Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lusia dzisiaj pojechała do domku - odwieźliśmy ja z koleżanką. Mieszka w Tarnobrzeu. Cudowna rodzinka. Lusia zresztą to aniołek psi - grzeczna, delikatna - jest jeszcze szczuplusieńka, ale dojdzie do formy.

Posted

przepraszam, że tak krótko i szybko, ale jestem od ponad tygodnia pierwszy wieczór w domu, a jutro wracam do psiaków na wieś więc chce chociaż troszke podać informacji.
Będziemy miec internet tylko niestety ten obecny z sieci Play nie ma tam zasięgu musimy odesłać i zamówić z innej sieci. Roboty mamy mnóstwo, ale kocham tam być. Nie cierpie tego miasta i tych bloków - uwielbiam wieś i to miejsce, które mamy. Jeśli ktoś chciałby nas odwiedzić, zobaczyć jak się mają psiaki to zapraszam.

Posted

Basiu, ja Cie chetnie odwiedze z moja Ulka, pewnie Kasiadaffik tez pojedzie, ale dopiero po 14.10 bede w PL na dluzej.
O aukcjach allegro pamietam, czekam nadal na szablon, jesli nie bedzie szablonu nowego, to zrobie cos tam z mieleckim i powystawiam Ci wszystkie psiaki.

Blokow rzeczywiscie nie zazdroszcze, nie ma to jak dom i kawalek ogrodka, a wies to jeszcze lepiej, tylko zalezy jacy sasiedzi...