Szarotka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Ciotka znowu wyproznia szafy swoje oraz krewnych i znajomych krolika:):) Quote
ludwa Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Cieplej się robi, to ubrania niepotrzebne:) Quote
Szarotka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='ludwa']Cieplej się robi, to ubrania niepotrzebne:)[/QUOTE] No i mniej sprzatania, zdrowiej dla ciala. Quote
ludwa Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Skóra oddycha, to fakt ale gorzej z estetyką dla widzów;) Quote
ludwa Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 u czarnuchów całkiem ok:) Dżambo miał jakąś narośl ale zniknęła:)))) A Koko ma zapalenie spojówek...Chociaż tyle się dzieje u burków naszych Quote
ludwa Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='Szarotka']No to chyba nie az tak za dobrze??[/QUOTE] Dobrze? Tkwią jak zaklęte. Nikt ich nie chce. Z wszystkich naszych burków, tylko Butcher znalazł dom. U reszty cisza:( [quote name='Kamila Proc']moglo byc gorzej, rozumiem[/QUOTE] No,mogło, bo dla mnie narośle itp, to od razu raki sa;) Quote
ludwa Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Nowiutki bazarek z różnościami http://www.dogomania.pl/threads/2240...5#post18759205 ZAPRASZAMY Quote
ludwa Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Zapalenie spojówek i antybiotyk ale nic dramatycznego na szczęście. Było kilka tel. w jej sprawie i GUCIO!!!! CISZA!!! WRRRRRRRRRRRRRRRR Quote
ludwa Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Ciotki, mam ogromną prośbę o pomoc w ogłoszeniach. Wykupuję czasami pakiety ogłoszeń ale w sumie sama zbieram na utrzymanie tych psiaków, głównie bazarkami, więc szkoda mi trochę często wykupować ogłoszenia, bo idzie na to trochę pieniędzy a tutaj kleszcze się zaczynają pojawiać, adopcje stoją jak zaklęte. Czy możecie pomóc w ogłaszaniu? Bardzo proszę Quote
Szarotka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='ludwa']Ciotki, mam ogromną prośbę o pomoc w ogłoszeniach. Wykupuję czasami pakiety ogłoszeń ale w sumie sama zbieram na utrzymanie tych psiaków, głównie bazarkami, więc szkoda mi trochę często wykupować ogłoszenia, bo idzie na to trochę pieniędzy a tutaj kleszcze się zaczynają pojawiać, adopcje stoją jak zaklęte. Czy możecie pomóc w ogłaszaniu? Bardzo proszę To ja przypomne. Jak chodzi o ogloszenia to raczej ze mna kiepsko, ale czasami prosilam ciotke Pline i ona zwykle stawala na wysokosci zadania. Quote
ludwa Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 A poprosiłabyś Ciotkę o ogłoszenia chociaż dla jednego? A ja bym sie z drugim dołożyła;) z prośbami? Quote
Szarotka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 ludwa napisał(a):A poprosiłabyś Ciotkę o ogłoszenia chociaż dla jednego? A ja bym sie z drugim dołożyła;) z prośbami? To ja poszukam ciotke Pline i do niej napisze. Zaprosze ja tu na watek. Juz napisalam, mam nadzieje, ze przyjdzie. Quote
plina Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Witaj kochana ludwo! Z miłą chęcią pomogę Ci w ogłoszeniach! Żeby nie było niedomówień i problemów z ogłoszeniami, opracowałam wzór, który podam poniżej. Jak dwa psiaki potrzebują ogłoszeń, zrobię dwa. Ogłoszenia robię wolnymi chwilami, więc nie będą na drugi dzień. Wyślij dane według poniższego wzoru na email [email protected] podpisz się Nickiem z dogomani (do ogłoszeń niepotrzebny, ale chciałabym wiedzieć komu robię ogłoszenia :D) Tytuł: /bardzo pomaga, kiedy nie ma już pomysłów/ Tekst: /w wyjątkowych sytuacjach mogę napisać sama, ale nie będzie to dzieło sztuki/ Kontakt: /tel, email/ Miejsce pobytu zwierzęcia: /inaczej nie wiem na jaki rejon Polski robić/ Zdjęcia: /przesłane w załącznikach/ Ogłoszenia są darmowe. Quote
Szarotka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 To teraz czekamy na ciotke Ludowa (ale sie narazam :):), zeby sie ustosunkowala :):) Quote
Lida Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Ludowa :-) Baaardzo mi się podoba. To Szarotka tak przekręciła? REWELACJA. Zawsze jak to czytam, to się śmieję. Ewo-Ludwo, wybaczysz? Quote
ludwa Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 [quote name='plina']Witaj kochana ludwo! Z miłą chęcią pomogę Ci w ogłoszeniach! Żeby nie było niedomówień i problemów z ogłoszeniami, opracowałam wzór, który podam poniżej. Jak dwa psiaki potrzebują ogłoszeń, zrobię dwa. Ogłoszenia robię wolnymi chwilami, więc nie będą na drugi dzień. Wyślij dane według poniższego wzoru na email [email protected] podpisz się Nickiem z dogomani (do ogłoszeń niepotrzebny, ale chciałabym wiedzieć komu robię ogłoszenia :D) Tytuł: /bardzo pomaga, kiedy nie ma już pomysłów/ Tekst: /w wyjątkowych sytuacjach mogę napisać sama, ale nie będzie to dzieło sztuki/ Kontakt: /tel, email/ Miejsce pobytu zwierzęcia: /inaczej nie wiem na jaki rejon Polski robić/ Zdjęcia: /przesłane w załącznikach/ Ogłoszenia są darmowe. [quote name='Szarotka']To teraz czekamy na ciotke Ludowa (ale sie narazam :):), zeby sie ustosunkowala :):) Się stosunkuję i lecę na majla:) A potrzebuję ogłoszeń dla 6 sztuk:) [quote name='Kamila Proc']Ludowa.... juz troche zapomniane przeżytek znaczy? ;) [quote name='Lida']Ludowa :-) Baaardzo mi się podoba. To Szarotka tak przekręciła? REWELACJA. Zawsze jak to czytam, to się śmieję. Ewo-Ludwo, wybaczysz? Musiałabym najpierw mieć za co się obrazić, co oczywiście nie znaczy, że Szrotka może się czyć zupełnie bezpieczna;)!!!! Quote
Recommended Posts