Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

na szczęscie zakonczenie pomyslne, wczoraj sunia-Nadja spotkała się ze swoimi włascicielami i znów są razem.A ja chcę podziękować Karusip za nadzór nad całą akcją:buzi:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzodzo napisał(a):
na szczęscie zakonczenie pomyslne, wczoraj sunia-Nadja spotkała się ze swoimi włascicielami i znów są razem.A ja chcę podziękować Karusip za nadzór nad całą akcją:buzi:

Asia:oops:najwazniejsze,ze juz sa razem:)

Posted

Wiking napisał(a):
Aisak-!?!Kiedy mi odpowiesz bo nie wiem czy kasa doszla do ciebie???

Ona podobno się wczasuje:lol: Pewnie jak wróci to się odezwie. Ja też czekam na kontakt:lol:

Posted

Jestem , jestem! ;)
Kasa przekazana zostanie na najbiedniejszego biede, cioteczki wskaża którego. DZIEKUJEMY WIKING!!!
Karolinko-w razie czego, czekam na wiesci, moge sprawdzic domek z Sączu ;)
Karilka-kiedyś miałam chetnego na tego psa i do dzisiaj nie mam odpowiedzi, czy ten pies tam jeszcze jest :roll:

Posted

Oddam 8 letnia czarną dobermankę Grację w dobre ręce. Jest bardzo dobrym, posłusznym psem. Nie jest agresywna. Ma sympatyczne i spokojne usposobienie. Chowana z dzieckiem i kotem. Pilnuje posesji. Zdrowa oraz wysterylizowana. Wyjeżdżam za granicę gdzie nie mogę jej ze sobą zabrać, a nie mam serca aby oddać ją do schroniska albo uśpić. Szukam dla niej dobrego domu.
Mój numer kontaktowy: +48788513323
+48501732100
+48501581444

Ogloszenie z allegro(nie wiem czy juz jest na nadziei)
http://www.allegro.pl/item411688820_oddam_dobermana_gracja_w_dobre_rece.html

Posted

w schronisku w Zywcu jest nowa dobermanka,ok 4 letnia,zostala znaleziona przywiazana do drzewa
Pozwole sobie przekleic:

Jeśli chodzi o dobremankę ma 4 lata , jest piękna , zostaŁa znaleziona w parku , przywiązana do drzewa, przywiozŁa ją pani M wraz ze strażą miejską.
Pani M mówiŁa że musiaŁ mieć kontakt z dziećmi gdyż na widok dzieci macha ogonem i bardzo sie cieszy, jest ozywiona i chętna do zabawy.

sunia ma juz chyba poczatki depresji:(

Posted

Nie wiem ciotki czy wiecie o nim, więc pozwolę sobie przekleić z amstaffowego forum:

Pisze ten post w imieniu znajomej.Do oddania 2 letni Doberman z kompletem szczepień,zdrowy i wesoły.Pies po PT,bardzo posłuszny.Uwielbia prace z człowiekiem.Idealny do pilnowania posesji,ogródka itp.Potrzebuje duzo wysiłku fizycznego.Jest nie do zamęczenia;-).Do oddania z powodu pilnego wyjazdu i przeprowadzki.Osoby zainteresowane proszę o kontakt pod nr GG 1809133 lub nr.telefonu 791-391-385.Pies do odebrania w Świętochłowicach woj Śląskie(istnieje mozliwość dowiezienia pieska po kosztach paliwa).PIES DO ODDANIA TYLKO ODPOWIEDZIALNEJ OSOBIE.

Pies wabi się Hermes:

Posted

jjjjjjej dlaczego on nie jest ogłoszony??? modliszka przyslij mi prosze jakies informacje o nim i wrzuce go na nasza stronę chociaz! imię, wiek, cos o charakterze, jak długo w schronisku i jak tam trafił...

Posted

imienia nawet nie ma...

ale niech bedzie Ramzes
wiek ok 2 lata
Został znaleziony na obrzeżach Pabianic, w lesie. Ludzie którzy go znaleźli nie mogli go zatrzymać i trafił do schroniska. Był bardzo przerażony i słaby.
Jest psem łagodnym, spokojnym i bardzo grzecznym. Z innymi psami nie wchodzi w konflikty. W schronisku jest od miesiąca.

tel 0793 046 770