Asiaczek Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Mam takie pytanie. czy ktoś byłby zainteresowany wspólnym wyjazdem na takie 2 wystawy: [COLOR=red][B]CACIB-Kielce/PL - 19.11.2011 r. [URL]http://www.zkwpkielce.republika.pl/cacib2011.html[/URL] + CACIB-Nitra/SK, 20.11.2011 r.[/B][/COLOR] [url]http://www.nitracanis.sk/[/url] Pytanie dotyczy właścicieli psów z grup: 1,3,5,7,10. Bo te grupy sa oceniane w sobotę w Kielcach. Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 ja sie zastanawiam nad odwrotna kombinacja Quote
Asiaczek Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Hahaha, a już myslałam, że pojedziesz z nami:) pzdr. Quote
Elitesse Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 no niestety nasze grupy sa w inne dni :( Quote
Asiaczek Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='Elitesse']no niestety nasze grupy sa w inne dni :([/QUOTE] Szkoda... Pzdr. Quote
jovi Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 A taki jak mój by się zmieścił ? ;) I jaki byłby to koszt ? Napisz mi na prv . Quote
agnethka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 ja mam 3 grupę ;) mam staffika nakolankowego w czasie podróży...no i koszt takiej wycieczki nie jest bez znaczenia ;) o Kielcach myślę i chcę tam być z Dziunią Quote
Monia85 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Interesowałaby mnie odwrotna konfiguracja. Posiadam małego psa z IX grupy. Wyjazd może być z Kielc (wtedy dojechałabym pociągiem), chyba że są zainteresowane osoby wyjazdem z województwa pomorskiego (np. Trójmiasto). Quote
Monalisa4 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 ja szukam Sląsk- Katowice Bytom- Kielce sobota albo niedziela z małym jamniczkiem w kontenerku Quote
Asiaczek Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Kochani, na razie nie mogę uzyskac żadnych info nt. kosztów, bo nasz kierowca ma żonę w szpitalu. Jak się sytuacja unormuje - dam znac. Do I terminu na Kielce mamy jeszcze kilka dni, więc proszę o cierpliwośc. Pzdr. Quote
Monia85 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 A jak wygląda płatność za wystawy na Słowacji, czy jest możliwość płacenia gotówką, czy tylko honorują przelewy. I jeszcze jedno, czy przed wysłaniem zgłoszenia poczta muszę już mieć opłaconą wystawę? Quote
Asiaczek Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Możesz płacić przelewem albo na wystawie. Płatność w dniu wystawy jest zawsze droższa. Ale w każdym przypadku musisz zaznaczyc na formularzu opcję płatności. Możesz najpierw wysłac zgłoszenia,a potem (np. tego samego dnia opłacić). Nie pamiętam,jak jest w formularzach słowackich, ale spotkałam się i z taką opcją, że w formularzu on-line jest "przejście" do płatności i wtedy prawie w tym samym czasie masz wysłane zgłoszenie i zrobiona opłatę. Pzdr. Quote
Tascha Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Asiaczki,napisz mi prosze na pw w jakich klasach chłopaków zgłaszasz,moze bym sie skusiła na wyjazd / +/- jaki koszt ?/ Quote
Asiaczek Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [quote name='Tascha']Asiaczki,napisz mi prosze na pw w jakich klasach chłopaków zgłaszasz,moze bym sie skusiła na wyjazd / +/- jaki koszt ?/[/QUOTE] Koszty transportu będe znała prawdopodobnie dzisiaj wieczorem/jutro. A co do klas, to chce zgłosić Serka w otwartej, Dżeza w championach a i Zuzka chyba zgłosi Ofika w pośredniej. Dziewczyny to Romka w młodziezy, Erka w championach i Felka - weterany. Pzdr. Quote
