Dina2 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Reksiu od niedzieli jest w domku tymczasowym w ciepłym mieszkanku z człowiekiem u boku. Był bardzo zadowolony z tej odmiany. Quote
yewcia1 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Dina2 napisał(a):Reksiu od niedzieli jest w domku tymczasowym w ciepłym mieszkanku z człowiekiem u boku. Był bardzo zadowolony z tej odmiany. Czyli Reksiu się socjalizuje i do dobrego domku szykuje. Quote
andre Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Reksiu generalnie potrzebuje przede wszystkim kontaktu z czlowiekiem. Wtedy jest radosny i posluszny. W mieszkaniu nie brudzi, nic nie niszczy, nie ma zadnych prob dominacji. Na dworze, w kojcu itp. jego stan psychiczny sie gwaltownie pogarsza i narasta agresja. Musi trafic do mieszkania, nie na podworze. AM Quote
yewcia1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Reksio szuka ciepłego mieszkanka - mareznia nie wielkie , kto pomoże je spełnić? Quote
Monia70 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Swój własny domek , to nie powinno być marzenie tylko NORMALNOŚĆ Quote
Anashar Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Reksiu niech Cię ktoś wypatrzy... http://owczarekwpotrzebie.com/inne/adopcje/reks.html Reksiu ma allegro? Quote
andre Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Reksiu nie ma allegro, ale jesli jednak sie myle, to co dwa, to nie jedno ;-) Dzieki Anashar!!!!!!!!!!!!!! AM Quote
supergoga Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 A co to jest hmmm :mad: http://www.allegro.pl/item217134251_maltretowany_owczarek_reks_chce_wybaczyc_kochac.html Nie ma, co??? Oj, oj, skleroza. Ma allegro - czasem jak sa dwia ogłoszenia i ktoś zobaczy, moga usunąć aukcję. Jeśli trzeba zmienić już teraz opis, to można zmienić, albo jak sie skończy, to może ktoś wystawić inna. Reks ma 1 gapia póki co. Quote
andre Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 supergoga napisał(a):A co to jest hmmm :mad: ojeju, jeju... jakos pamietalem, ze nasza hiper gosia stozne, ale tu nie bylem pewien.... :-( supergoga napisał(a): czasem jak sa dwia ogłoszenia i ktoś zobaczy, moga usunąć aukcję. Nie mialem zielonego pojecia, sorki! supergoga napisał(a): Reks ma 1 gapia póki co. Niestety poki co bez odzewu :-( AM Quote
supergoga Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Andre, tym razem wybaczam :evil_lol: ale wyjątkowo. Mam taki dzień dobroci ;) . Ale żeby mi to było ostatni raz, żeby zapominac o starej ciotce i jej sympatiach zielonogórskich. Ale może przeczytaj i pokombinujmy jakąś zmiane tekstu, bo on teraz jest w innym m iejscu. Co tam zmienić w treści. Quote
andre Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 supergoga napisał(a):żeby zapominac o starej ciotce i jej sympatiach zielonogórskich. nie, no to juz pojechalas po bandzie - nie dosc, ze nie stara, to ciagle w pamieci - caly czas o tobie mysle. co polgodziny w nocy zmieniajac pozycje zastanawiam sie co tam u supergogi! :-) AM Quote
supergoga Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ojej, biedny Ty jesteś, jak Ty się tak w nocy co pół godziny kręcisz. Zal mi Ciebie bardzo. Ale rozumiem. Moge jawić się w nocy jako koszmar :eviltong: . Swoją droga - Reks ten dom juz by mógł mieć, ale ostatnio jakos małe ida a te onkowe słabo. Wiem, bo sama tez takiemu szukam domu. Więc życzę Ci tym razem spokojnej nocy bez koszmarów gogowych ;) . Quote
andre Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 a i owszem. Reks w mieszkaniu jest super, odzyl, jest wesoly i posluszny. Niestety, to jest tylko dom tymczasowy, a Reks potrzebuje kochajacego czlowieka na dlugie lata jeszcze! AM Quote
yewcia1 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Widziałam Reksia w " Mój Pies" mam nadzieję, ze słuchawka rozgrzeje się do czerwoności i bedzie masa chętnych dać dom Reksiowi Quote
Monia70 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 No to świetnie, że był w gazecie ! Trzymamy kciuki za domek! Quote
andre Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Niestety nie, nie bylo ani jednego telefonu w jego sprawie :-( Poki co tez kiepsko w przypadku innych psiakow. Ludziska sie bawia, urlopuja, a o pieskach beda myslec na jesien i... przed swietami. Tylko jak dlugo taki pies pozostanie u nich? AM ps. czy tylko do mnie nie docieraja ostatnio powiadomienia o odpowiedziach z dogo? Quote
yewcia1 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 andre napisał(a):Niestety nie, nie bylo ani jednego telefonu w jego sprawie :-( Poki co tez kiepsko w przypadku innych psiakow. Ludziska sie bawia, urlopuja, a o pieskach beda myslec na jesien i... przed swietami. Tylko jak dlugo taki pies pozostanie u nich? AM ps. czy tylko do mnie nie docieraja ostatnio powiadomienia o odpowiedziach z dogo? Wakacje i święta najgorszy czas dla psiaków i dlatego nie lubię ani wakacji ani świąt:cool3: Quote
Anashar Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 yewcia1 napisał(a):Wakacje i święta najgorszy czas dla psiaków i dlatego nie lubię ani wakacji ani świąt:cool3: Ja też :shake: Quote
andre Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 U Reksa bez zmian. Info w Moim Psie tez nie ruszylo ludzkich serc, poki co... AM Quote
Isiak Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Po co tacy ludzie jak właściciel Reksa w ogóle biorą psy? Pytanie retoryczne :oops: Quote
Recommended Posts