Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja postaram się ruszyć pod koniec miesiąca z ogłoszeniowym....wyobrażam sobie jak Ci ciężko udźwignąć tyle wydatków...gdybym tylko miała jakiś dopływ gotówki...:(

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Jak rozumiem dalej zerowe zainteresowanie adopcją suń? 

Posted

Mam tak komfortową sytuację w zaprzyjaźnionym sklepie zoologicznym, że jestem kredytowana w razie problemów. Zwierzaki zawsze mają, co trzeba. Do pewnego momentu w tym miesiącu płaciłam gotówką a potem brałam "z opóźnioną płatnością". Teraz zanim skończy się zapas karmy i żwirku muszę jeszcze spłacić 860zł bo taką mam niedopłatę. Zawsze spłacam, dlatego mam możliwość brania na kredyt i prawie zawsze pod koniec miesiąca jest niedopłata czyli dług. To jest konsekwencja wzięcia takiej ilości zwierząt bo nikt inny nie chciał. 

Posted

Anonimowy Darczyńca przelał 500zł na konto sklepu zoologicznego Vipet, tym samym minimalizując mój dług z października.

Bardzo, bardzo dziękuję. Ja też spłaciłam ile mogłam i po nowej, dzisiejszej dostawie dług jest tylko ok. 140zł . Jestem bardzo wdzięczna za pomoc bo teraz mam przerwę w ciągłości finansowej. Psiaki mają i karmę i puszki i smaczki. Koty też. Dla Maksa też mam już worek, napocznę go w sobotę bo poprzedni jeszcze się całkiem nie skończył. Jeszcze raz dziękuję.

• Upvote 2
  • 2 weeks later...