marabit Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Jakie są zasady przyznawania nominacji na Cruftsa? Quote
Dominik- HANDLING Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Szukam , kogoś kto wraca z wystawy w drugi dzień do podkarpacia i miałby wolne miejsce jedna osoba + bardzo spokojny hasior ( niekonfliktowy) kontakt : gg. 13333780 e-mail : [email][email protected][/email] Quote
ajcka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Mamy z koleżnaką do odstąpienia hotel 5 min od wystawy,pokój dwuosobowy.Można z pieskami.5 min samochodem od wystawy rezerwacja już dawno i po niższej cenie kupiona- gdyby ktoś szukał to chętnie odsprzedamy Quote
Vigo Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Witam, szukam chętnej osoby ze śląska - Katowice do wyjazdu na wystawę w Poznaniu ( niedziela ). :))) Quote
PaniKapsla Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='panienkabubu']Dziś dostałam numerek :O[/QUOTE] Ja tez dzisiaj dostałem :) Quote
Jagoodka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 I ja dostałam :)[B]Vigo[/B] ja szukałam, bo też jadę tylko na niedzielę, ale moje plany zostały zmodyfikowane i od piatku będę na kongresie w Warszawce, więc do Poznania jedziemy z warszawy, ale ew. jeżeli nie znajdziesz nikogo do wspólnej podróży to my bardzo chętnie się dołączymy w podróż powrotną na Śląsk :) Quote
panienkabubu Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Jagoodka']I ja dostałam :)[B]Vigo[/B] ja szukałam, bo też jadę tylko na niedzielę, ale moje plany zostały zmodyfikowane i od piatku będę na kongresie w Warszawce, więc do Poznania jedziemy z warszawy, ale ew. jeżeli nie znajdziesz nikogo do wspólnej podróży to my bardzo chętnie się dołączymy w podróż powrotną na Śląsk :)[/QUOTE] Jagódko, ja bym Was wzięła, ale klatę dla Franciszki biorę i niestety .... Chociaż jakby się uparł, to mogę ją trochę inaczej ułożyć ..... Gdyby coś, daj znać :) Quote
Jagoodka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [B]panienkabubu[/B] jakby co to my chetni na podróż powrotną :) Peruto bardzo kompaktowy chłopak. Nawet z przodu na kolanach może jechać :) Quote
panienkabubu Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Jagoodka'][B]panienkabubu[/B] jakby co to my chetni na podróż powrotną :) Peruto bardzo kompaktowy chłopak. Nawet z przodu na kolanach może jechać :)[/QUOTE] Będziemy w kontakcie :) Wy to pewnie po BISach będziecie wracać :) a my to pewnie zaraz po ocenie :) Quote
Jagoodka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Nie wiadomo czy po BISach. Zależy jak nam pójdzie :) Quote
izabela.szczepaniak Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 My też wczoraj dostaliśmy numerki :cool3: Quote
panienkabubu Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Jagoodka']Nie wiadomo czy po BISach. Zależy jak nam pójdzie :)[/QUOTE] Jagódko, to ja Ci wysyłam PW :) Quote
Vigo Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Jagoodka samochód mam duży więc nie będzie problemu z podróżą powrotną::P Quote
Jagoodka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [B]Vigo [/B]to super :) Będziemy w kontakcie. Quote
wejherstaff Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Mam pytanie, czy jedzie ktoś z Trójmiasta ??? Quote
PaniKapsla Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='wejherstaff']Mam pytanie, czy jedzie ktoś z Trójmiasta ???[/QUOTE] Tak, ja jadę z okolic 3city ale tylko na niedzielę. Quote
wejherstaff Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='PaniKapsla']Tak, ja jadę z okolic 3city ale tylko na niedzielę.[/QUOTE] Napisałam PW :) Quote
Dominik- HANDLING Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [B] [IMG]http://www.dogomania.pl/images/icons/icon1.png[/IMG] [/B] [INDENT] Szukam , kogoś kto wraca z wystawy w drugi dzień do podkarpacia lub Krakowa i miałby wolne miejsce jedna osoba + bardzo spokojny hasior ( niekonfliktowy) kontakt : gg. 13333780 e-mail : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [/INDENT] Quote
Princess_York Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Princess_York']Dziewczyny wiem że jeszcze do wystawy daleko ,ale już się pytam żeby nie było za późno ;) . Czy ktoś będzie jechał z okolic Płocka na tę wystawę ? Obojętnie który dzień . Jadę bez psa , chcę porozmawiać z hod. z Czech :) a wiem że będą w oba dni ;) . Dokładam się oczywiście do kosztu paliwa ;) .[/QUOTE] Ponawiam . Pilne ! Czy ktoś jedzie ? Quote
Yes Sir Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Wszyscy piszecie o opłacie 50 zł za wjazd na teren MTP. Czy w pobliżu są inne parkingi ? czy jest możliwość zaparkowania gdzieś w pobliżu bez wjeżdżania ? sorki za pyt ale pierwszy raz będę w Poznaniu. Jeżeli macie namiar na sensowny hotel w pobliżu, który akceptuje psiury to też proszę pozdr Quote
[email protected] Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Witam i pozdrawiam !!! pierwszy raz wystawiam ( sunia staffordshire bull terier- klasa baby ) szukam sensownego noclegu w Poznaniu z soboty na niedziele...proszę o pomoc... a może ktoś z kujawsko-pomorskiego się wybiera.?chętnie dołożę do paliwka.... Quote
Recommended Posts