Monika z Katowic Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 A jak Kropeczka reaguje jak jest burza?Ostatnio u nas burze dzień po dniu a to ciężkie chwile dla naszego Rufuska .. Elżbieta W czasie burzy Kropeczka oczywiście dyszy - wtedy robimy Jej "mini-namiocik" z poduszek, w którym się chowa. Pamiętam, jak Tapinka nie znosiła burzy. Jęzorek zawsze miała do pasa. I siedziała pod poduszkami jeszcze długo, długo po ustaniu grzmotów i błyskawic. Nowa "kropeczkowa sesja zdjęciowa" :) Quote
Monika z Katowic Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Kropeczka pozdrawia wakacyjnie z "gór poduszkowych" :) Quote
Mysza2 Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Pozdrawiam serdecznie Kropeczkę, Fredzia i Panciostwo:):) 1 Quote
Monika z Katowic Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Pada deszcz, więc śpimy :) Quote
Monika z Katowic Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Wspólne, sobotnie "przysypanie"... Quote
asikowska Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 słodziaki dwa:) też tak mam tylko moje zabierają więcej miejsca na łóżku:)))) 1 Quote
Mysza2 Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Lubię tu zaglądać:):) Choć Tapinki już nie ma to inna bida ma super dogomaniacki domek. Quote
Monika z Katowic Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Niezapomnianych i prawdziwie rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, upływających we wspanialej atmosferze i nigdy nieprzemijającej wiary w to, że każdy kolejny dzień może być jeszcze piękniejszy. Nasza ukochana Tapinka, która jeszcze była z nami w czasie świąt 2014. Na zawsze w sercu Kruszynko, Skarbeńku, Mikronku... Quote
Monika z Katowic Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Świąteczny 15-letni Fredziuś pozdrawia... Quote
Monika z Katowic Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Świąteczna Kropeczka pozdrawia... Quote
Monika z Katowic Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Dzisiaj mija rok od Twojego odejścia Tapinko ukochana... Ale żyjesz w naszych sercach. Zawsze i na zawsze. Quote
Charly Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 Moniko, nie bywam już na dogomanii, do starej skrzynki mailowej się przed chwilą zalogowałam i zobaczyłam tę wiadomość Nie wiem co napisać, Tapinia była kochana, szczęśliwa, najszczęśliwsza wiem co to znaczy, stracić ukochanego psa. Do tego starszaka małego kochanego... ściskam Quote
Monika z Katowic Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Dawno nas nie było... Pozdrawiamy serdecznie. Żyjemy. Jesteśmy zdrowi. Kropcia i Fredzio mają nowego kolegę - żółwika Mietka - rezydenta ze szkolnej pracowni biologicznej: Quote
RUDA ZUZIA Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Nas też dawno nie było. Kropcia i Fredzio śliczne jak zawsze.Całuję noski :) .Mieciu też będzie miał dobrze u Was :) Quote
Monika z Katowic Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Dziękuję Ci, mój ukochany Przyjacielu Fredziu, za 16 wspólnych lat. Biegaj teraz szczęśliwy za Tęczowym Mostem. My tu płaczemy i tęsknimy za Tobą piesku. "Bądź szczęśliwy w Tęczowej Krainie, ja swą miłość Ci czasem podeślę, - zbieraj ją, gdy do Ciebie dopłynie, a mnie czasem odwiedź, choć we śnie..." Dnia 9 marca 2017 wieczorem odszedł nasz Fredzio kochany. Umarł śmiercią naturalną.. Quote
Monika z Katowic Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Często wspominam TAPINKĘ i FREDZIA. Mieszkają w moim sercu. Pamięci moich ukochanych psiaków.... "Rankiem przyszedł Psi Anioł na skrzydłach Cię poniósł do nieba. Zabrał ze sobą Twą radość, szaleńcze merdanie ogonem, dotyk zimnego nosa i tupot łap po podłodze. Tak bardzo Was brakuje choć płakać przecież nie trzeba, bo wróci tutaj Psi Anioł i poprowadzi na łąki, gdzie wszystkie psy pożegnane biegają swobodne, szczęśliwe. " 1 Quote
Monika z Katowic Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Śpij, śpij Tapinko najmilsza... Śpij, śpij Fredziu ukochany.... Quote
Monika z Katowic Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Tapinko... Fredziu... Pamiętam na zawsze. Quote
Recommended Posts