dzodzo Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 na szczęscie zakonczenie pomyslne, wczoraj sunia-Nadja spotkała się ze swoimi włascicielami i znów są razem.A ja chcę podziękować Karusip za nadzór nad całą akcją:buzi: Quote
karusiap Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 dzodzo napisał(a):na szczęscie zakonczenie pomyslne, wczoraj sunia-Nadja spotkała się ze swoimi włascicielami i znów są razem.A ja chcę podziękować Karusip za nadzór nad całą akcją:buzi: Asia:oops:najwazniejsze,ze juz sa razem:) Quote
Karilka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Przypominam - on już bardzo długo czeka! Łódź Quote
Wiking Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Aisak-!?!Kiedy mi odpowiesz bo nie wiem czy kasa doszla do ciebie??? Quote
ULKA12 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Wiking napisał(a):Aisak-!?!Kiedy mi odpowiesz bo nie wiem czy kasa doszla do ciebie??? Ona podobno się wczasuje:lol: Pewnie jak wróci to się odezwie. Ja też czekam na kontakt:lol: Quote
karusiap Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 potrzebuje pilnie osobe do wizyty przedadopcyjnej dla Hektora w Nowym saczu!!!help Quote
BeataJ Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Wiking napisał(a):Aisak-!?!Kiedy mi odpowiesz bo nie wiem czy kasa doszla do ciebie??? Spokojnie - jak wrocic z urlopiku to sie odezwie na 100% Quote
aisaK Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Jestem , jestem! ;) Kasa przekazana zostanie na najbiedniejszego biede, cioteczki wskaża którego. DZIEKUJEMY WIKING!!! Karolinko-w razie czego, czekam na wiesci, moge sprawdzic domek z Sączu ;) Karilka-kiedyś miałam chetnego na tego psa i do dzisiaj nie mam odpowiedzi, czy ten pies tam jeszcze jest :roll: Quote
Mido Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Oddam 8 letnia czarną dobermankę Grację w dobre ręce. Jest bardzo dobrym, posłusznym psem. Nie jest agresywna. Ma sympatyczne i spokojne usposobienie. Chowana z dzieckiem i kotem. Pilnuje posesji. Zdrowa oraz wysterylizowana. Wyjeżdżam za granicę gdzie nie mogę jej ze sobą zabrać, a nie mam serca aby oddać ją do schroniska albo uśpić. Szukam dla niej dobrego domu. Mój numer kontaktowy: +48788513323 +48501732100 +48501581444 Ogloszenie z allegro(nie wiem czy juz jest na nadziei) http://www.allegro.pl/item411688820_oddam_dobermana_gracja_w_dobre_rece.html Quote
Karilka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=2151 Quote
karusiap Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 w schronisku w Zywcu jest nowa dobermanka,ok 4 letnia,zostala znaleziona przywiazana do drzewa Pozwole sobie przekleic: Jeśli chodzi o dobremankę ma 4 lata , jest piękna , zostaŁa znaleziona w parku , przywiązana do drzewa, przywiozŁa ją pani M wraz ze strażą miejską. Pani M mówiŁa że musiaŁ mieć kontakt z dziećmi gdyż na widok dzieci macha ogonem i bardzo sie cieszy, jest ozywiona i chętna do zabawy. sunia ma juz chyba poczatki depresji:( Quote
natalia_aa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Nie wiem ciotki czy wiecie o nim, więc pozwolę sobie przekleić z amstaffowego forum: Pisze ten post w imieniu znajomej.Do oddania 2 letni Doberman z kompletem szczepień,zdrowy i wesoły.Pies po PT,bardzo posłuszny.Uwielbia prace z człowiekiem.Idealny do pilnowania posesji,ogródka itp.Potrzebuje duzo wysiłku fizycznego.Jest nie do zamęczenia;-).Do oddania z powodu pilnego wyjazdu i przeprowadzki.Osoby zainteresowane proszę o kontakt pod nr GG 1809133 lub nr.telefonu 791-391-385.Pies do odebrania w Świętochłowicach woj Śląskie(istnieje mozliwość dowiezienia pieska po kosztach paliwa).PIES DO ODDANIA TYLKO ODPOWIEDZIALNEJ OSOBIE. Pies wabi się Hermes: Quote
dzodzo Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 podrzuce Hermesa jednej osobie-piekny jest Quote
Klementynkaa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Hermes blisko mnie... Świętochłowice :( Quote
modliszka84 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 nasz dobek ciagle w schronie... pomózcie znaleźć mu dom... on nie jest nigdzie ogłoaszany :roll: jest bardzo grzeczny i spokojny, ma ok 2 lat Quote
Klementynkaa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 jjjjjjej dlaczego on nie jest ogłoszony??? modliszka przyslij mi prosze jakies informacje o nim i wrzuce go na nasza stronę chociaz! imię, wiek, cos o charakterze, jak długo w schronisku i jak tam trafił... Quote
modliszka84 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 imienia nawet nie ma... ale niech bedzie Ramzes wiek ok 2 lata Został znaleziony na obrzeżach Pabianic, w lesie. Ludzie którzy go znaleźli nie mogli go zatrzymać i trafił do schroniska. Był bardzo przerażony i słaby. Jest psem łagodnym, spokojnym i bardzo grzecznym. Z innymi psami nie wchodzi w konflikty. W schronisku jest od miesiąca. tel 0793 046 770 Quote
Klementynkaa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 oki, wieczorem postaram sie go wrzucić, numer telefonu jest do Ciebie? czy do schroniska? Quote
karusiap Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Madziu wrzuc prosze sunie z Zywca....moze tez szybko znajdzie domek...taka sliczna Quote
modliszka84 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Klementynkaa napisał(a):oki, wieczorem postaram sie go wrzucić, numer telefonu jest do Ciebie? czy do schroniska? dzieki numer do mnie, ten ktory podalam Quote
Karilka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Przepraszam za offa ale ostatnio tak smutno na tym naszym watku...:oops::roll: Dolarowe wieści ze Zlotu Dogomaniaków 2008 Jeszcze raz przepraszam za offa:oops: Quote
Karilka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Mamy kolejną suńke dobeczke w Łodzi. Jest śliczna, czarna podpalana, ciete uszy. Wygląda jak rasowiec. Quote
Aga_Mazury Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Maleństwo trafiło do schronu w Ostródzie (z ogonem) http://afn.pl/forum/viewtopic.php?t=425 Quote
Recommended Posts