Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eossi']wczoraj w godzinach wieczorych po 20 byłam na Wysockiego ale niestety nie udało mi sie zobaczyc suni.

moze jednak porozwieszac plakaty ( ja zrobię i wydrukuje) o przykładowej terści [B][COLOR=#0000cd]" BARDZO PROSZE !!! Jesli mnie widziałes zadzwon tel: ..... " [/COLOR][/B]i poniżej zdjecie Demi.

Co Wy na to ???[/QUOTE]
Eossi ja uwazam ,ze wszystkie dzialania , ktore moga sie przyczynic do informacji na temat Demi sa wlasciwe i bardzo Ci dziekuje.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='eossi']zrobie plakaty i porozwieszam , może ktos rozpozna Demi i zadzwoni.[/QUOTE]

Plakaty porozieszane w czwartek z Malawia , czy jest jakis odzew?

Posted

[quote name='eossi']Plakaty porozieszane w czwartek z Malawia , czy jest jakis odzew?[/QUOTE]

Dziekuje bardzo, jak na razie cisza.....

Posted

[quote name='Ellig']Niestety ale chyba tak....[/QUOTE]

szkoda,ze nic konkretnego nie wiemy o DEMI , pozostaje miec nadzieję,że ma dom i jest szczęśliwa , pozdrawiam :)

• 1 month later...
Posted

Na fb pojawiła się taka oto informacja:
Ewelina Romańska to napisała
[h=6]w okolicach Bródna błąka się mała beżowa suczka,przyjazna,nawet zadbana,bez żadnej obroży.miała chyba coś z jedną łapką. niestety możliwe,że ktoś ją wyrzucił z autobusu, gdyż uciekła mi do jednego, a kierowca nie chciał otworzyć drzwi i już jej nie znalazłam. Pojechała z Przystanku Cmentarz Bródnowski w kierunku Bródno Podgrodzie. Mam nadzieje , że ktoś ją znajdzie ![/h][URL]https://www.facebook.com/PiesNaZakrecie[/URL]

• 1 month later...
Posted

[B]licach Bródna błąka się mała beżowa suczka,przyjazna,nawet zadbana,bez żadnej obroży.miała chyba coś z jedną łapką. niestety możliwe,że ktoś ją wyrzucił z autobusu, gdyż uciekła mi do jednego, a kierowca nie chciał otworzyć drzwi i już jej nie znalazłam. Pojechała z Przystanku Cmentarz Bródnowski w kierunku Bródno Podgrodzie. Mam nadzieje , że ktoś ją znajdzie ![/B]

[URL]https://www.facebook.com/PiesNaZakrecie[/URL][/QUOTE]

Witajcie
dzis rano jadąc tramwajem do pracy tak ok 8 przy Lidlu na ulicy Matki Teresy z Kalkuty ( dawna Budowlana) widziałam suczkę bardzo bardzo podobną do DEMI - wg mojej oceny tak na 85 % , niestety nie mogłam wyjśc z tramwaju ale wg mnie to jest DEMI , jak wróci z wakacji moja sunia to pospaceruje w tym rejonie i może spotkam tę sunieczkę.
pozdrawiam !!!!!

Posted

[quote name='Ellig']Eossi ale to nie byla Demi, prawda?[/QUOTE]

bardzo bardzo podobna do DEMI tak wg mnie na 85% , może uda mi spotkać tą Panią z sunieczką to zapytam i dam znać , z tego co pamiętam DEMI była w tamtej okolicy kiedyś widziana, chciałbym ,żeby to była DEMI :)

Posted

[quote name='eossi']bardzo bardzo podobna do DEMI tak wg mnie na 85% , może uda mi spotkać tą Panią z sunieczką to zapytam i dam znać , z tego co pamiętam DEMI była w tamtej okolicy kiedyś widziana, chciałbym ,żeby to była DEMI :)[/QUOTE]
Dziekuje,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Posted

[quote name='Ellig']Dziekuje,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,[/QUOTE]

Ellig - smutno bez Jagodzianki :(

poszukiwania , ustalenia czy to DEMI podejmę dopiero jak moja Vikula wróci z wakacji , pogoda dopisuje więc moja sunia nie chce z mazurskiej wsi wracać do miasta

Posted

[quote name='eossi']Ellig - smutno bez Jagodzianki :( Bardzo zle, ciezko, smutno, zal............................................:(

[/QUOTE]
Dziekuję........................

