Imbirka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Rymonka'] a jak Imbirek miałby czasu troszę, to może udałoby się jej go na miejscu odwiedzić....??????:mdrmed:....[/quote] dopiero po świętach będę mogła do niego zajrzeć, na święta wyjeżdżamy poza Łódź:cool3: Quote
Agniest Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 wpadamy, zeby życzyć Rockiemu i całemu nowemu domkowi [B][COLOR=darkred]Wesołych Świąt[/COLOR][/B] :) Quote
credita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 więc będziemy czekać na wiadomości od Imbir;) Quote
Dusza Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 od dawna czytam wątek Rokusia a dziśwpadam z życzeniami Wszystkiego dobrego na Święta Wielkiej Nocy dla Was wszystkich ludzi o wielkim sercu! Karina Quote
Rymonka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Kochani... informuję, że Rocki jak najbardziej zaklimatyzował się u Państwa w nowym DT w Łodzi..:loveu: wczoraj wieczorkiem dzwoniła i rozmawiałam z synem Państwa...z Hultajem się dogaduje (no poza małymi wyjkątkami ale to już rzadkość... wiecie chłopaki muszą się dogadać i pewnie podzielić role w domku...hihihi...:evil_lol: ) trzeba czasu na wszystko...ogólnie sprawuje się dobrze i jest bardzo grzeczny... no jak to Rocki..Kochany Psiak:loveu: A zdjęcia będą pewnie po odwiedzinach Rockiego przez Imbir... Wesołych Świąt Wielkanocnych... :lol: Quote
Donvitow Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Rokuś wesołych świąt.!!! Wszystkim wesołych ! Quote
credita Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 wszystkiego dobrego na te Święta Rokuniu:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pumcia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Rocki ,jak dobrze ze juz w DT.Wesolych Swiat!!! Quote
la_pegaza Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 a jakieś badania po świętach będzie miał robione ? Quote
Rymonka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 tak powinien mieć zrobione - mówiłam Pani Ludmile.... ale jeszcze dla pewności przypomnę...:lol: Quote
CASIA&ttb Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jak Rockuś sie sprawował prześ święta ?? Do góry pieknisiu szukaj domku :) Quote
la_pegaza Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jestem ciekawa wyników i czy po świątecznym obżarstwie przytył :) Quote
caroolcia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Witam poświątecznego Rokusia ;) co u ciebi kochaniutki? Quote
la_pegaza Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 co tam słychać u łamacza damskich serce ? :) Quote
Rymonka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 aaaaaaaaaaaaaa...... miałam wczoraj dzwonić do Łodzi i przez tą robotę wyleciało....wiem, to żadne usprawiedliwienie wobec Rockiego....:oops: ale dziś obiecuje zadzwonie i się dowiem co tam u Kochaniutkiego "łamacza serc ":loveu: słychać..... czekam też aż Imbirkowa go nawiedzi-odwiedzi... oczywiście jak znadzie chwilunie.....i pewnie będą foty.... tak chciałabym juz go zobaczyć - choć na zdjęciach... ciekawe jak teraz wyglada.......:cool3: Quote
Rymonka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 halo halo...informacje na gorąco już przekazuje..... dzwoniłam przed chwilka do Pani Ludmiły do Łodzi.... Rocki jak najbardziej się zaklimatyzował i już z Hultajem dogaduje się bez problemu... nie warczą na siebie ... a wspólne spacery (oczywiście z włochatą sunią...)...to sama rozkosz i turlanie się na trawie.....:loveu: Nie zapominjamy, że Rocki jest w DT i musimy szukać domku na stałe... serce mi się kroi kiedy pomyśle że znów trzeba będzie go "przerzucić"...w inne miejsce... hmmm... Aaaaaa... i przytył... wygląda super!!! Julka-Imbirkowa zrobi zdjęcia w przyszłym tygodniu....:loveu: Quote
Dharma Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [SIZE=1]Bazarek boksiowy, zeby ratowac nastepne faflunki[/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59706"][SIZE=1]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59706[/SIZE][/URL] Quote
pusia2405 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witam Rockusia!! Cieszę się, że znalazł trochę szczęścia i spokoju w swoim życiu. Mam nadzieję, że teraz łatwiej będzie mu znaleźć dom na stałe. I oczywiście czekamy z niecierpliwością na zdjęcia grubaśnego Rockiego!!;) Quote
Recommended Posts