Jump to content
Dogomania

bokser Zefirek przeszedł za [TM]*, juz cię nic nie boli faflaczku(((:

Recommended Posts

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kapsel']Nie udało się :-(:-(:-( Mąż się zaparł i niestety :shake:
Zostaje opcja domku w Gdyni. Ola będzie dzwonić do Państwa, trzymajcie kciuki!!![/QUOTE]

...szkoda

no to zaciskamy :kciuki:

Posted

[quote name='Kapsel']Nie udało się :-(:-(:-( Mąż się zaparł i niestety :shake:
Zostaje opcja domku w Gdyni. Ola będzie dzwonić do Państwa, trzymajcie kciuki!!![/QUOTE]
Trzymam kciuki Kapselku ...mocno:)

Posted

Dziewczyny przepraszam , ze u Zefirka na wątku ale bokser Fidelek szuka domu ...może pamiętacie jakiś czas temu Fidel boksio Izy ze Złotoryi szukał domu , potem Izie udało się sytuację opanować ...teraz na mus musi go oddać
[url]http://www.dogomania.pl/threads/26956-Galeria-s%C5%82odziak%C3%B3w-boksera-Fidela-i-Kici/page60#post17649639[/url]

Posted

Wczoraj na zmianie znow byl Pan Roman, wiec nie udalo mi sie dowiedziec niczego o przeprowadzce Zefirka.

Tak jak mowilam, w tym tygodniu Zefirka odwiedzi trener, moze nam cos podpowie i wezmie chlopaka na spacer.

Posted

Przemek z Gdyni nie odzywa się, może jeszcze nie wrócił z podróży poślubnej :roll::roll::roll: i mam takiego doła :shake::-(:-(:-( Czuję się odpowiedzialna za to, że przedłużyłam mu pobyt w schronie, gdzie właściwie już mógł być w DT :shake::-(:-(:-(

Posted

[quote name='Kapsel']Przemek z Gdyni nie odzywa się, może jeszcze nie wrócił z podróży poślubnej :roll::roll::roll: i mam takiego doła :shake::-(:-(:-( Czuję się odpowiedzialna za to, że przedłużyłam mu pobyt w schronie, gdzie właściwie już mógł być w DT :shake::-(:-(:-([/QUOTE]

Kapsiu, nie jestes odpowiedzialna! jedynie za to, ze szukasz mu dom, a to chyba dobre, prawda?
po co ma jechac na dolny slask, a potem wracac nad morze prawie. caly kraj jechac w 2 strony. za pieniadze na takie trasnporty mozna zycie innej bidzie uratowac, wiesz o tym.
wiele psow laami siedzi w schronie i jakos... zyje. wiec tydzien w te, czy w te dla Zefira to pestka.
nie martw sie!

Posted

Dzięki [B]Koruś[/B]:calus: za wsparcie. Musimy szukać transportu na sobotę Dzierżoniów-Rawicz, masz rację Koruś że to bliższa trasa, po co przez Jarocin??? bo może wujek&ciocia ciuuuuutkę dalej podwieżliby boksia? :roll::roll::roll:

[B]Wujku &ciociu[/B], jeszcze ważne pytanie, czy Twoja pomoc w transporcie byłaby płatna i jeśli tak to jaka kwota wchodziłaby w grę?

To jest oczywiście wyjście awaryjne... cały czas czekamy na odzew z domku z Gdyni.

