WATACHA Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='wilczy zew']Mordziasta mnie obroni!!![/QUOTE] Poczekam na Sylwestra, kiedy to jej zaaplikujesz środki uspokajające Quote
wilczy zew Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 wtedy będzie mróóóóz i nosa nie wyściubisz z domu :D Quote
zerduszko Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 A co to za problem napaść na wilczą wiosną z zapasem petard? :diabloti: Quote
WATACHA Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Dam, będę się grzała przy rozpalaniu stosiku Quote
wilczy zew Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='zerduszko']A co to za problem napaść na wilczą wiosną z zapasem petard? :diabloti:[/QUOTE] nad pieskiem będzie mi się znęcała :boom: Quote
WATACHA Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='zerduszko']A co to za problem napaść na wilczą wiosną z zapasem petard? :diabloti:[/QUOTE] Ja to jestem taka zdolna, że pewnie szybciej bym sobie tymi petardami zrobiła krzywdę niż komukolwiek Quote
wilczy zew Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='WATACHA']Dam, będę się grzała przy rozpalaniu stosiku[/QUOTE] zanim go rozpalisz to zamarzniesz :evil_lol: Quote
WATACHA Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='wilczy zew']nad pieskiem będzie mi się znęcała :boom:[/QUOTE] To nie piesek, to pirania Quote
wilczy zew Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='WATACHA']To nie piesek, to pirania[/QUOTE] nad piranią też nie wolno :mad: Quote
WATACHA Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='wilczy zew']zanim go rozpalisz to zamarzniesz :evil_lol:[/QUOTE] A myślisz, że baniak benzyny to po co będę miała Quote
WATACHA Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='wilczy zew']nad piranią też nie wolno :mad:[/QUOTE] Ojej nic nie wolno :placz: Quote
wilczy zew Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='WATACHA']A myślisz, że baniak benzyny to po co będę miała[/QUOTE] ten post to muszę do jakiś służb wysłać... Quote
WATACHA Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='wilczy zew']ten post to muszę do jakiś służb wysłać...[/QUOTE] Nic mi nie zrobią, bo jestem psychicznie chora :diabloti: Quote
wilczy zew Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='WATACHA']Ojej nic nie wolno :placz:[/QUOTE] nie rycz,pozwolę Ci ją nakarmić :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='WATACHA']Nic mi nie zrobią, bo jestem psychicznie chora :diabloti:[/QUOTE] masz żółte papiery :evil_lol: Quote
WATACHA Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='wilczy zew']nie rycz,pozwolę Ci ją nakarmić :evil_lol:[/QUOTE] Ok tylko muszę gdzieś kupić rękawice ochronne Quote
WATACHA Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='wilczy zew']masz żółte papiery :evil_lol:[/QUOTE] Tak, świeżo malowane :lol: Quote
wilczy zew Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='WATACHA']Tak, świeżo malowane :lol:[/QUOTE] :roflt: :roflt: Quote
Saththa Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 No to skoro wyjaśnione to odsnieżanie ;) To pozdrawiam;) Quote
wilczy zew Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 mam starą wersję photobucketa :multi: :multi: :multi: Quote
wilczy zew Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='Tekla64']bylim nadrobilim pozdrawiamy[/QUOTE] :multi: :multi: Quote
Recommended Posts