Agula99 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ninka już po sterylizacji, mam nadzieję, że tam bidulka nie cierpi!! Trzymaj się kochana Ninko!!! Wkrótce będzie dobrze!! Quote
Agula99 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Ninka po sterylce ma się dobrze, jest grzeczna, ciągnie tylko do domu i pcha się na łóżko, bardzo lubi ciepło i zacisze domowe, jest bardzo czysta i spokojnie wytrzymuje osiem godzin! :) Ninko, cieszymy się razem z tobą!! Quote
majuska Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Bardzo sie cieszymy!!! Tymczasem zapraszamy do dwójki naszych nowych podopiecznych: http://www.dogomania.pl/threads/216157-Funia-i-Berry-dwa-kochane-czarnuszki-szukają-domów-po-śmierci-właściciela! Quote
Becia66 Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 też dostałam te fotki ale nie miałam siły wkleić bo myśli zajęte Blondi... Quote
Agula99 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Wczoraj rozmawiałam z Panem i poprosiłam o fotki, no i są, szybko i sprawnie...Ninka szczęśliwa, to widać, chociaż jej się udało...:( Quote
Agula99 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 W sobotę odwiedziła nas Ninka, jaka ona teraz piękna!! Pan Maciek chciał sprawdzić czy polubią się ze Spritem, niestety nic z tego nie wyszło, a szkoda, bo Sprite miałby już dom!!! Ale Ninka nas poznała, cieszyła się, przytulała, a wszystkim cioteczkom przesyła uśmiechy :) Quote
majuska Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Ninka taka szczęśliwa, odwiedziła przytulisko zupełnie na luzie na rączkach u Pańcia siedziała, wiedziała, że tylko na chwilkę wpadła :) Quote
Becia66 Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 ale ma piękne futerko i jaka zadbana :loveu: Quote
Recommended Posts