modliszka84 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 puchu napisał(a):Po takim wysiłku (hopanie :evil_lol: ) każdemu należy się odpoczynek no nieeee... żeby kazać psu skakać na zawołanie :-o to to juz zakrawa o znęcanie :evil_lol: Quote
*zaba* Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 puchu napisał(a):Po takim wysiłku (hopanie :evil_lol: ) każdemu należy się odpoczynek Dupsko za ciezkie jest stanowczo!! Po trzech podejsciach Kamel "padl":flop: . modliszka84 napisał(a):no nieeee... żeby kazać psu skakać na zawołanie :-o to to juz zakrawa o znęcanie :evil_lol: Oj tam zaraz znecanie,no moze troche sie pastwilismy nad siersciuchem,ale to dla jego dobra.Yyy,to ja sobie moze juz pojde:scared: Od-Nowa napisał(a):bardzo fajne twoje "synki" :evil_lol: Synki to nie tylko fajne,ale superowe sa wrecz!! A najfajniejsze jak spia:diabloti: Quote
modliszka84 Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 :-o Ale on pikny sie zrobił :loveu: Zaba - wyslij fote na maila schroniskowego... niech Kamus sie chwali na stronie schronu jaki pikny jest i gdzie mieszka... a niech goopie ludziska zobacza co tracą :p Quote
Od-Nowa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 cześć cioteczko :loveu: Kamuś pięny piękny piękny... z kazdym dniem coraz bardziej! a Kamuś i Lira mają coś wspólnego.... rozmiar kagańca! Lira ma wielkość na collie :evil_lol: Quote
puchu Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 http://images21.fotosik.pl/417/d9548936f926ba7a.jpg Ale arystokrata :loveu: Quote
Kobold Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 To prawda Kamus coraz piekniejszy :loveu: a jaki szczesliwy :multi: Modliszka ma racje, wyslij zdjecia do schronu, niech zazdroszcza i podziwiaja. Quote
*zaba* Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Zdjecia do schronu wyslane :) A tu zobaczcie jakie Kamel ma fajne koty do gonienia Nie podobne do tego od Soni?? Quote
modliszka84 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 o ja cie.... kot szylkret/ka :loveu: piękny/a a teraz wiecie co, w schronie jest suczka... wygląda jak babcia Kamela :-( ma identyczną mordkę :roll: Quote
*zaba* Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 modliszka84 napisał(a): a teraz wiecie co, w schronie jest suczka... wygląda jak babcia Kamela :-( ma identyczną mordkę :roll: A ma swoj watek,albo zdjecia? Albo lepiej niech nie widze,bo serce mi peknie.... Quote
puchu Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Piękna kicia, ale jakieś zdjęcie Kamela też by się przydało ;) Quote
*zaba* Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 A kilka moze byc? Kamus spiacy I trzy plazowe: Latem tam plywalem... Lekki bieg Skupic sie trzeba na najwyzszej gorce,a co! Quote
puchu Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 http://images22.fotosik.pl/176/dfb2516f50322c15.jpg Cóż za romantycznie rozwiany włos :loveu: http://images22.fotosik.pl/176/71bff5dd92615b21.jpg Biedny pies na dywanie zamiast na łóżeczku/kanapie :shake: :eviltong: :loveu: Quote
*zaba* Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Taka mondralinska jest ta moja pancia,zdjencia mi robi podczas wasznych rzyciowych czynnoscow,a ja slyszalem,ze dostala jakis list.Zafsze to siem cieszyla s listow,a s tego nie,chociasz tam bylo jej zdjencie.Niech se zobaczy jak to jest jak robia zdjencia kiedy nie tszeba.Cos muwila,sze zjecie czarnobiale,ale drogie.Ja to chociasz mam kororowe.Hehe Quote
modliszka84 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Kamciu, dobsze im tak s tymi zdjenciami:evil_lol: Muj pancio tesz dostal takie drogie czarnobiale zdjencie:p I tesz sie wcale nie cieszyl ;) Quote
Kobold Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Czesc kamel, to ja szeli widzisz jakie te pancie obudne som same nas fotografujom i publicznie pokazujom w niedwusnacznyh sytulacjah :mad: ale wiesz moja pancia tesz dostaje takie drogie czarnobiale fotki i bardzo siem zlosci tak jak tfoja pancia i sonki pancio bo ci co je pszysylajom twierdzom ze to pancia a na fotkah inne gemby :crazyeye: wiesz mosze o co biega :-o ale tak sfojom drogom to fajny facet s ciebie, taki odwaszny i silny :oops: ehhhhhh zebym byla blizej........ ;) Quote
modliszka84 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='Kobold'] ale tak sfojom drogom to fajny facet s ciebie, taki odwaszny i silny :oops: ehhhhhh zebym byla blizej........ ;) ty szelka nie marz co liczyc na to, bo Kamelowi to pancia jajka ucieła :evil_lol: Quote
*zaba* Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Jajek nie mam,ale mam ptaszka. I co Ty na to Sonka? A wiesz, niespozdziewalem siem,sze tak wszystkim muwic bedziesz i jeszcze siem s tego smiac! A mosze Szelka ma to,no, kurde, uczucie potyliczne,ee paltoniczne, aaa platoniczne! Szelka Ty to siem mnie tesz podobasz, chciasz Sonka tesz niesla laska jest. Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 no czyli najważniejsza Kamelkowi zostawili... casting na kamelową żone zagramaniczną rozpoczęty :evil_lol: Quote
*zaba* Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Chcialam tu dokonczyc post Kamelka.Chodzi o tego ptaszka...Nie bardzo wiem,co Kamus mial na mysli,ale moze chodzilo mu o papuzke,ktora sie opiekowalismy?No chyba,ze chodzilo mu naprawde o anatomie... A oto papuzek Filipek A co do zony,to ok,tylko Kamus moj to wybredny jest srasznie. Quote
*zaba* Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 TO JUZ ROK !!!!!! TO JUZ ROK !!!!!! Dokładnie rok temu,4-tego listopada skończył się pobyt Kamela w schronisku!! Dzięki Adze - modliszce84, Kamel jest z nami. Nie było łatwo na początku, ale to już przeszłość. Szybko zleciał ten roczek, a nam sie wydaje, że Kamel jest z nami od zawsze i zawsze już będzie. Pamiętam jak zobaczyłam jego zdjęcie w gazecie..,wiedziałam,że będzie nasz.Cieżko było przekonać TZ-ta do wzięcia psa (bał sie psów),ale jak zobaczył Kamela stwierdził: tylko teraz i tylko ten. Teraz Kamel jest jego oczkiem w głowie. Krótka,ilustrowana historia Kamcia: Schron Po spartaczonej kastracji Bezpieczny, kolami do góry Zima w Danii W Polsce z cioteczką Agnieszką cdn. Quote
*zaba* Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Pies zaprzęgowy Pies z listy Pogromca mórz i oceanów Najlepszy przyjaciel Arystokrata cdn Quote
*zaba* Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Pies stróżujacy Latem tylko w ogródku W swoim nowym łóżeczku Sofa to za mało,musi być podusia Model I tak oto minał nam wspólnie ten roczek. Mam nadzieję,że Kamus nie pamięta pobytu w schronisku. Z okazji naszej rocznicy życzymy wszystkim schroniskowym bidom, zeby znalazły domki i były szcześliwe!! Quote
modliszka84 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 To juz rok :-o ale to szybko zleciało :p W takim z okazji pierwszej rocznicy wszystkiego najlepszego od ciotki! :cunao::drink1: Quote
Recommended Posts