as_ko Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dziewczyny dajcie znać, może być na PW w jakich dokładnie okolicach błąka się suczka. Jeśli to są Puławy to na jakich ulicach ją widziano, czy to jakieś okoliczne miejscowości itd? Jutro jadę do Puław (stamtąd pochodzę) to porozglądam się za nią. Quote
DONnka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Złapcie ludziska kochane z okolicy suniaczka:modla::modla::modla: Domek na horyzoncie :lol: Jeszcze Jej się jaka krzywda stanie, tfu, tfu ... odpukać !!! Na pewno jest zdezorientowana i wystraszona biedulka :-( Quote
Ania i Kajber Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dopiero teraz zobaczyłam watek, szkoda, że suni nikt od razu nie zabezpieczył :-(. Zostawienie jej na ulicy to duże ryzyko - ładna, młodziuta DONKA to łakomy kąsek, z hodowli kosztuje kilkaset zł, a szczeniakami da jeszcze zarobić. Z drugiej strony znalezienie młodej Donce dobrego domku na dogo to zawsze kwestia niezbyt długiego czasu. Quote
DONnka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Ania i Kajber napisał(a):Dopiero teraz zobaczyłam watek, szkoda, że suni nikt od razu nie zabezpieczył :-(. Zostawienie jej na ulicy to duże ryzyko - ładna, młodziuta DONKA to łakomy kąsek, z hodowli kosztuje kilkaset zł, a szczeniakami da jeszcze zarobić. Z drugiej strony znalezienie młodej Donce dobrego domku na dogo to zawsze kwestia niezbyt długiego czasu. To prawda. Na domek są już chętni, ale suni na razie nie ma :( Quote
DONnka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Ktoś ma jakieś wieści o suni ??? Znalazła się ??? Tak się martwię o Nią :shake: Quote
sambo_os1 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 kuzynki syn miał dzisiaj pojeździć rowerem i poszukać jej....nic nie wiem,sama dopiero wróciłam z siostrą z Otwocka z poszukiwań Pikusia.... Quote
DONnka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 sambo_os1 napisał(a):kuzynki syn miał dzisiaj pojeździć rowerem i poszukać jej....nic nie wiem,sama dopiero wróciłam z siostrą z Otwocka z poszukiwań Pikusia.... Jak tylko się czegoś dowiesz, to daj nam tu zaraz znać cioteczko Bardzo prosimy :modla: A jak poszukiwania Pikusia ? Quote
beka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 A ja znów mam pod opieka onka. Pieska znalezionego w lesie :( Jutro mu watek załoze Quote
sambo_os1 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Oczywiście że dam znać jak będę wiedziała,gdy tylko Liza się pojawi. poszukiwania Pikusia bezowocne niestety....:-( Quote
sambo_os1 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 beka napisał(a):A ja znów mam pod opieka onka. Pieska znalezionego w lesie :( Jutro mu watek załoze kolejna psia tragedia :-( Quote
sambo_os1 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Marycha35 napisał(a):Oj oj, przykro mi, a z sunią jak????? siostra jedzie w piątek,więc weźmie sprawę w swoje ręce,jest zmotoryzowana więc poświęci trochę czasu i pojeździ w okolicy. Quote
Marycha35 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dzięki za info, oby się udało, domek jest, tylko suni brak, jak nie na Dogo...;) Quote
DONnka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Marycha35 napisał(a):Dzięki za info, oby się udało, domek jest, tylko suni brak, jak nie na Dogo...;) Rzadko bo rzadko, ale też się zdarza na dogo. Podobnie jest na wątku Alexa z Bielska Podlaskiego :( Oby tylko się znalazła !!! Zaciskam mocno kciuki :) Pan Przemek coś ma pecha, co się na jakiegoś psiaka zdecyduje, to nic z tego nie wychodzi :( Quote
Marycha35 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Tu musi wyjść:) A o Alexa się boję jak cholera.... Quote
pola53 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Czekamy cierpliwie z nadzieją, że jednak wróci. Quote
sambo_os1 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Ja też czekam i mam nadzieję że w piątek będą dobre wieści. Quote
DONnka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Szkoda, że piątek dopiero jutro :shake: Tyle jeszcze czekania przed nami ... Wracaj sunieczko kochana szybko na te działki, tam czeka jedzonko i szansa na domek :):):) I żeby tylko nic Ci się nie stało :modla: :modla: :modla: Quote
Marycha35 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Kciukaczę za happy koniec tej wędrówki!!! Quote
suślik Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Oby dziewczyna się znalazła. Mój Alex przepadł 2 tygodnie temu, a był już hotelik, deklaracje, ludzie chętni do pomocy. Było wszystko poza psem :( Zapisuję sobie wątek i będe zaglądać! Trzymam kciuki za maleńką! Quote
sambo_os1 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Cioteczki,przekazuję to czego się dowiedziałam: Moja siostra dziś rano pojechała na działkę i suni już nie znalazła,dowiedziała się natomiast że została ona zabrana przez jakąś dziewczynę,która przyjechała skodą oktavią.Mam więc pytanie do as_ko czy to Ty zabrałaś suczkę????? as_ko dostała info na priw,gdzie suczka dokładnie przebywa oraz kontaktowała się telefonicznie z siostrą ALE w CELU pomocy mojej mamie w zlokalizowaniu psa i umieszczeniu go na posesji!!! Bardzo bym chciała znać odpowiedź....być może była to przypadkowa osoba???? Ale as_ko nie kontaktowała się więcej i nic nie wiemy. TYm czasem moja mama biega ze smyczą po okolicy a siostra bierze urlop aby z wa-wy jechać szukać psa. Uważam że są tu jakieś niedociągnięcia,ale pretensje możemy mieć jedynie do siebie że nie zabrałyśmy suni od razu na posesję. Mam nadzieję że gdziekolwiek by nie była to najważniejsze jest to aby była tam SZCZęśLIWA. Quote
aganela Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Jeśli się znajdzie,to fajnie ,że czeka na nią tu dom,jeśli nie to niestety szukanie prawie igły w stogu siana trochę;( niestety przeszłości nie da się odwrócić już,zobaczymy co przyniesie los,oby suńka znalazła się.. Quote
suślik Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 A może to "właściciel" zabrał Lizę? Może jednak ma jakieś serce i sumienie? czy da się ustalić jakim autem podrzucono psinę? może faktycznie i tu i tam to była oktavka? Quote
sambo_os1 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 suślik napisał(a):Oby dziewczyna się znalazła. Mój Alex przepadł 2 tygodnie temu, a był już hotelik, deklaracje, ludzie chętni do pomocy. Było wszystko poza psem :( Zapisuję sobie wątek i będe zaglądać! Trzymam kciuki za maleńką! Już się nie znajdzie.....:-( też mam ten problem....bo mój Pikuś nawet miał wspaniały dom i na pierwszym spacerze nawiał....dom jest a psa nie ma....:placz: Quote
Recommended Posts