trops69 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Hm.........Kielce-Nitra to prawie 500 km. Noc w samochodzie! Quote
Metheora Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 ...obydwie wystawy by nam się przydały...o Kielcach myślałam...tylko czy wolne z pracy będzie? Quote
Asiaczek Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Ja, niestety, musze się wycofac z mojego własnego projektu. suczka dostała cieczkę i - jezeli dobrze liczę, a chyba tak - to poród będzie przypadał na 23-24 listopada. Nie mogę zostawić suki tuż-tuż przed porodem... Musiałaby iść do hoteliku, a to odpada. Pzdr. Quote
Metheora Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 więc trzymam kciuki za szczeniaczki :) zostaje mi więc przemyśleć Kielce :) Quote
AnkaW Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Jeszcze trochę czasu do Kielc ale ja już profilaktycznie pytam - Czy ktoś, np. z Rzeszowa miałby miejscówkę na niedzielę??? IX gr. i zabrałby mnie ze Stalowej Woli ??? EDIT: Dzięki za odzew, transport już mam. Jedziemy :) Quote
panbazyl Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='Tascha'],moze bym sie skusiła na wyjazd / +/- jaki koszt ?/[/QUOTE] a może ja też bym się skusiła? jeszcze sama nie wiem na 100% ale szukam dobrego towarzystwa (ja mam w niedzielę jakby co) Quote
Monia85 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='panbazyl']a może ja też bym się skusiła? jeszcze sama nie wiem na 100% ale szukam dobrego towarzystwa (ja mam w niedzielę jakby co)[/QUOTE] Ja wstępnie myślałam o takiej możliwości, że wyjazd byłby wczesnym rankiem, bądź co bądź nocą (3:00-4:00)z piątku na sobotę z Kielc, Wrocławia, Katowic (zależnie skąd dana osoba by wyjeżdżała-ja dotarłabym pociągiem) do Nitry na CACIB, a następnie powrót z wystawy do Kielc na kolejny CACIB. Jeśli osoba nie byłaby z Kielc to byłby nocleg z soboty na niedzielę w Kielcach (już bym coś zarezerwowała w przystępnych cenach). Jeśli ktoś chce jechać to proszę o kontakt na PW i podanie ewentualnych kosztów (ponieważ jest to koniec sezonu wystawowego 2011 i budżet wystawowy mocno się skurczył ;D) Quote
panbazyl Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Monia85']Ja wstępnie myślałam o takiej możliwości, że wyjazd byłby wczesnym rankiem, bądź co bądź nocą (3:00-4:00)z piątku na sobotę z Kielc, Wrocławia, Katowic (zależnie skąd dana osoba by wyjeżdżała-ja dotarłabym pociągiem) do Nitry na CACIB, a następnie powrót z wystawy do Kielc na kolejny CACIB. Jeśli osoba nie byłaby z Kielc to byłby nocleg z soboty na niedzielę w Kielcach (już bym coś zarezerwowała w przystępnych cenach). Jeśli ktoś chce jechać to proszę o kontakt na PW i podanie ewentualnych kosztów (ponieważ jest to koniec sezonu wystawowego 2011 i budżet wystawowy mocno się skurczył ;D)[/QUOTE] ja na razie tylko teoretycznie, bo też mam skromny budżet wystawowy ( zaraz pies jedzie do Blg, potem może znowu gdzieś a potem to już nie wiem ile mi zostanie €) Quote
jovi Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Ja planuję takie połączenie tych wystaw . Startuję z okolic Inowrocławia do Kielc ( na sobotę ) potem jadę do Nitry i nocuję . Chciałabym też zostać na drugi nocleg, do poniedziałku . Mam miejsce w aucie ( ale raczej nie na doga;) ) i jest jeszcze wolne miejscu w tym hotelu co nocuję . Jak ktoś zainteresowany to pisać na PW . Aha , dostałam odpowiedź z Nitry, że TRZEBA dokonać płatności przed wystawą , do końca 2-ego terminu . Quote
Recommended Posts