Kapsel Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Czekamy na deklaracje :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
tatankas Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='tatankas']Pewnie,że się dołożymy,ja swoją deklarację mogę wpłacić zaraz-jak będzie trzeba :)[/QUOTE] [quote name='Kapsel'][B]super Onga [/B]:buzi: Pani Agnieszka juz umówiona na piątek z Nutusią na rozmowę przedadopcyjną. Pani się ucieszyła, że najprawdopodobniej [B]wujek&ciocia[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dowiezie boksiołka do Strykowa. Noce są już strasznie zimne. On marznie, więc jak najszybciej trzeba go wyciągnąć. :shake: [B]Conceited :loveu:[/B]pomożesz na miejscu w wyciągnięciu boksiołka i rezerwacji jego adopcji na sobotę? C[B]ioteczki, robimy zbiórkę na punkty poboru opłat i na dopłatę do paliwa.[/B] Koszty transportu: [B]Onga[/B] :loveu::loveu::loveu: ..... zł Kto jeszcze cioteczki Kochane? :modla::modla::modla::modla::modla::modla:[/QUOTE] No co jest-nie widziałaś mojej wypowiedzi,która była nad twoim postem ;) Quote
sabinka40 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 :bigcool:Domek, domek.....jak super!!!! Ja coś dorzucę oczywiście, gdzie i kiedy tylko daj znać Kapselku:lol: Quote
Cheese Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Ja cały czas deklaruje 30 zł jak obiecałam i jeszce 2 dyszki dołożę dla Zefirka.Prosze o dane do przelewu Kciuki sine z zaciskanie, ale jeszcze trzymam mocno żeby sie udało :kciuki: Quote
Kapsel Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='sabinka40']:bigcool:Domek, domek.....jak super!!!! Ja coś dorzucę oczywiście, gdzie i kiedy tylko daj znać Kapselku:lol:[/QUOTE] Dzieki [B]Sabinko[/B] :buzi: [quote name='tatankas']No co jest-nie widziałaś mojej wypowiedzi,która była nad twoim postem ;)[/QUOTE] Nie widziałam, ło matko ja chyba juz oslepłam. Dzięki [B]Tatankas[/B]:buzi: [quote name='Cheese']Ja cały czas deklaruje 30 zł jak obiecałam i jeszce 2 dyszki dołożę dla Zefirka.Prosze o dane do przelewu Kciuki sine z zaciskanie, ale jeszcze trzymam mocno żeby sie udało :kciuki:[/QUOTE] Super, dzięki [B]Cheese[/B]:buzi: [B]Kochane ciotunie,[/B] rano wyślę Wam i [B]cioteczce Onga[/B] na pw mój numer konta, dziś juz nie kontaktuję. Jak pieniążki dojdą zaraz zrobie raport ile kaski mamy. Zefirek będzie uratowany, prawda? :smile::smile::smile::smile::smile::smile: Oby juz była sobota!!!! Super jesteście po prosu :bye::bye::bye: Quote
kora78 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 ja podtrzymam jednorazowo 10zl, jak bedzie juz po wizycie PA, bo w sumie na teraz to nie wiadomo. Quote
onga Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Jak ma śmigać do nowego domeczku to ustaliłyśmy z Abrą, że w tym miesiącu mniej zje i damy faflakowi 80 zł:p Oczywiście żart...Abra nie umie jeść mniej ;) Quote
sabinka40 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Oczywiscie że Zefirek bedzie uratowany, jak mogłoby być inaczej przy tylu kochanych cioteczkach:calus: Quote
Kapsel Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 [quote name='kora78']ja podtrzymam jednorazowo 10zl, jak bedzie juz po wizycie PA, bo w sumie na teraz to nie wiadomo.[/QUOTE] Dzieki Koruś,:loveu:mam nadzieję że bedzie wszystko ok, bo nawet po paru rozmowach wyczuje się daną osobę, więc już numer konta tez Ci wysyłam :-) [quote name='onga']Jak ma śmigać do nowego domeczku to ustaliłyśmy z Abrą, że w tym miesiącu mniej zje i damy faflakowi 80 zł:p Oczywiście żart...Abra nie umie jeść mniej ;)[/QUOTE] Onga:loveu: i Abrusiu :buzi: cioteczko dziękujemy!!!! Wysłałam numer konta do: [B]Onga :loveu: Kora78 :loveu: Sabinka40 :loveu: Cheese :loveu: Tatankas [/B]:loveu: Która z cioteczek jeszcze dorzuci się do transportu? :hand::hand::hand: Quote
tatankas Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Ja już pieniążki przesłałam,skromnie przy innych ciotkach,ale jest i dziś powinny być już u ciebie ;) Quote
wujek & ciocia Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Widzę, że cioteczki podjęły decyzję za mnie :( Quote
