Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc!

bylismy dzis na wizycie u Pani Rys. niestety, co zauwazyla Pani wet, golym okiem widac pogorszenie jego stanu, choc to tylko minal weekend dopiero.
Rocki mial pobrana krew i zostawiony kal, zamowione kompleksowe badania. Wstepnie wiemy, ze to nie jest cukrzyca - cukier w normie. Reszta badan miala byc przeprowadzana dzis na miejscu u Pani Rys, czesc w laboratorium. Jutro odbieram wyniki i z nimi ide po ostateczna diagnoze. Dam znac napewno.

Tymczasem pozwole sobie zaapelowac o wplaty na AFN - dzis 80 zl (lacznie z laboratorium i jutrzejsza konsultacja), wczesniej 72 zl na szczepienia u weta Ewy z hotelu, do tego 2 tygodniowa zaleglosc z platnosciami za pobyt Rockiego.

AM

Posted

Ja dzisiaj puszcze przelewy ale proszę o pomoc. Pomyślcie gdzie zdobyć pieniążki!!!

Dzisiaj za boksie puszczam ponad 2400 zł - skąd mamy to brać! Ja wiem, że podjeliśmy się i damy radę, ale jak ktoś ma pomysły to prosimy o pomoc!

Posted

Badanie kalu - brak form zakaznych

Morfologia - wysokie OB, tj. 50,00 mm/1h

ALAT 655,0 U/I, a powinno byc 50...

wyeliminowana cukrzyca, nerki, problemy z nadnerczem. tak ogromny wynik aminotransferazy alninowej oznacza uszkodzenie watroby, najprawdopodobniej nowotowor. potrzebne USG, zeby ocenic zmiany.

tymczasem zapisane ma leki Hepa-Merz i Essentiale forte...

AM

Posted

nie moge edytować ;/

słuchajcie a jak jest z jego pragnieniem czy spozywa duze ilosci wody?
pytam bo mialam psa z nowotworem wątroby , czy puchną mu łapy?
Nowotwór watroby zazwyczaj wiąze się z Anemią , nie dokrwistością i wodobrzuszem ... kłpotem z sercem ogólną nie wydolnościa.
Rozumiem ze miał zrobione próby Watrobowe.

Uszkodzenia da sie zregenerowąc...