Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mgie']W sprawie Loretki przyszedł mail. Tylko nie wiem czy Pani nie kombinuje aby ją wziąć ze schronu bez podpisywania umowy. Bądźcie czujne. Wysyłam do Ellig na PW.[/QUOTE]
dziekuje zaraz przeczytam. [B]Mama Loretki jedzie w niedziele do domu!!!!!!!!!!!!!:)Na 100%[/B]

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jestem po rozmowie z p. Bogusią :)

Dom jak najbardziej ok, pani, która ma zaadoptować Demi poświęca się dla psiaków :) wzięła sobie bidę ze schronu - jakiegoś schorowanego staruszka itd. dom super :)\\

aha, co do Lloret, to słyszałam, że ma iść na tymczas do jakiejś p.Doroty z Radomia (ma już kilka psów na DT z radomskiego schronu), bo stwierdziła, że taka bida będzie sama siedzieć... :)
p. Magda psycholog ma z nią kontakt, więc wszystko powinno być dograne :)

jeszcze raz dziękuję za znalezienie tak cudownego domu dla Demi, jest mi ona szczególnie bliska, bo sama ją znalazłam :)

Posted

[quote name='mmd']Myślę, że malutka też szybko znajdzie dom, bo ładny mikrus z niej :)[/QUOTE]

tak, piękna jest - jedna i druga :D

ale za to jaka szczekliwa! tak biega, że nie nadążam :) byłam dzisiaj z nimi na spacerku, Demi była na smyczy (chociaż pewnie i tak by nie zwiała), a ten mały brzdąc biegał równo za nią, podgryzał,szczekał, no diabeł wcielony! :D

Posted

[quote name='kasumi']jestem po rozmowie z p. Bogusią :)

Dom jak najbardziej ok, pani, która ma zaadoptować Demi poświęca się dla psiaków :) wzięła sobie bidę ze schronu - jakiegoś schorowanego staruszka itd. dom super :)\\

aha, co do Lloret, to słyszałam, że ma iść na tymczas do jakiejś p.Doroty z Radomia (ma już kilka psów na DT z radomskiego schronu), bo stwierdziła, że taka bida będzie sama siedzieć... :)
p. Magda psycholog ma z nią kontakt, więc wszystko powinno być dograne :)

jeszcze raz dziękuję za znalezienie tak cudownego domu dla Demi, jest mi ona szczególnie bliska, bo sama ją znalazłam :)[/QUOTE]
Wszystko jest dograne , matka jedzie w niedziele do domu w Warszawie, mala idzie na Dt tez w niedziele.Nie ma za co dobrze,ze jeszcze jedna bida bedzie miala bardzo dobry dom i za miesiac fundujemy jej sterylizacje.

Posted

Ale fajnie! Może się mały szczekacz w domu trochę ucywilizuje... Bo w razie czego w ogłoszeniach jakoś oględnie trzeba by wspomnieć, że psica jest "czujna" :evil_lol:

Posted

[quote name='Ellig'][B]Loretka pojechała do domu w Radomiu. Będzie mieszkała w domku z ogródkiem.:)[/B][/QUOTE]
Czyli jutro już można formalnie ogłosić, że obie w DS?
:)

Posted

[quote name='mgie']Czy to ta Pani, od której dostałam maila ?[/QUOTE]
Nie mail dotyczyl szczeniaka:)Loretki i ona zostala adoptowana w Radomiu , tam jest to schronisko do , ktorego trafila z mama.

Posted

[quote name='mgie']Ale ja właśnie o Loretkę pytam ;)[/QUOTE]Zostala dzisiaj adoptowana ze schroniska, wydawala ja p.Magda osobie z Radomia.Loretka miala byc na razie na dt u p.Magdy ale udalo sie znalesc domek nie z ogloszenia.:)
a mama jedzie jutro do Warszawy dla ktorej udalo mi sie znalesc dom.

Posted

[quote name='Ellig']Zostala dzisiaj adoptowana ze schroniska, wydawala ja p.Magda osobie z Radomia.Loretka miala byc na razie na dt u p.Magdy ale udalo sie znalesc domek nie z ogloszenia.:)
a mama jedzie jutro do Warszawy dla ktorej udalo mi sie znalesc dom.[/QUOTE]

Już wszystko wiem :):)

Posted

[quote name='mmd']Ty i tak się ciesz, że zdążyłaś zrobić ogłoszenia :D[/QUOTE]

hahah, dobre :D

tak, potwierdzam, że Lloretka pojechała dzisiaj do domku, bo byłam przy tym osobiście :D rodzinka bardzo fajna :) wszyscy zakochali się w psiaku :)
tak, więc obie sunie w DS!!!

znowu bardzo dziękuję wszystkim za obecność i za taaaaakie tempo :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

No nie, wystarczy, że się człowiek jeden dzień poświęci przetworom na zimę i wyprawieniu Dziecięcia na wyjazd, a te podstępne Ciotki już domki pozałatwiają! :) I może jeszcze wątek następnej bidzie założyły, co?!?!?!?! :)

Posted

Jest nowy wątek, ale nie nasz, chociaż "z winy" Ellig ;)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213209-Batman-mix-jamnika-i-dobermana-juz-pol-roku-w-schronie-%28[/url]

- obstawiam, że będzie krótki ;)

Posted

Demi juz w domku.P.Magda bardzo zadowolona z domu i Pani Anny. Pani Ania nie mogla sie doczekac przyjazdu Demi.Wygladala przez okno i czekala,sunia miala juz naszykowany posilek. Potem beda zdjecia :)

Posted

[quote name='mmd']Jest nowy wątek, ale nie nasz, chociaż "z winy" Ellig ;)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213209-Batman-mix-jamnika-i-dobermana-juz-pol-roku-w-schronie-%28[/url]

- obstawiam, że będzie krótki ;)[/QUOTE]
z mojej .....................?:)

Posted

[quote name='Ellig']Demi juz w domku.P.Magda bardzo zadowolona z domu i Pani Anny. Pani Ania nie mogla sie doczekac przyjazdu Demi.Wygladala przez okno i czekala,sunia miala juz naszykowany posilek. Potem beda zdjecia :)[/QUOTE]

cudownie! :) jak złapię p.Magdę w schronie, to jeszcze powypytuje o szczegóły :)

Posted

[quote name='kasumi']cudownie! :) jak złapię p.Magdę w schronie, to jeszcze powypytuje o szczegóły :)[/QUOTE]
Wlasnie rozmawialam a p. Anne znam:)Dzisiaj jeszcze bedzie miala odwiedziny mala Loretka:)

Posted

Przepraszam najuprzejmiej, że podrzucam reklamując bazarek na dzikiego Ciapka :)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213233-Zabawki-breloczki-ciuszki-akcesoria-dla-dzieci-na-dzikiego-Ciapka-w-BDT[/url]