednym roku i w jednej grupie, więc psisko będzie miało dobrze:razz: a że ja jak zwykle peplam tylko o moim psim dziecku to wyszła nam dogomania w rozmowie:cool3:
Madziu błagam powiedz jej żeby mi przysyłała od czasu do czasu fotki na maila [email protected] oczywiscie jak juz się uda, Bo Norcia to moja ulubienica!:loveu:

Posted

właścicielka już się zalogowała, ale się ujawni jak wszystko się uda:cool3: pewnie mnie jutro za to walnie, bo mamy spotkanie historyków we wrocławiu:evil_lol: watek juz też przeczytała i myślę, że będzie tu pisać o Norze:cool3: trzymam kciuki, mam nadzieję, ze dobra passa potrwa-udało mi się w ciągu 2 dni znaleźć super dom dla małej suńki przybłędy i jeszcze właściciel na dogo się zalogował:p