Kapsel Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 [quote name='wujek & ciocia']Widzę, że cioteczki podjęły decyzję za mnie :([/QUOTE] Nie wujku Kochany Nasz :buzi::buzi::buzi: tylko zabezpieczamy się w razie potrzeby pomocy Tobie w kosztach. Wujku&ciociu :iloveyou::iloveyou::iloveyou: błagamy zgódź się bardzo, bardzo prosimy by boksiołek dzieki Tobie miał domek, nie marzł już i nie tęsknił w tym przytulisku :-( [B]Wujku&ciociu prosimy [/B]:modla::modla::modla::modla::modla::modla:nie zostawiaj nas :shake: Quote
tatankas Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='wujek & ciocia']Widzę, że cioteczki podjęły decyzję za mnie :([/QUOTE] Oj nie płacz,nie płacz-nie będzie tak źle.Sama bym pojechała,gdybym bliżej miała,ale ja na końcu świata;) Quote
wujek & ciocia Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 przy takiej presji pewnie pojadę :) zgłosiła się już do mnie Pyrdka, która chce się podłączyć z sunią z Nowego Tomyśla do Łowicza ... prośba aby to było od wczesnego ranka , tak aby coś mi z dnia zostało :) Quote
Kapsel Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 [quote name='wujek & ciocia']przy takiej presji pewnie pojadę :) zgłosiła się już do mnie Pyrdka, która chce się podłączyć z sunią z Nowego Tomyśla do Łowicza ... prośba aby to było od wczesnego ranka , tak aby coś mi z dnia zostało :)[/QUOTE] Jasne że od rana. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Wujku :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Zadzwonię do Dopiewa od której najwcześniej Zefirka by wydali :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Quote
Yana Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='Kapsel']Dzieki Koruś,:loveu:mam nadzieję że bedzie wszystko ok, bo nawet po paru rozmowach wyczuje się daną osobę, więc już numer konta tez Ci wysyłam :-) Onga:loveu: i Abrusiu :buzi: cioteczko dziękujemy!!!! Wysłałam numer konta do: [B]Onga :loveu: Kora78 :loveu: Sabinka40 :loveu: Cheese :loveu: Tatankas [/B]:loveu: Która z cioteczek jeszcze dorzuci się do transportu? :hand::hand::hand:[/QUOTE] o mnie zapomniałas, też się deklarowałam :-) Quote
Kapsel Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 [quote name='Yana']o mnie zapomniałas, też się deklarowałam :-)[/QUOTE] [B]Yaneczko[/B] :loveu::loveu::loveu: :Cool!::Cool!::Cool!:już wysyłam konto :mdrmed::mdrmed::mdrmed: [B]Wujku&ciociu[/B],:loveu: dzwoniłam do Dopiewa. Nie ma problemu o której przyjedziesz po faflaka, bo tam jest zawsze ktoś 24-godziny na dobę i Zefirek będzie wydany. Dostanie książeczkę zdrowia i niezbędne papiery. Dziś nie było Pana Romana :razz: a od 7.00 w sobotę będzie ten sam Pan z którym dzisiaj rozmawiałam. [B]Wujku [/B]:loveu:przyślij mi swój numer konta. Czy mam rozumieć, że trasa byłaby aż do Łowicza? Quote
wujek & ciocia Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 raczej do strykowa, bo jeszcze trochę i będę już w Wawie :) ktoś z Łowicza również podjedzie do strykowa, chyba że te osoby od boksia by wzięły sunie na te pół godziny trasy ? Quote
Kapsel Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 [quote name='wujek & ciocia']raczej do strykowa, bo jeszcze trochę i będę już w Wawie :) ktoś z Łowicza również podjedzie do strykowa, chyba że te osoby od boksia by wzięły sunie na te pół godziny trasy ?[/QUOTE] Ok do Strykowa :-D:-D:-D Nie mam pojęcia czy Pani Agnieszka wzięłaby sunie do Łowicza, czy nie bałaby sie dwóch psiaków wieźć :roll::roll::roll: mogę się zapytać. A co to za sunia? mała, duża? :razz: Quote
wujek & ciocia Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 nie mam pojęcia :shake: napisałem Pyrdce, że jak mam jechać z dwoma to musi ktoś ze mną jechać do pomocy ... Quote
Kapsel Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 [quote name='wujek & ciocia']nie mam pojęcia :shake: napisałem Pyrdce, że jak mam jechać z dwoma to musi ktoś ze mną jechać do pomocy ...[/QUOTE] Możemy się Pani zapytać, ale niech się dziewczyny zabezpieczą. [B]Nutusiu,[/B] czy dzwoniła do Ciebie Pani Agnieszka? Quote
wujek & ciocia Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 koszt po kosztach czyli jeśli da radę uzbierać to szacuję około 92 zł na autostradę i paliwo na 440 km , liczę po 8 lit na 100km po 5,20 za 1l to daje około 183 zł jeśli dobrze liczę :) Quote
sabinka40 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Pieniążki przelałam:lol:, trzymam kciuki baaaardzo mocno:thumbs: Quote
wujek & ciocia Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 A czy wiadomo jak zefirek zachowuje się w samochodzie ? Quote
Recommended Posts