Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

modliszka84 napisał(a):
To juz rok :-o ale to szybko zleciało :p

W takim z okazji pierwszej rocznicy wszystkiego najlepszego od ciotki!
:cunao::drink1:

Kam napisał(a):
ale fajna historia w obrazkach, cudnie!
gratulacje z okazji rocznicy :loveu:

Dziekujemy!!!:multi:

Posted

buu prawie sie poryczałam! Kamciu, Żabciu - stu takich lat Wam życze!! może mniej tego stróżowania a więcej zabaw :razz:
bardzo miło zobaczyć takie zdjęcia!!!
prosze wyturlać Kamcia od Ciotki!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
a właśnie, a jak to? wypatrzyłaś go w gazecie??

Nio,w gazecie,ktora przyjechala do Danii,bo w niej byl krotki artykul o parach,ktore obchodzily 50-ci lecie pozycia malzenskiego (o matko co za nazawa:cool3:).Jako,ze moi rodzice tez obchodzili to swieto,tym samym zalapali sie na bycie w gazecie:evil_lol: i pomysleli,zeby nam wyslac,cobysmy sobie zobaczyli i poczytali.
A w tej gazecie....byly psiuty ze schroniska i takim oto sposobem Kamus jest z nami. I niech ktos mi powie,ze to nie jest przeznaczenie!!

Posted

kamciu bylam z mojom panciom znowu precz :roll: i dlatego nie moglam ci pogratolowac ze masz takom fajnom pancie i panciuf co ciem tak mocno kohajom:loveu: baaardzo ale to bardzooo rzyczem ci zebys byl zawsze taki szczensliwy jak widac na zdjenciach :loveu: ehhh powturzem siem cudny s ciebie hopak :oops:

[quote name='modliszka84']ty szelka nie marz co liczyc na to, bo Kamelowi to pancia jajka ucieła :evil_lol:
sonka, sonka no coty pancia cie nie usfiadomiala :crazyeye: a naco mi jajka co ja kura wielkanocna jezdem :roll:

• 4 weeks later...
Posted

Dziekujemy za zyczenia.
Przez ostatnie cztery tygodnie mialam urwanie glowy i zbyt malo czasu ,ale juz jestesmy.

Juz kiedys pisalam,ze Kamyk upolowal mydlo i pol zjadl.
Myslalam,ze to przypadek,ale wczoraj zostawilam otwarte drzwi do lazienki i po powrocie do domu zastalam psa pilnujacego ...mydlo lezace w kuchni na podlodze.Lazienke mamy na gorze.Skubaniec musial wlezc na gore i chyba wskoczyc na kibelek,zeby siegnac owe mydlo z umywalki.Czesc skonsumowal,a reszte zostawil sobie na pozniej.A co sie nawarczal zanim mu zabralam ta pysznosc!!!!Obrazil sie na mnie strasznie i udawal,ze mnie nie widzi az do wieczora.Nie wiem,co on widzi w tym mydle.Do tego,ze lubi dziwne jak na psa rzeczy:pomidory,winogrono (juz mu nie daje-podobno szkodzi psom),mandarynki,migdaly juz sie przyzwyczailam,ale mydlo:crazyeye::crazyeye:??

• 2 weeks later...
Posted

Kamelek już zaanektował sofę na stałe i nie ma innej opcji,jak z podusią.Tą oto zółtą nawet sobie zaznaczył,co widac w postaci wiszących nitek.

A teraz Kamuś w ciąży...

Posted

może używasz tych perfumowanych? z mydlarni? one są słodkawe i pachną częśto owocami. więc i dla psiakoów atrakcyjne.
Moja zlizuje na przykład ze mnie balsamy . musze się chować przed nią:cool3:

a Kamcio niezłe brzuszysko wychodował!! i to przed świętami:crazyeye: co będzie po?

Posted

Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia

http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9155133&postcount=240

Posted

Serdecznie dziekujemy za zyczenia.
Kamciowi brzuszysko sie nie powiekszylo,dzieki Bogu :). A tak powaznie,to on takiego bebecha niem na tych zdjeciach tylko tak niefortunnie wyszed...

Posted

Ze wzgledu na ochrone srodowiska mamy sztuczna choinke (buuu).Kamus jako czlonek rodziny tez uczestniczyl we wszystkich pracach domowych i przy wyjmowaniu owej choinki z kartonu rowniez.Teraz bedzie stala caly rok,bo kartonu juz nie ma :)