Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='koosiek']Z Jabłonnej jest Kociabanda, może będzie kojarzyła sunię...
Cholara tylko na naszym osiedlu jest z 50 czarnych labków lub w podobie. Nie wszystkie kojarzę. Nie jestem pewna, ale chyba jej wcześniej nie widziałam...
Natusiu, Obraczus... pisałyście już do Njangu i Aneczki&Sułtan? Dominik może lepiej kojarzyć psy z okolic, bo on częściej na spacery z Fąflem chodzi. No i Aneczka też jest z Jabłonny :) Przydało by się też powiadomić Ciotki z Legionowa i Białołęki. Nie wiem kto siedzi na Białołęce, ale w Legionowie jest Asiaf1, Neight, Agnezs, Kakadu... O właśnie! Kakadu chyba jeszcze bywa w schronisku w Józefowie (obok Jabłonny). Jeśli ktoś jej szuka to może szukać właśnie tam (ewentualnie jeśli jest zorientowany to w Chrycynnie, bo nasza gmina ma z nimi umowę :( ). No w każdym razie trzeba koniecznie powiadomić Kakadu i poprosić by wywiesiła plakat na bramie schroniska w Józefowie. Można też luknąć tutaj: http://www.psy-warszawa.pl/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=6&Itemid=63 Choć nie jestem pewna jak często jest to aktualizowane. Ja za moment przekleję ogłoszenie na forum osiedla. Jak będę umiała to jeszcze na stronę gminy może mi się uda...

Posted

[quote name='Kociabanda2']Cholara tylko na naszym osiedlu jest z 50 czarnych labków lub w podobie. Nie wszystkie kojarzę. Nie jestem pewna, ale chyba jej wcześniej nie widziałam...
Natusiu, pisałaś też do Njangu i Aneczki&Sułtan? Dominik może lepiej kojarzyć psy z okolic, bo on częściej na spacery z Fąflem chodzi. No i Aneczka też jest z Jabłonny :) Przydało by się też powiadomić Ciotki z Legionowa i Białołęki. Nie wiem kto siedzi na Białołęce, ale w Legionowie jest Asiaf1, Neight, Agnezs, Kakadu... O właśnie! Kakadu chyba jeszcze bywa w schronisku w Józefowie (obok Jabłonny). Jeśli ktoś jej szuka to może szukać właśnie tam (ewentualnie jeśli jest zorientowany to w Chrycynnie, bo nasza gmina ma z nimi umowę :( ). No w każdym razie trzeba koniecznie powiadomić Kakadu i poprosić by wywiesiła plakat na bramie schroniska w Józefowie. Można też luknąć tutaj: http://www.psy-warszawa.pl/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=6&Itemid=63 Choć nie jestem pewna jak często jest to aktualizowane. Ja za moment przekleję ogłoszenie na forum osiedla. Jak będę umiała to jeszcze na stronę gminy może mi się uda...
Ja jestem z Białołęki. Do kogo mogę powysyłać info ? Znacie jeszcze kogoś ?
Powieszę plakat w swojej lecznicy na Berensona ( Canfelis ) i znam dr Kosackiego z Jabłonnej. Zawiozę jutro plakat

Posted

Nutusia napisał(a):
Kocia, nie pisałam ani do Njangu ani do Aneczki...

to prześlę im Twoją wiadomość jak uporam się z forum osiedlowym i tym gminnym, bo coś kiedyś widziałam, że na stronie gminy też jest jakieś forum.

Posted

wiga138 napisał(a):
Paszula...umiesz ? :):):):):)

Jasne, że umiem. :)
Na Chotomowskim forum zamieszczałam już. Pozostałe strony albo nie aktywne albo nie zawierają opcji zamieszczania ogłoszeń czy forum.