Kam Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 ale fajna historia w obrazkach, cudnie! gratulacje z okazji rocznicy :loveu: Quote
*zaba* Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 modliszka84 napisał(a):To juz rok :-o ale to szybko zleciało :p W takim z okazji pierwszej rocznicy wszystkiego najlepszego od ciotki! :cunao::drink1: Kam napisał(a):ale fajna historia w obrazkach, cudnie! gratulacje z okazji rocznicy :loveu: Dziekujemy!!!:multi: Quote
Od-Nowa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 buu prawie sie poryczałam! Kamciu, Żabciu - stu takich lat Wam życze!! może mniej tego stróżowania a więcej zabaw :razz: bardzo miło zobaczyć takie zdjęcia!!! prosze wyturlać Kamcia od Ciotki!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 a właśnie, a jak to? wypatrzyłaś go w gazecie?? Quote
*zaba* Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Od-Nowa napisał(a):a właśnie, a jak to? wypatrzyłaś go w gazecie?? Nio,w gazecie,ktora przyjechala do Danii,bo w niej byl krotki artykul o parach,ktore obchodzily 50-ci lecie pozycia malzenskiego (o matko co za nazawa:cool3:).Jako,ze moi rodzice tez obchodzili to swieto,tym samym zalapali sie na bycie w gazecie:evil_lol: i pomysleli,zeby nam wyslac,cobysmy sobie zobaczyli i poczytali. A w tej gazecie....byly psiuty ze schroniska i takim oto sposobem Kamus jest z nami. I niech ktos mi powie,ze to nie jest przeznaczenie!! Quote
Od-Nowa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: brawo!! ale historia:crazyeye::multi: więc to wszystko przez miłość!!! Quote
Kobold Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 kamciu bylam z mojom panciom znowu precz :roll: i dlatego nie moglam ci pogratolowac ze masz takom fajnom pancie i panciuf co ciem tak mocno kohajom:loveu: baaardzo ale to bardzooo rzyczem ci zebys byl zawsze taki szczensliwy jak widac na zdjenciach :loveu: ehhh powturzem siem cudny s ciebie hopak :oops: [quote name='modliszka84']ty szelka nie marz co liczyc na to, bo Kamelowi to pancia jajka ucieła :evil_lol: sonka, sonka no coty pancia cie nie usfiadomiala :crazyeye: a naco mi jajka co ja kura wielkanocna jezdem :roll: Quote
puchu Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 To już ponad rok? Jak ten czas szybko leci... Quote
*zaba* Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Dziekujemy za zyczenia. Przez ostatnie cztery tygodnie mialam urwanie glowy i zbyt malo czasu ,ale juz jestesmy. Juz kiedys pisalam,ze Kamyk upolowal mydlo i pol zjadl. Myslalam,ze to przypadek,ale wczoraj zostawilam otwarte drzwi do lazienki i po powrocie do domu zastalam psa pilnujacego ...mydlo lezace w kuchni na podlodze.Lazienke mamy na gorze.Skubaniec musial wlezc na gore i chyba wskoczyc na kibelek,zeby siegnac owe mydlo z umywalki.Czesc skonsumowal,a reszte zostawil sobie na pozniej.A co sie nawarczal zanim mu zabralam ta pysznosc!!!!Obrazil sie na mnie strasznie i udawal,ze mnie nie widzi az do wieczora.Nie wiem,co on widzi w tym mydle.Do tego,ze lubi dziwne jak na psa rzeczy:pomidory,winogrono (juz mu nie daje-podobno szkodzi psom),mandarynki,migdaly juz sie przyzwyczailam,ale mydlo:crazyeye::crazyeye:?? Quote
puchu Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Może jakieś odbicie z przeszłości? A mandarynki to i moje słońce jada :lol: Quote
*zaba* Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 P A U L A napisał(a):Śliczny rudzielec;) --piękność! Ooo,nowa ciotka zawitala,witamy :) Quote
*zaba* Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Kamelek już zaanektował sofę na stałe i nie ma innej opcji,jak z podusią.Tą oto zółtą nawet sobie zaznaczył,co widac w postaci wiszących nitek. A teraz Kamuś w ciąży... Quote
Od-Nowa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 może używasz tych perfumowanych? z mydlarni? one są słodkawe i pachną częśto owocami. więc i dla psiakoów atrakcyjne. Moja zlizuje na przykład ze mnie balsamy . musze się chować przed nią:cool3: a Kamcio niezłe brzuszysko wychodował!! i to przed świętami:crazyeye: co będzie po? Quote
puchu Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 W Dniu Bożego Narodzenia Składamy Wam życzenia Gwiazdki najjaśniejszej, 100 choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości co ryba ma ości http://www.uhh.pl/?str=&kod=cHVzaWVr Quote
Inkaa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9155133&postcount=240 Quote
*zaba* Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Serdecznie dziekujemy za zyczenia. Kamciowi brzuszysko sie nie powiekszylo,dzieki Bogu :). A tak powaznie,to on takiego bebecha niem na tych zdjeciach tylko tak niefortunnie wyszed... Quote
puchu Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Tak się mówi :evil_lol: Poprosimy zdjęcia na dowód :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 właśnie... to ja mam ten sam problem co Kamuś :evil_lol: Quote
modliszka84 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Od-Nowa napisał(a):właśnie... to ja mam ten sam problem co Kamuś :evil_lol: Od-nowa tez jesz mydło :-o ? :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 eee, tfu tfu mniam mniam , NIE :cool1: niekorzystnie okrągłowato wychodzę na zdjeciach :cool3: Quote
*zaba* Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ze wzgledu na ochrone srodowiska mamy sztuczna choinke (buuu).Kamus jako czlonek rodziny tez uczestniczyl we wszystkich pracach domowych i przy wyjmowaniu owej choinki z kartonu rowniez.Teraz bedzie stala caly rok,bo kartonu juz nie ma :) Quote
Recommended Posts