Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szarotka']No to chyba nie az tak za dobrze??[/QUOTE]

Dobrze? Tkwią jak zaklęte. Nikt ich nie chce. Z wszystkich naszych burków, tylko Butcher znalazł dom. U reszty cisza:(

[quote name='Kamila Proc']moglo byc gorzej, rozumiem[/QUOTE]

No,mogło, bo dla mnie narośle itp, to od razu raki sa;)

Posted

Ciotki, mam ogromną prośbę o pomoc w ogłoszeniach. Wykupuję czasami pakiety ogłoszeń ale w sumie sama zbieram na utrzymanie tych psiaków, głównie bazarkami, więc szkoda mi trochę często wykupować ogłoszenia, bo idzie na to trochę pieniędzy a tutaj kleszcze się zaczynają pojawiać, adopcje stoją jak zaklęte.
Czy możecie pomóc w ogłaszaniu?
Bardzo proszę

Posted

[quote name='ludwa']Ciotki, mam ogromną prośbę o pomoc w ogłoszeniach. Wykupuję czasami pakiety ogłoszeń ale w sumie sama zbieram na utrzymanie tych psiaków, głównie bazarkami, więc szkoda mi trochę często wykupować ogłoszenia, bo idzie na to trochę pieniędzy a tutaj kleszcze się zaczynają pojawiać, adopcje stoją jak zaklęte.
Czy możecie pomóc w ogłaszaniu?
Bardzo proszę

To ja przypomne. Jak chodzi o ogloszenia to raczej ze mna kiepsko, ale czasami prosilam ciotke Pline i ona zwykle stawala na wysokosci zadania.

Posted

ludwa napisał(a):
A poprosiłabyś Ciotkę o ogłoszenia chociaż dla jednego? A ja bym sie z drugim dołożyła;) z prośbami?

To ja poszukam ciotke Pline i do niej napisze. Zaprosze ja tu na watek.

Juz napisalam, mam nadzieje, ze przyjdzie.

Posted

Witaj kochana ludwo! Z miłą chęcią pomogę Ci w ogłoszeniach! Żeby nie było niedomówień i problemów z ogłoszeniami, opracowałam wzór, który podam poniżej. Jak dwa psiaki potrzebują ogłoszeń, zrobię dwa. Ogłoszenia robię wolnymi chwilami, więc nie będą na drugi dzień.

Wyślij dane według poniższego wzoru na email [email protected]
podpisz się Nickiem z dogomani (do ogłoszeń niepotrzebny, ale chciałabym wiedzieć komu robię ogłoszenia :D)

Tytuł: /bardzo pomaga, kiedy nie ma już pomysłów/
Tekst: /w wyjątkowych sytuacjach mogę napisać sama, ale nie będzie to dzieło sztuki/
Kontakt: /tel, email/
Miejsce pobytu zwierzęcia: /inaczej nie wiem na jaki rejon Polski robić/
Zdjęcia: /przesłane w załącznikach/

Ogłoszenia są darmowe.

Posted

[quote name='plina']Witaj kochana ludwo! Z miłą chęcią pomogę Ci w ogłoszeniach! Żeby nie było niedomówień i problemów z ogłoszeniami, opracowałam wzór, który podam poniżej. Jak dwa psiaki potrzebują ogłoszeń, zrobię dwa. Ogłoszenia robię wolnymi chwilami, więc nie będą na drugi dzień.

Wyślij dane według poniższego wzoru na email [email protected]
podpisz się Nickiem z dogomani (do ogłoszeń niepotrzebny, ale chciałabym wiedzieć komu robię ogłoszenia :D)

Tytuł: /bardzo pomaga, kiedy nie ma już pomysłów/
Tekst: /w wyjątkowych sytuacjach mogę napisać sama, ale nie będzie to dzieło sztuki/
Kontakt: /tel, email/
Miejsce pobytu zwierzęcia: /inaczej nie wiem na jaki rejon Polski robić/
Zdjęcia: /przesłane w załącznikach/

Ogłoszenia są darmowe.

[quote name='Szarotka']To teraz czekamy na ciotke Ludowa (ale sie narazam :):), zeby sie ustosunkowala :):)

Się stosunkuję i lecę na majla:) A potrzebuję ogłoszeń dla 6 sztuk:)

[quote name='Kamila Proc']Ludowa.... juz troche zapomniane

przeżytek znaczy? ;)

[quote name='Lida']Ludowa :-) Baaardzo mi się podoba. To Szarotka tak przekręciła? REWELACJA. Zawsze jak to czytam, to się śmieję. Ewo-Ludwo, wybaczysz?

Musiałabym najpierw mieć za co się obrazić, co oczywiście nie znaczy, że Szrotka może się czyć zupełnie bezpieczna;)!!!!