Posted

i ja przydreptałam do Zefirka - cały czas obserwuję jego losy, ale teraz chciałam napisać, że trzymam mocno kciuki za chłopaka - oby udało się z DS w Gdyni.
Zefirek jest śliczny i jak tylko zobaczyłam go na stronie Dopiewa, to ucieszyłam się, że u nas w przytulisku nie ma boksiów, że u nas nikt bokserów się nie pozbywa, no i wykrakałam - też chudzielec, tylko w budzie siedzi i na dodatek z problemami jelitowymi :(
eh... dlaczego ludzie są tak wredni - nigdy nie zrozumiem :(

Posted

[quote name='wujek & ciocia']Moja pomoc jest bezpłatna, ale ja zwykle tylko robię krótkie trasy podrzucając psa ...

na dłuższe wypady po prostu nie mam czasu :([/QUOTE]
[B]wujku&ciociu[/B] :calus::calus::calus::Rose::Rose::Rose: Do Rawicza dasz radę? to jest z Dopiewa 100 km :modla::modla::modla::modla::modla:
[quote name='Akrum']i ja przydreptałam do Zefirka - cały czas obserwuję jego losy, ale teraz chciałam napisać, że trzymam mocno kciuki za chłopaka - oby udało się z DS w Gdyni.
Zefirek jest śliczny i jak tylko zobaczyłam go na stronie Dopiewa, to ucieszyłam się, że u nas w przytulisku nie ma boksiów, że u nas nikt bokserów się nie pozbywa, no i wykrakałam - też chudzielec, tylko w budzie siedzi i na dodatek z problemami jelitowymi :(
eh... dlaczego ludzie są tak wredni - nigdy nie zrozumiem :([/QUOTE]

Akrum kurde dawaj zdjęcia :shake:

Posted

[quote name='Kapsel']Przemek z Gdyni nie odzywa się, może jeszcze nie wrócił z podróży poślubnej :roll::roll::roll: i mam takiego doła :shake::-(:-(:-( Czuję się odpowiedzialna za to, że przedłużyłam mu pobyt w schronie, gdzie właściwie już mógł być w DT :shake::-(:-(:-([/QUOTE]

Kapselku nie czuj sie zdołowana, wszystko napewno sie uda, jesli nie tym razem DS to napewno za jakis czas. Kora 78 ma dużo racji. Ja czekam na dane do przelewu, żeby przelac swoje marne 30 zł dl Zefirka. Musi byc dobrze, trzymam kciukasy.

Posted

[quote name='Cheese']Kapselku nie czuj sie zdołowana, wszystko napewno sie uda, jesli nie tym razem DS to napewno za jakis czas. Kora 78 ma dużo racji. Ja czekam na dane do przelewu, żeby przelac swoje marne 30 zł dl Zefirka. Musi byc dobrze, trzymam kciukasy.[/QUOTE]
Kapselku trzymaj sie
ma byc dobrze i bedzie:)
glowa do gory dobra kobieto:)

Posted

Coś markotnie zrobiło się na Zefirkowym wątku :mad: a nie ma ku temu powodów.
Najpierw napiszę, że jesteś bardzo dzielna conceited - bojąc się psów wchodzisz do klatki z dużym, obcym psem i ... bardzo rozważna - wycofując się, gdy pies daje do zrozumienia, że coś mu się nie podoba. Najprawdopodobniej pozostało złe skojarzenie po chwytaku, ale nigdy nie wiadomo. Swoim mądrym zachowaniem zaoszczędziłaś sobie bólu i strachu a psu niepotrzebnych kłopotów :p.

Kapselku jest dobrze, udało Ci się zebrać stałe deklaracje dla Zefira, więc jest w ostateczności opcja hotelu. Nie ma sensu fundować psu dodatkowego stresu i przewozić go z miejsca na miejsce. Kilka kolejnych dni Zefira w schronie są na pewno mniejszym złem niż zmiana miejsca i ludzi. Ponoć najgorsze są 2-3 pierwsze dni. Poczekajmy cierpliwie na odzew zainteresowanych a jeżeli nie nastąpi .... Zefir pojedzie do DT.

Posted

[quote name='Kapsel'][B]wujku&ciociu[/B] Do Rawicza dasz radę? to jest z Dopiewa 100 km[/QUOTE]

jeśli nie będę miał służbowego wyjazdu na całą sobotę to dam radę w sobotę....

jeśli będzie ten wyjazd to w niedzielę koło południa mógłbym pojechać ...