Jump to content
Dogomania

bokser Zefirek przeszedł za [TM]*, juz cię nic nie boli faflaczku(((:

Recommended Posts

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tatankas']Pewnie,że się dołożymy,ja swoją deklarację mogę wpłacić zaraz-jak będzie trzeba :)[/QUOTE]

[quote name='Kapsel'][B]super Onga [/B]:buzi: Pani Agnieszka juz umówiona na piątek z Nutusią na rozmowę przedadopcyjną. Pani się ucieszyła, że najprawdopodobniej [B]wujek&ciocia[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dowiezie boksiołka do Strykowa. Noce są już strasznie zimne. On marznie, więc jak najszybciej trzeba go wyciągnąć. :shake:
[B]Conceited :loveu:[/B]pomożesz na miejscu w wyciągnięciu boksiołka i rezerwacji jego adopcji na sobotę?

C[B]ioteczki, robimy zbiórkę na punkty poboru opłat i na dopłatę do paliwa.[/B]

Koszty transportu:

[B]Onga[/B] :loveu::loveu::loveu: ..... zł
Kto jeszcze cioteczki Kochane? :modla::modla::modla::modla::modla::modla:[/QUOTE]

No co jest-nie widziałaś mojej wypowiedzi,która była nad twoim postem ;)

Posted

Ja cały czas deklaruje 30 zł jak obiecałam i jeszce 2 dyszki dołożę dla Zefirka.Prosze o dane do przelewu
Kciuki sine z zaciskanie, ale jeszcze trzymam mocno żeby sie udało :kciuki:

Posted

[quote name='sabinka40']:bigcool:Domek, domek.....jak super!!!! Ja coś dorzucę oczywiście, gdzie i kiedy tylko daj znać Kapselku:lol:[/QUOTE]
Dzieki [B]Sabinko[/B] :buzi:
[quote name='tatankas']No co jest-nie widziałaś mojej wypowiedzi,która była nad twoim postem ;)[/QUOTE]

Nie widziałam, ło matko ja chyba juz oslepłam. Dzięki [B]Tatankas[/B]:buzi:

[quote name='Cheese']Ja cały czas deklaruje 30 zł jak obiecałam i jeszce 2 dyszki dołożę dla Zefirka.Prosze o dane do przelewu
Kciuki sine z zaciskanie, ale jeszcze trzymam mocno żeby sie udało :kciuki:[/QUOTE]

Super, dzięki [B]Cheese[/B]:buzi:

[B]Kochane ciotunie,[/B] rano wyślę Wam i [B]cioteczce Onga[/B] na pw mój numer konta, dziś juz nie kontaktuję. Jak pieniążki dojdą zaraz zrobie raport ile kaski mamy. Zefirek będzie uratowany, prawda? :smile::smile::smile::smile::smile::smile: Oby juz była sobota!!!!
Super jesteście po prosu :bye::bye::bye:

Posted

Jak ma śmigać do nowego domeczku to ustaliłyśmy z Abrą, że w tym miesiącu mniej zje i damy faflakowi 80 zł:p
Oczywiście żart...Abra nie umie jeść mniej ;)

Posted

[quote name='kora78']ja podtrzymam jednorazowo 10zl, jak bedzie juz po wizycie PA, bo w sumie na teraz to nie wiadomo.[/QUOTE]
Dzieki Koruś,:loveu:mam nadzieję że bedzie wszystko ok, bo nawet po paru rozmowach wyczuje się daną osobę, więc już numer konta tez Ci wysyłam :-)
[quote name='onga']Jak ma śmigać do nowego domeczku to ustaliłyśmy z Abrą, że w tym miesiącu mniej zje i damy faflakowi 80 zł:p
Oczywiście żart...Abra nie umie jeść mniej ;)[/QUOTE]

Onga:loveu: i Abrusiu :buzi: cioteczko dziękujemy!!!!

