Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja bym stawial na staffiki. sa przeciez nazywane psimi niankami!!! mysle, ze wszystkie bullowate dobrze radza sobie z dziecmi i je bardzo kochaja. nie reaguja gdy dziecko je szarpie itp. odejdzie, ale nie ugryzie :o

• 11 months later...
Posted
Mam i to, i to - dzieci są gorsze :o

To fakt :) :lol:

Mój mały ugryzł dziś Kajtka (AST) w język pisk była ale rzadnej akcji z pozycji psa :evilbat: 8)

Posted

Mam ASTy i Staffiki i na sto% Staffik to pies stworzony do dzieci.Nie od parady nazywamy je psimi niankami.Zgodze sie tez ze zadne bullowate/i psy wogole/ :angel: nie daja tak w dupe jak dzieciaki :evil:

Posted
Mam ASTy i Staffiki i na sto% Staffik to pies stworzony do dzieci.Nie od parady nazywamy je psimi niankami.Zgodze sie tez ze zadne bullowate/i psy wogole/ :angel: nie daja tak w dupe jak dzieciaki :evil:

Nigdy nie mów nigdy 0X

To jest zwierze a nie domownik który rozumie twoje słowa, ja nie dałbym głowy sobie uciąć że będzie OK na 100% :wink:

Posted

Zdrowy psychicznie staffik, bo o takie chodzi, jest idealną psią! nianią. W ogóle bulowate są do dzieci zwykle rewelacyjne, ale staffik nie na darmo został uznany na Wyspach, jako jedna z 2 ledwie ras idealnych przy dzieciach.

To jest zwierze a nie domownik który rozumie twoje słowa...

Żeby jeszcze tak zawsze domownicy chcieli słuchać... :wink:

Posted

Ja też uważam, ze zdecydowanie stafiki są najlepszymi psami dla dzieci. Dla nie znaczy do znęcania się nad nimi, gryzienia, kopania, ciągnięcia za uszy i ogon itp, itd, co ma w planach moja latorośl. Muszę bronić psy przed dzieckiem, niestety :oops: