Jump to content
Dogomania

Misia-czyli nigdy nie jest za późno na zmiany... szczególnie na zmiany na lepsze

Recommended Posts

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://i44.tinypic.com/11qrc5w.jpg[/IMG]
I mała prywata-może ktoś potrzebuje łóżeczka. Kupiłam je dla Misi, ale niestety coś mojej gwieździe nie podeszło. Prawie nie używane-czyściutkie wyprane, niezniszczone. Legowisko nazywa się Cozy Bruno, dł.50, wys.20, szer 40. jest bardzo miękkie ( zamsz i plusz), materac z drugiej strony jest jasny.Aha ODDAM ZA DARMO OCZYWIŚCIE :)

Posted

A co u nas słychać? W sumie nic ciekawego, sfora całą zimę się wylegiwała grzejąc doopki i napełniając brzuszki.Efekty powiadam wam widać ;) Wrócilismy do karmy royal-mimo prób innych karm ta im najlepiej idzie. No i Misia jest mistrzynią w szybkości pożerania parówek ha ha Mój mały parówkożerca. Weci powiedzieli że troche dziewuszkę utuczyłam-ale cóż chciałam Małej wynagrodzić schroniskowe stresy ;) Misia obecnie sama wprasza się na ręce, daje klepać po brzuszku i wkładać ręke do miski. Myślę że odzyskała spokój i czuje się bezpieczna i kochana. Nie znosi innych suczek-od razu z resztką zębów do nich leci. Nadal też nie trawi niektórych osób ( z czego ja osobiście się bardzo cieszę). CzAsami ma problemy z szybszym bieganiem, ale jak coś wypatrzy swoim sokolim okiem biegnieeeeeeeeeeeee. Aha i uwielbia jazde samochodem, sama pakuje sie do auta. Czasem zdarzy jej się siurnąć po moich "perskich chodnikach" ale.... z biegiem czasu myślę każdemu może sie zdarzyć haha

Posted

a u Fafika też nic nowego, Miśka wyjada mu z miski, to chłopak figure odzyskuje. Czasem z Miśka się poawanturują o smakołyk jaki. Obydwoje grzecznie zwiewają przed odkurzaczem ;)Ogólnie raczej zgodne te moje "dzieci".
Jofracy-jestem cały czas-ino fotorelacji nie ma. Urobiona po łokcie jestem ;)czy raczej po same sygnety ;)
Aha mam też na bazarek 3 misie z tvn-u z akcji kup misia -"Klarę", "Zuzię" i "Milę"Oddam na jamniorki, bardzo chętnie :)

Posted

Skallska nareszcie sie pokazałaś, już listy gończe były szykowane :)

[quote name='skallska']
I mała prywata-może ktoś potrzebuje łóżeczka. Kupiłam je dla Misi, ale niestety coś mojej gwieździe nie podeszło. Prawie nie używane-czyściutkie wyprane, niezniszczone. Legowisko nazywa się Cozy Bruno, dł.50, wys.20, szer 40. jest bardzo miękkie ( zamsz i plusz), materac z drugiej strony jest jasny.Aha ODDAM ZA DARMO OCZYWIŚCIE :)[/QUOTE]

Może/napewno jakas bida jamnicza będzie za chwile potrzebował. Ja miałam 4 legowsika podarowane dla jamnisiów i pomysląłm ze szkoda czasu i atłasu na bazarek. I tak sie okazało że znalazły się 4 jamniory które potrzebowały. To było rozłozone w czasie oczywiście.

• 2 months later...
Posted

Oto moja Misia obecnie. Ma się mała dobrze, co widać po wypchanych boczkach ;). troszkę się uspokoiła, jest teraz radosnym psiakiem, merdającym połamanym ogonkiem na powitanie. W ramach uwielbienia czasem robi stójkęi liże po nogach-niestety nie mnie ;( Wydaje mi się że miała pana a nie panią. Uwielbia mojego Pana i jest w niego wpatrzona jak w obrazek-zdrajczyni ;) Jeździmy teraz co weekend nad jezioro-Misia uwielbia się taplać w jeziorze, kopać dziury,i biegać w chaszczach :)

Posted

Misia polubiła jazde samochodem i razem z Fafikiem tylko wyczekują kiedy będzie kolejna wycieczka. Jedyny cień na kryształowym charakterku Misi-leje w domu dziewczynka. Niestety chyba nie wytrzymuje 8 h w domu ( chociaż w nocy nie sika). Ale naszczęście jest tak fajnym suczydełkiem, że jak porozkładam podkłady na przedpokoju to leje na nie.

Posted

Cześć Skallska - tak długo Cię nie było... Kochana, no wisz co???
Fajnie, że Wam się dobrze żyje, że Misia i Fafik żyją w zgodzie i lubią wspólnie podróżować:)
Misia wygląda cudnie, to może jeszcze dla równowagi jakieś zdjęcie Fafisia?
Przytulanki i mizianka dla jamniczej Parki (i ludzkiej też:eviltong:)...

Posted

Fantastycznie , że się pokazaliście:loveu:. Jamnioreczki cudne, kolorki takie jak u mnie. Fajnie, że odpoczywają na łonie natury, nad wodą:multi::loveu:

• 5 months later...