Jump to content
Dogomania

Torek - foksterierek po 2,5 r. w domu ODDANY ZNOWU DO SCHRONU!!!

Recommended Posts

Posted

Ile on ma lat? Czy tekst z pierwszego postu jest tekstem do ogłoszeń? Telefony do kontaktu są aktualne? Czy ma jeszcze jakieś zdjęcia oprócz tych z pierwszego postu? Nie dostałam tekstu dla innego psiaka, którego miałam ogłaszać, więc zamiast niego mogłabym po weekendzie poogłaszać Torka. Po takim czasie musi strasznie przeżywać powrót do schroniska... :-(

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Torek juz jest w azylu. Zachowuje sie jak wczesniej, czyli nerwowy przez psy, nadpobudliwy.
super... wczesniej tez wrocil z adopcji, ciekawe co bedzie teraz...
tekst jest stary, nawet na niego nie patrzylam - koosiek na razie nie wstawiaj, trzeba go przejrzec

Posted

Fajny piesek, uśmiechnięty i energiczny. Może tym razem trafi do osoby, która zrozumie jego naturę i będzie miaa odpowiednie podejście. Torek szuka kogoś, kto naprawdę go pokocha. Na zawsze. nie na troszkę!

Posted

myślę, że trzeba mu inny tekst zrobić. koosiek masz do tego głowę?
co wiemy:
nie toleruje psow
jest wiecznie nakręcony - jak to foksterier
wieczne zabawy i psocenie
w domu grzeczny
ale potrzebuje duuuzo ruchu

wydaje mi się, że nie było problemow w domu...

znalazłam starego bloga z psami adopt. z azylu i oto co znalazlam:

01 października 2008
Torek

Zdjęcia łobuziaka Torka :)
Jest przecudowny, przyjacielski i wspaniały. Nadal agresywny do psów, ale nie sprawia tym problemów.
Ze względu na energię, trudno złapać go w kadrze ;)

http://adoptowane.blog.onet.pl/1,CT107421,1,blog.html

• 2 weeks later...
Posted

A moze do typowego foksterierka znalezc dobra szkole ,w ktorej musialby sie zaczac zgadzac z innymi psami.Wiekszos psow bedac na lince pokazuje zabki i chce ugryzc.Foksterierek zmeczony jest wspanialym psiakiem,tylko potrzebuje odpowiednich opiekunow i milosnikow tej rasy.

Posted

[quote name='mariolka']myślę, że trzeba mu inny tekst zrobić. koosiek masz do tego głowę?

Trochę zmieniłam tekst z pierwszego postu... może być?

Hej, to ja, Torek! Śliczny, kudłaty piesek w typie foxterierka, szukający swojego człowieka!

Mam pięć lat, jestem grzeczny i posłuszny, ale pełen energii. Pójdę z Tobą wszędzie, tylko obiecaj mi, że będziemy biegać! Pobawimy się piłeczką, patyczkiem. Mój ogonek, chociaż krótki zawsze żyje. Tzn. wiesz chodzi mi o to, że jest ciągle w ruchu, no, że ciągle nim merdam! Ale niech ja tylko zobaczę jakiegoś psa… Nie lubię się z nimi bawić, jestem na to za poważnym psim panem. Zaloty do jakiejś ładnej suczki - to co innego, ale konkurencji nie znoszę! Ale przecież to nie ważne, prawda? Najważniejsze, że mojemu człowiekowi oddam całe moje psie serduszko!

Jeśli chcesz się mną zaopiekować, proszę Cię przyjedź do Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie Falenicy, bądź zadzwoń: 501 258 303 lub napisz: [email protected] i pytaj o Torka!

Posted

spoko :) moze bez tego "niech ja zobacze jakiegos psa". Torek podobno teraz w wiekszosci olewa psy. Juz sie nie rzuca jak kiedys. moze tu by troszke zmienic bo to moze zniechecac

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...