pusia2405 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ja nie rozumiem dlaczego on jest tak omijany??? Quote
AgaiTheta Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Cholera jasna! Gdzie go jeszcze pokazać? Quote
CASIA&ttb Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 do góry malutki niech wszyscy Cie zobaczą!! Quote
Iza i Avanti Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Błagamy o domek dla ślicznego boksera... Quote
CASIA&ttb Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Błagamy o domek-Rocki to posłuszny i przytulaśny psiak któremu do pełni szczęścia wystarczy miejsce u boku człowieka. Człowieku Rockiego gdzie jesteś-boxio juz tyle na Ciebie czeka... :( Quote
la_pegaza Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 a plakaty?? czasami daje nieoczekiwany efekt ;) Quote
CASIA&ttb Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 podniose piesia Rocki błaga o domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
andre Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='la_pegaza']a plakaty?? czasami daje nieoczekiwany efekt ;) cos takiego - http://idz.zgora.pl/download/plakat-rocky.pdf - ? nie dalem info o demolce w samotnosci, probach wydostania sie, bo wydaje mi sie, ze najpierw trzeba zapuscic zachete, a pozniej, oczywiscie przed adopcja, informowac o ew. problemach i "urabiac" potencjalnych chetnych dalej. AM Quote
andre Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 http://idz.zgora.pl/download/plakat-rocky.pdf uwagi i konstruktywna krytyka jak najbardziej pozadane. to tylko moja propozycja, ze wzgledu na cisze w tej kwestii, a nie zadne narzucanie. czemu pdf? bo nie zmienia wygladu, bez wzgledu na kompa na jakim sie otwiera, drukarke - obrazek jest tam gdzie mial byc, tabelka sie nie przesuwa itd. AM Quote
Agniest Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Andre, myślę, że tekst jest ok, może ma taki trochę oficjalny ton .... ale OK. Czy ktoś to będzie drukował i rozwieszał w okolicy ZG ? Quote
jamos Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 już tyle czasu Rocki poszukuje domku:-( . hoooop po domek Quote
pusia2405 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Mnie się podoba, roześlę do swoich znajomych w Łodzi, żeby mogli rozwieścić chociaż u siebie w pracy!! Quote
andre Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 wyslalem sms'y z netu (pusta karta chwilowo) do Asi i Agi. mam nadzieje, ze doszly? kto jest "glownodowodzacym" w sprawie Rockiego? AM Quote
Recommended Posts