Wysłałam numer konta do:
[B]Onga :loveu:
Kora78 :loveu:
Sabinka40 :loveu:
Cheese :loveu:
Tatankas [/B]:loveu:

Która z cioteczek jeszcze dorzuci się do transportu? :hand::hand::hand:

Posted

[quote name='wujek & ciocia']Widzę, że cioteczki podjęły decyzję za mnie :([/QUOTE]

Nie wujku Kochany Nasz :buzi::buzi::buzi: tylko zabezpieczamy się w razie potrzeby pomocy Tobie w kosztach.

Wujku&ciociu :iloveyou::iloveyou::iloveyou: błagamy zgódź się bardzo, bardzo prosimy by boksiołek dzieki Tobie miał domek, nie marzł już i nie tęsknił w tym przytulisku :-(

[B]Wujku&ciociu prosimy [/B]:modla::modla::modla::modla::modla::modla:nie zostawiaj nas :shake:

Posted

[quote name='wujek & ciocia']Widzę, że cioteczki podjęły decyzję za mnie :([/QUOTE]

Oj nie płacz,nie płacz-nie będzie tak źle.Sama bym pojechała,gdybym bliżej miała,ale ja na końcu świata;)

Posted

[quote name='wujek & ciocia']przy takiej presji pewnie pojadę :)

zgłosiła się już do mnie Pyrdka, która chce się podłączyć z sunią z Nowego Tomyśla do Łowicza ...

prośba aby to było od wczesnego ranka , tak aby coś mi z dnia zostało :)[/QUOTE]

Jasne że od rana. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Wujku :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Zadzwonię do Dopiewa od której najwcześniej Zefirka by wydali :mdrmed::mdrmed::mdrmed:

Posted

[quote name='Kapsel']Dzieki Koruś,:loveu:mam nadzieję że bedzie wszystko ok, bo nawet po paru rozmowach wyczuje się daną osobę, więc już numer konta tez Ci wysyłam :-)

Onga:loveu: i Abrusiu :buzi: cioteczko dziękujemy!!!!

Wysłałam numer konta do:
[B]Onga :loveu:
Kora78 :loveu:
Sabinka40 :loveu:
Cheese :loveu:
Tatankas [/B]:loveu:

Która z cioteczek jeszcze dorzuci się do transportu? :hand::hand::hand:[/QUOTE]

o mnie zapomniałas, też się deklarowałam :-)

Posted

[quote name='Yana']o mnie zapomniałas, też się deklarowałam :-)[/QUOTE]

[B]Yaneczko[/B] :loveu::loveu::loveu: :Cool!::Cool!::Cool!:już wysyłam konto :mdrmed::mdrmed::mdrmed:

[B]Wujku&ciociu[/B],:loveu: dzwoniłam do Dopiewa. Nie ma problemu o której przyjedziesz po faflaka, bo tam jest zawsze ktoś 24-godziny na dobę i Zefirek będzie wydany. Dostanie książeczkę zdrowia i niezbędne papiery. Dziś nie było Pana Romana :razz: a od 7.00 w sobotę będzie ten sam Pan z którym dzisiaj rozmawiałam.
[B]Wujku [/B]:loveu:przyślij mi swój numer konta. Czy mam rozumieć, że trasa byłaby aż do Łowicza?

Posted

[quote name='wujek & ciocia']raczej do strykowa, bo jeszcze trochę i będę już w Wawie :)

ktoś z Łowicza również podjedzie do strykowa, chyba że te osoby od boksia by wzięły sunie na te pół godziny trasy ?[/QUOTE]
Ok do Strykowa :-D:-D:-D Nie mam pojęcia czy Pani Agnieszka wzięłaby sunie do Łowicza, czy nie bałaby sie dwóch psiaków wieźć :roll::roll::roll: mogę się zapytać. A co to za sunia? mała, duża? :razz:

Posted

[quote name='wujek & ciocia']nie mam pojęcia :shake: napisałem Pyrdce, że jak mam jechać z dwoma to musi ktoś ze mną jechać do pomocy ...[/QUOTE]

Możemy się Pani zapytać, ale niech się dziewczyny zabezpieczą.

[B]Nutusiu,[/B] czy dzwoniła do Ciebie Pani Agnieszka?