Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

W trakcie interwencji znaleziono Sunie około 1,5 roku.
Mała została znaleziona w lesie z uszkodzonym okiem.
Lusi wczoraj miała zabieg usunięto jej oczko i została wysterylizowana.
Dzisiaj trafiła do mnie na DT.
Sunia jest spokojna i łagodna. Lgnie do ludzi i innych psów.
Z moimi psami powoli zaprzyjaźnia się. Nauczona jest czystości, nie brudzi w domu.
Z tego co widzę poprzedni "właściciele" nauczyli ją spać w łóżku i sama się do niego "pakuje". Jest posłuszna gdy się jej każe zejść z łóżka,schodzi. W nocy grzeczna.
:loveu:Mała potrzebuje ciepła i miłości, już dość wycierpiała. Szukamy dla Suni domku stałego w którym zostanie otoczona uczuciem.:loveu:

Zbieramy pieniążki na spłatę długu za operację usunięcia oka Lusi.

Suczka została prawdopodobnie uderzona i oko jej wypłynęło... Zrobił się wrzód. Bardzo cierpiała i musieliśmy szybko operować bez względu na koszty.
Sunia został znaleziona w lesie.

Lusi potrzebuje też wsparcia finansowego -

lekarz schroniskowy ma bardzo ograniczone środki na leczenie podstawowe - Lusi została przy okazji przez panią wetkę wysterylizowana, codziennie jest zaopatrywana w leki.
Prosimy o pieniążki na jej leczenie
PKO BP SA
Stowarzyszenie Opieki nad Zwierzętami "Nadzieja na Dom"
65 1020 2313 0000 3102 0402 7082
T: Cele Statutowe - Lusi

41-216 Sosnowiec
ul. Dojazdowa

każda złotówka Lusi pomoże !!!

Dług na leczenie Lusi wynosi w chwili obecnej:280zł :placz:

:loveu: Wpłacili:

Krzemińska 3,-
Siwik 15,-
Betty_labrado 15zł
Magiera 100zł
Grzesiak-Jachna 50zł
Izabela Paluch 50zł (-30zł opłata za adopcje) = 20zł
MALWA
79,05zł

Niewiadome pochodzenie - 48zł

[FONT=Lucida Sans Unicode][SIZE=4]Razem:[/FONT] 330,05zł

Kontakt :
[FONT=Century Gothic]Kinga
Nr. telefonu: 516-912-976
Mail: [email protected]

[/FONT]

Edited by Crys
  • Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapomniałam dopisać,
przydałaby mi się pomoc w transporcie Suni do kliniki na kontrole w sobotę i niedzielę.
Niestety ale ja nie mam dyspozycyjnego kierowcy i będę miała problem z dojazdami do kliniki.

Posted

Sunia musiała bardzo cierpieć wcześniej. Była bardzo osowiała, leżała w kącie i cierpiała. Teraz zupełnie inna psina z niej. Wesoła i szczęśliwa.
Transport być może będzie na niedzielę do weta, ale szukamy dalej na sobotę... kto da radę przewieść Lusię?

Posted

Crys napisał(a):
ode mnie z Ząbkowic pasowało by wyjechać około 14:40 żeby po 15 być u Pani Doktor.

aha czyli nie rano, jeżeli wyrobimy się z powrotem na 17 to mogę jechać:)Ja mieszkam koło zajezdni w Gołonogu wiec do Ząbkowic mam niedaleko.

Posted

Wyrobisz się, my wczoraj byliśmy w domu po 16.
Tylko pojedziesz z moją mamą, ponieważ ja będę w drodze do domu z wolontariatu.
Jeśli możesz podaj mi swój nr na prv.

Posted

:iloveyou::modla::modla:witam sie u sunienki na wateczku , alez trafila do raju:loveu::loveu::loveu: pozdrawiam sercem kochani i mam pytanie , czy ktoras z was cioteczki zna kogos z Zawiercia , z dogomanii , z Tozu ? dzis dostalam telefon:-(ze w chlewie w Zawierciu wies:Pszylubsko Jurajska , jest trzymany onek mlody , dlugowlosy , podobno w tym chlwiku nie zawsze ma jedzenie i picie ,:shake: jesli mozecie , rozeslicie prosze

Posted

:buzi::thumbs::thumbs::Dog_run:dziekuje cioteczko , a twoje stadenko cudownosci , pokaz ciotenko wszystkie czterolapciunie:loveu:caluski dla rudaszenki cudnej i braciszkowa!