Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekamy, czekamy, dziś Ninka tak się do mnie tuliła, bidulka widzi że mam mało czasu dla niej, bo tyle psiaków,każdego wyprowadz, wytul, mogę każdemu poświęcić tylko chwilkę, a ciemno się robi szybko!!! Noo niech ktoś ja pokocha!!! :(

Posted

Dwóch obserwatorów plus Ninka sypia teraz w szczęśliwym boksie po Rambo i Kolusi no i innych i wierzę, że ten boks ma moc i że dzięki temu szybko znajdzie dobry domek!! Mamy szczęśliwy, zaczarowany boks w przytulisku!!!! Wszystkie pieski które tam nocowały, szybciutko super domki miały!!!! No to trzymajcie kciuki!!!
A Ty Szpileczko, kiedy nas wreszcie odwiedzisz w Boguchwale???? :)

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
2 obserwatorów hmmmm oby cos konkretnego

to taka kochana i przylepna psinka, szkoda że nie widać tego na zdjęciach. Musimy pomyśleć o króciutkich filmikach, takich jakie majuska kiedyś kręciła. Robią dużą robotę.

Posted

Szczerze piszac nie miałam pijecia ze bede taka zabiegana jak bede wiedziała tak zebym mogła w pracy powiedziec z dzien wczesiej to by było dobrze w tym tygodniu moge sobie zrobic ktorys dzien wolny

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Szczerze piszac nie miałam pijecia ze bede taka zabiegana jak bede wiedziała tak zebym mogła w pracy powiedziec z dzien wczesiej to by było dobrze w tym tygodniu moge sobie zrobic ktorys dzien wolny

No to fajnie, zapraszam!!!!