Asia_M Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Pepsi to ok. 3-letnia mała suczka o bardzo ładnej brązowo-czarnej sierści z białym krawacikiem. Ma smutne oczka i kudłate uszka. Pepsi jest spokojna i grzeczna ale narazie nieufna w stosunku do człowieka. W schronisku przebywa od października 2005 . Czy ktoś ją stąd zabierze? Adres schroniska: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Częstochowie 42- 202 Częstochowa, ul. Gilowa 44/46 tel: 034 361 65 66 Quote
Tweety Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Asia_M'] cudna suńcia :loveu: nie ma chętnych na takie maleństwo??? Quote
Asia_M Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Biedne psiątka zrezygnowane... Ludzie nie widzą ich urody...:( Quote
Roxana Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Na tym zdjęciu to Pepsula wygląda dosłownie na takiego kieszonkowca małego. Ona faktycznie jest taka malutka? Podnosze Pepsi :multi: Quote
florida_blue Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 a ja sie przyznam, że zupelnie nie wiem która to sunia... Quote
Asia_M Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Pepsi siedzi w boksie z innymi malutkimi sunieczkami - Fifką i Kluską - zobaczcie jakie skarbusie: Fifka I Kluseczka: Wyglądaja jak siostrzyczki :loveu: Quote
KasiaM Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 jaka ona piękna !!!!!!!!!podnoszę :):) Quote
Asia_M Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Malutkie sunieczki... może jakiś dobry człowiek weźmie hurtem 3 śliczne kuzyneczki? ;) Gdzie jesteś DOBRY CZŁOWIEKU? Quote
ekardas Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Biedna suńka prześliczna, malutka, nikt jej nie wylansował, toć to poduszkowiec, w góre pokaz futerko, do dzieła, do domku....jutro zadzwonie do koleżanki ma domek w Częstochowie na Błesznie i nie ma psa, wytrzymaj maluszku!!!! Quote
Asia_M Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 To cudownie ekardas :loveu: Oby się udało! :) Oby Pepsi się jej spodobała. Podeślij Koleżance, jeśli ma internet, linka do naszej strony www.czestochowa.schronisko.net Tam jest bardzo dużo takich drobinek. Quote
ekardas Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Zawiodłam sie na znajomej nie przekonałam jej, myślałam ze na 150 m2 można kawałek kąta wygospodarować- niestety, sa ludzie i ludziska, ale teraz wiem jaki ma stosunek do zwierzat- przykro mi , musimy szukać dalej... Quote
Asia_M Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 :( Ech...widzisz... :( Szkoda, ale nic na siłę. Zwierzaka trzeba brać z przekonania i z miłosci. Dziekuję bardzo, ze próbowałaś. Co do ludzi...doszłam do tego momentu, że Ci którzy nie lubią zwierząt znikają z mojego życia i przestają być moimi znajomymi. Nie chcę mieć z nim nic wspólnego. Quote
ekardas Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Masz racje tylko jak zniknąć z życia koleżanki znając ja od dziecka? ale napewno relacje sie ochłodzą, - Malutka Pepsi nie zasługuje na samotnośc, znajdzie się osoba która o niej marzy... Quote
Recommended Posts