Posted

[quote name='Ellig']Dziekuję........................[/QUOTE]

Ellig - mam do oddania małego kotka ( nie wiem czy to chłopiec czy dziewczynka) którego nam podrzucili na działce kotek jest mały , czekoladowy z zielonymi oczkami - może Karmelek ( tak go nazwaliśmy ) utuli Twój smutek po Jagodziance , nie umiem wkleić tu zdjęcia ale kocina jest piękna !!
[IMG]http://zalacznik.wp.pl/d681/Karmel1.JPG?p=3&t=image&st=jpeg&ct=QkFTRTY0&f=Karmel1.JPG&wid=4833&POD=1&type=NORMAL&zalf=Nowe&tsn=134734987246408063&sid=6d413826bf4a979558439ad568514237[/IMG]

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='eossi']Ellig - mam do oddania małego kotka ( nie wiem czy to chłopiec czy dziewczynka) którego nam podrzucili na działce kotek jest mały , czekoladowy z zielonymi oczkami - może Karmelek ( tak go nazwaliśmy ) utuli Twój smutek po Jagodziance , nie umiem wkleić tu zdjęcia ale kocina jest piękna !!
[IMG]http://zalacznik.wp.pl/d681/Karmel1.JPG?p=3&t=image&st=jpeg&ct=QkFTRTY0&f=Karmel1.JPG&wid=4833&POD=1&type=NORMAL&zalf=Nowe&tsn=134734987246408063&sid=6d413826bf4a979558439ad568514237[/IMG][/QUOTE]

Karmelek znalazł dom !!!!

Spaceruje z moja sunia w okolicy gdzie ostatnio widziałm suczke podobna dfo DEMI - jak cos sie bedzie działo to dam znać
pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Dziewczyny, przepraszam :oops: ale tak postarej znajomości pozwolę sobie zaprosić
na mój debiut bazarkowy na Kajtuna (link w podpisie).
Zajrzyjcie, chociaż podrzućcie czasem...

[B]Ellig[/B], zawsze ciepło o Tobie myślę. :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='inka33']Dziewczyny, przepraszam :oops: ale tak postarej znajomości pozwolę sobie zaprosić
na mój debiut bazarkowy na Kajtuna (link w podpisie).
Zajrzyjcie, chociaż podrzućcie czasem...

[B]Ellig[/B], zawsze ciepło o Tobie myślę. :loveu:[/QUOTE]

Inka z wzajemnoscia:)

Posted

[quote name='eossi']Inka
chętnie pomogę Kajtunowi ale tylko finansowo przyslij sms - numer konta.
E.[/QUOTE]
Eossi, jak możesz pisać "tylko"...? :oops: To jest przeogromna pomoc! :loveu:
Większa, to chyba tylko DS, a o towszyscy wiemy, jak jest trudno... :(
Dlatego z całego serca Ci dziękuję!

Ellig, również dziękuję! :)

Posted

Inka
przelew w piątek
"Tylko " poniewaz wieksza pomoc to DS - tak jak napisałaś a ja nie mam możliwości .
Mam prośbe czy znacie Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie w Ostródzie ?? napisałam do nich w imieniu pań emerytek ,które z własnych skromnych emerytur dokarmiaja działkowe kotki , prosbe o pomoc w dokarmianiu zima tych biednych kotów i cisza, żadnego maila , żadnej odpowiedzi, może ktos cos wie na temat tego Funduszu bede wdzieczna za informacje.pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

• 2 weeks later...
Posted

wczoraj dostałam odpowiedż z AFN w Ostródzie -
"[FONT=arial][COLOR=#ffa500]Jeździć i karmić raczej nie damy rady ponieważ jest nas „aż” dwie” osoby i siedzimy w schronisku po kilkanaście godzin dziennie i dodatkowo wykonujemy interwencję.[/COLOR][/FONT][FONT=arial][COLOR=#ffa500]
Jeżeli chodzi o sterylizacje i karmę myślę, że tu pomożemy z kontaktami z Gminą i z całą pewnością uda się pomóc…kwestia przetrzymania dzikich kotów po sterylizacjach/kastracjach …przynajmniej kilka dni.[/COLOR][/FONT][FONT=arial][COLOR=#ffa500]

[/COLOR][COLOR=#000000]szukamy dalej !!!!
dobrze ,że jedna z tych Pań jest na tyle sprawna ( a ma 88 lat) ,że daje rade dojeżdżać i karmić kotki .

pozdrawiam wszystkich :)[/COLOR][/FONT]