Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='plina']Brakuje nam 100 zł do sterylizacji suni odebranej ze skandalicznych warunków.

Jako że sunia ma dom stały, nie mogę zrobić żadnego bazarku, który zawsze nas ratował w takich sytuacjach...

Więcej informacji tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/224701

Wejdźcie na wątek, podnieście…

Widzę, że się udało:) Oby częściej się tak dobrze układało:)

Posted

a ja dzisiaj miałam chwilkę przejeżdżając w okolicy czarnuchów:)

Wpadłam ale bez aparatu, więc zdjęcia z telefonu tylko

Koko nadal nie jest super otwarta ale podchodzi do głaskania, jest ciekawa człowieka...no i lubi pieszczoty:)

Posted

Dżamboł...cóż....Dżamboł....Jemu właściwie wystarcza jedzenie i wygodne miejsce do lezenia:) Byłam przeszczęśliwa, że ruszył zadek jak zawołałam go na odchodne, bo w sumie nie miał w tym żadnego interesu:)

Posted

[quote name='mala_czarna']Ludwa, nie macie na stanie jakiegos małego srajcyngla, tak najlepiej do 5 kg? ;) Pani się Foczka Ostrowska nie spodobała, bo jednak za duża jest.

Dżambo jest niewielki, taki jamnikowaty sznaucer;)
tu mamy dwa burki. Twist wyższy ale lekki i adhd młode, a Bolero spokojny starszy pan (straszne burki, zostaną nam do końca życia chyba, bo pytań ZERO!!!!)

http://www.dogomania.pl/threads/217962-Bolero-i-Twist-nie-mają-zupełnie-nic-(-Pilnie-potrzebny-tymczas-zanim-się-pozagryzają

Posted

Cześć wszystkim! :) Możecie mi rzucić jakiś opis i fotki jakiegoś 5kilogramowca? :) To wyślę do tej pani. Plis, w miarę szybko, póki jeszcze mam z tą panią kontakt :)

Dzięki!

Posted

mala_czarna napisał(a):
Twist to raczej odpada, bo jak on ma adhd, a w tej rodzinie, która psa szuka jest dziecko, to chałupę rozwalą ;)

właśnie bardzo dobrze by się uzupełniały:) Do dzieci też Koko bardzo dobrze, lepiej niż do dorozłych o ile dziecko w miarę stonowane, bo ona delikatna ale się rozkręca i jest dobrym kompanem do zabaw:)

ag2709 napisał(a):
Cześć wszystkim! :) Możecie mi rzucić jakiś opis i fotki jakiegoś 5kilogramowca? :) To wyślę do tej pani. Plis, w miarę szybko, póki jeszcze mam z tą panią kontakt :)

Dzięki!

posłałam na pm:)

• 3 weeks later...