Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pepsi to ok. 3-letnia mała suczka o bardzo ładnej brązowo-czarnej sierści z białym krawacikiem. Ma smutne oczka i kudłate uszka. Pepsi jest spokojna i grzeczna ale narazie nieufna w stosunku do człowieka. W schronisku przebywa od października 2005 . Czy ktoś ją stąd zabierze?
Adres schroniska:
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Częstochowie 42- 202 Częstochowa, ul. Gilowa 44/46
tel: 034 361 65 66

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedna suńka prześliczna, malutka, nikt jej nie wylansował, toć to poduszkowiec, w góre pokaz futerko, do dzieła, do domku....jutro zadzwonie do koleżanki ma domek w Częstochowie na Błesznie i nie ma psa, wytrzymaj maluszku!!!!

Posted

Zawiodłam sie na znajomej nie przekonałam jej, myślałam ze na 150 m2 można kawałek kąta wygospodarować- niestety, sa ludzie i ludziska, ale teraz wiem jaki ma stosunek do zwierzat- przykro mi , musimy szukać dalej...

Posted

:( Ech...widzisz... :( Szkoda, ale nic na siłę. Zwierzaka trzeba brać z przekonania i z miłosci. Dziekuję bardzo, ze próbowałaś.
Co do ludzi...doszłam do tego momentu, że Ci którzy nie lubią zwierząt znikają z mojego życia i przestają być moimi znajomymi. Nie chcę mieć z nim nic wspólnego.

Posted

Masz racje tylko jak zniknąć z życia koleżanki znając ja od dziecka? ale napewno relacje sie ochłodzą, - Malutka Pepsi nie zasługuje na samotnośc, znajdzie się osoba która o niej marzy...