RUDA ZUZIA Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Jak cudownie, że nadal mamy tylu wspaniałych i kochanych gości! :laola: Nasz stareńki Fredziulek dużo śpi: A nasza Tapinka słodka i urocza, jak zawsze: Fredziu też jest uroczy :obrazic: A Tapisia :iloveyou: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Źle mi się wkleiła moja odowiedź ale nie umiem tego poprawić :niewiem: Quote
Monika z Katowic Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 :B-fly: Tapinka to ulubienica Pana! :B-fly: Od razu po przybyciu zjadła Jego serce na śniadanie: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Widać,że to córeczka tatusia :iloveyou: Quote
Mysza2 Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Znowu dla poprawienia nastroju wpadłam spojrzeć na szczęśliwe psiaki. Buziaki dla Tapi, Fredzia i rodziców :loveu: Quote
Monika z Katowic Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Długo nie odzywałam się, bo doświadczyliśmy niewypowiedzianej straty w rodzinie... Moja Mamusia nagle umarła. U naszych piesków - Fredzia i Tapinki - wszystko dobrze. Siedzą w ciepełku, dostają suplementy. Mam nadzieję, że na swój zwierzęcy sposób szczęśliwe. Zdjęcia z dzisiejszego poranka: Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Współczuję śmierci mamy z całego serca... Przytulam Monika. Ela Quote
Monika z Katowic Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Współczuję śmierci mamy z całego serca... Przytulam Monika. Ela Dziękuję z serca, droga Elżbieto. Quote
Mysza2 Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Przytulam Cię mocno Moniczko. Trzymaj się jakoś..... Quote
Monika z Katowic Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Przytulam Cię mocno Moniczko. Trzymaj się jakoś..... Dziękuję serdecznie Myszo2. Ciężko mi szczególnie, bo teraz Święta Bożego Narodzenia... Quote
RUDA ZUZIA Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Wpadłam Wam życzyć wesołych Świąt a tu taka straszna wiadomość...Wesołe na pewno nie będą ale chociaż spokojnych Świąt Wam życzę. Trzymajcie się dzielnie.Ja też Cię przytulam bardzo mocno. Psiaki wyglądają cudnie. Quote
Monika z Katowic Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Wpadłam Wam życzyć wesołych Świąt a tu taka straszna wiadomość...Wesołe na pewno nie będą ale chociaż spokojnych Świąt Wam życzę. Trzymajcie się dzielnie.Ja też Cię przytulam bardzo mocno. Psiaki wyglądają cudnie. Serdecznie dziękuję za słowa otuchy. Tapinka i Fredzio są naszą radością zawsze i nieodmiennie... Quote
Monika z Katowic Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Życzymy wszystkim rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Quote
Monika z Katowic Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku 2015! W tym roku nasze kochane, dzielne "głuchotki" zupełnie nie boja się huku i wystrzałów! Quote
RUDA ZUZIA Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Serdecznie dziękuję za słowa otuchy. Tapinka i Fredzio są naszą radością zawsze i nieodmiennie... Po prostu cudowności:) A jaka fajna jest ta różowa podunia:D Quote
RUDA ZUZIA Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku 2015! Nasze kochane, dzielne "głuchotki" nie boja się zupełnie wystrzałów! Jak dobrze,że się nie boją:)Moja Zuzia cała zestresowana jak zwykle. Dla Was również najserdeczniejsze życzenia wszystkiego co najlepsze w Nowym Roczku:) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Co u Was slychać?Jak Tpisia i Fredziu? Przepraszam za brak niektórych polskich liter ale mi dziś nie dzialają.Buźki też :( Quote
Monika z Katowic Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Nasze dwa pieski nasze dwa szczęścia.... Quote
Monika z Katowic Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Śliczności:) Zuziu! Twoje dwa pieski też przekochane i prześliczne! Quote
Mysza2 Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Nasze dwa pieski nasze dwa szczęścia.... I dają taką dobrą energię w trudnych chwilach, prawda Moniczko? Bo jak tu się nie uśmiechnąć nawet przez łzy, jak patrzą na Ciebie takie oddane bezkrytyczne oczy:):) Quote
Monika z Katowic Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Nasza kochana, kochana Dziepcynka, Psia Królewna maleńka... 1 Quote
RUDA ZUZIA Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Zdjęcia rodzinne... Zgadzam się:)Ukochana córeczka Tatusia . A co Fredziu mówił na tym zdjęciu? Quote
Recommended Posts