Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak dziewczynki się miewają? :)Tamarko one miały czyszczone ząbki?

Posted

Z Dusią i Tusią wczoraj wracając ze spaceru specjalnie wybrałam drogę koło ich dawnego domu. Byłam ciekawa jak zareagują mijając swoje stare podwórko. Na bramkę zareagowały odwróceniem wzroku i przyśpieszeniem do mojego domu. Nie patrzyły w tamtą stronę. Jak otwierałam furtkę do nas opierały się łapkami, żeby przyśpieszyć. Są u mnie od października i pierwszy raz szłam z nimi koło "starych śmieci". 

Posted

Jak dziewczynki się miewają? :)Tamarko one miały czyszczone ząbki?

Wczoraj zauważyłam, ze Dusi rusza się ząb. Czeka nas weterynarz bo sam chyba szybko nie wypadnie. Pewnie jej to przeszkadza.

Posted

Wczoraj zauważyłam, ze Dusi rusza się ząb. Czeka nas weterynarz bo sam chyba szybko nie wypadnie. Pewnie jej to przeszkadza.

Tamarko idż z tym do weta i w ogóle sprawdź ząbki babuniom. Tak się czasem wydaje, że zęby wyglądają dobrze (jak patrzymy my) a weci jednak widzą co innego. Moja Majunia miała ząbki całkiem nieźle wyglądające, a jednak wet kazał kamień usuwać i miała niedawno sanację.

Aha jak ząb sie jej rusza, to się jedzonko zbiera i sunia może mieć stan zapalny :(
  • 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj rano byłam z kotem a o 17 z Dusią i Tusią u weterynarza. Tusia została osłuchana i obejrzana. Nie widać żadnych problemów. Dusia pod narkozą miała czyszczone zęby i 2 usunięte. Koszt zabiegu 145zł (specjalna cena). Bardzo proszę o pomoc w spłacie. Na karmę zbieram na moje konto bo koszty utrzymania spadły na mnie.

Na koszty weterynaryjne zbieramy na Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych

43-300 Bielsko-Biała
ul.Łagodna 93/32
46 1140 2017 0000 4202 1012 0220 z dopiskiem Dusia i Tusia

• 2 weeks later...
Posted

Kochani, Anonimowy Darczyńca wysłał 100zł na dowolny cel. Dorzuciłam do karmy (kupiona wczoraj) bo już ledwo żyję z wydatkami. Teresaa118 wpłaciła 30zł  na suczkę Agatkę więc na wątku Agatki jest to samo zdjęcie.

afca866c928ebc9fgen.jpg

• Upvote 1
Posted

Dzisiaj rano byłam z kotem a o 17 z Dusią i Tusią u weterynarza. Tusia została osłuchana i obejrzana. Nie widać żadnych problemów. Dusia pod narkozą miała czyszczone zęby i 2 usunięte. Koszt zabiegu 145zł (specjalna cena). Bardzo proszę o pomoc w spłacie. Na karmę zbieram na moje konto bo koszty utrzymania spadły na mnie.

Na koszty weterynaryjne zbieramy na Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych
43-300 Bielsko-Biała
ul.Łagodna 93/32
[font='Times New Roman']46 1140 2017 0000 4202 1012 0220 z dopiskiem Dusia i Tusia[/font]

Martwię się Tamara, masz tak duzo zwierząt starych i chorych..a pomocy wciąż za mało :(