Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
na terenie naszej firmy (Modlińska Warszawa zaraz przed Jabłonną) przybłąkała się duża, czarna suczka. Ma różową oborożę z ćwiekami w postaci diamentowych kosteczek (z daleka zdawała się być czerowna). Bała się i nie pozwalała do siebie podejść ale po nakarmieniu okazała się być cudownym, łagodnym i uległym psiakiem. Właściciela proszę o kontakt telefoniczny 603 97 67 35, 519 099 037.
Pozdrawiam
Paszula

Załączam zdjęcia, które udało mi się jej zrobićpoczątkowo. Niebawem kolejne zdjęcia.
zdjecie psiuni 1
zdjecie psiuni 2

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kora napisał(a):
Sprawdzalyscie, moze czy ma chipa? I rozumiem ze jest u paszuli.

[FONT=Tahoma]sprawdzałyśmy - mie ma chipa. Sytuacja jest fatalna bo wczoraj była u jednej dziewczyny, dziś jest u nas w firmie ale nie mam pojęcia co z nią zrobimy po 17ej. Zawalone jesteśmy w domach zwierzakami !!!!!![/FONT]
[FONT=Tahoma]Ale sunia jest uroczym psim dzieciakiem , słodziutka przylepka - będzie b. fajnym psiaczkiem ![/FONT]
[FONT=Tahoma]Jest młodziutka więc może ma szanse na szybki domek........[/FONT]

Posted

Lecznice okoliczne trzeba powiadomić... Może burza ja wystraszyła, może samochód potrącił i uciekła w szoku... Cholerka, żeby tylko właściciele zaczęli trzeźwo działać i wszędzie ogłosić jej zaginięcie... Adresatka i chip - jak grochem o ścianę :(

Posted

plakat mam. Mogę przesłać na adres mailowy.
Potracona nie jest. Jest w świetnej kondycji.
Mamy problem co z nią dziś zrobić. Jest jedna opcja - buda i wybieg w firmie ochroniarskiej...jezeli nie znajdziemy innej propozycji niestety tam ja zawieziemy.
Ma tylko obrożę - różową w srebrne kokardki

Posted

wiga138 napisał(a):
plakat mam. Mogę przesłać na adres mailowy.
Potracona nie jest. Jest w świetnej kondycji.
Mamy problem co z nią dziś zrobić. Jest jedna opcja - buda i wybieg w firmie ochroniarskiej...jezeli nie znajdziemy innej propozycji niestety tam ja zawieziemy.
Ma tylko obrożę - różową w srebrne kokardki

A sorry - zrobiłam na szybko nowy bo myślałam że nie ma ;)

Posted

santino napisał(a):
A sorry - zrobiłam na szybko nowy bo myślałam że nie ma ;)

oczywiście nic sie nie stało :):):) ale zaraz prześlemy drugi - bardziej altualny i są tam trzy zdjęcia :)