Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rymonka']
a jak Imbirek miałby czasu troszę, to może udałoby się jej go na miejscu odwiedzić....??????:mdrmed:....[/quote]
dopiero po świętach będę mogła do niego zajrzeć, na święta wyjeżdżamy poza Łódź:cool3:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

od dawna czytam wątek Rokusia
a dziśwpadam z życzeniami

Wszystkiego dobrego na Święta Wielkiej Nocy
dla Was wszystkich ludzi o wielkim sercu!

Karina

Posted

Kochani... informuję, że Rocki jak najbardziej zaklimatyzował się u Państwa w nowym DT w Łodzi..:loveu: wczoraj wieczorkiem dzwoniła i rozmawiałam z synem Państwa...z Hultajem się dogaduje (no poza małymi wyjkątkami ale to już rzadkość... wiecie chłopaki muszą się dogadać i pewnie podzielić role w domku...hihihi...:evil_lol: ) trzeba czasu na wszystko...ogólnie sprawuje się dobrze i jest bardzo grzeczny... no jak to Rocki..Kochany Psiak:loveu:
A zdjęcia będą pewnie po odwiedzinach Rockiego przez Imbir...

Wesołych Świąt Wielkanocnych... :lol:

Posted

aaaaaaaaaaaaaa...... miałam wczoraj dzwonić do Łodzi i przez tą robotę wyleciało....wiem, to żadne usprawiedliwienie wobec Rockiego....:oops:
ale dziś obiecuje zadzwonie i się dowiem co tam u Kochaniutkiego "łamacza serc ":loveu: słychać.....
czekam też aż Imbirkowa go nawiedzi-odwiedzi... oczywiście jak znadzie chwilunie.....i pewnie będą foty....
tak chciałabym juz go zobaczyć - choć na zdjęciach... ciekawe jak teraz wyglada.......:cool3:

Posted

halo halo...informacje na gorąco już przekazuje.....
dzwoniłam przed chwilka do Pani Ludmiły do Łodzi.... Rocki jak najbardziej się zaklimatyzował i już z Hultajem dogaduje się bez problemu... nie warczą na siebie ... a wspólne spacery (oczywiście z włochatą sunią...)...to sama rozkosz i turlanie się na trawie.....:loveu:

Nie zapominjamy, że Rocki jest w DT i musimy szukać domku na stałe...
serce mi się kroi kiedy pomyśle że znów trzeba będzie go "przerzucić"...w inne miejsce... hmmm...

Aaaaaa... i przytył... wygląda super!!!
Julka-Imbirkowa zrobi zdjęcia w przyszłym tygodniu....:loveu:

Posted

[SIZE=1]Bazarek boksiowy, zeby ratowac nastepne faflunki[/SIZE]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59706"][SIZE=1]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59706[/SIZE][/URL]

Posted

Witam Rockusia!!
Cieszę się, że znalazł trochę szczęścia i spokoju w swoim życiu. Mam nadzieję, że teraz łatwiej będzie mu znaleźć dom na stałe.
I oczywiście czekamy z niecierpliwością na zdjęcia grubaśnego Rockiego!!;)