Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może ktoś ma dojście do tańszej karmy[w sensie ceny nie jakosci] i można by wtedy w hoteliku dawać swoja karmę,tylko trzeba policzyc czy sie kalkuluje
tańszy hotelik+nasz karma, czy jednak taniej wyjdzie hotelik z karmą

wiem też że swojego czasu dziewczyny na akagerze oferowały kalendarze dobciowe na bidy,mozna zagadać czy to aktualne ,jeżeli tak ,to wstawić na allegro albo nasz bazarek a kasa szłaby do puszki?

Posted

[quote name='netti1']witam,ja poproszę o kontakt do tej osoby,czy ona interesuje sie wyłacznie dobermanami???w schronisku umiera z tęsknoty staruszek amstaf oddany przez swojegopana,moze to dla niego jakas szansa??[/quote]
Do Niemiec nie można wwozić amstafów. Dopytaj paujnię.

Posted

Dobki do gory nie chowac sie.
Hmm a moze na AFN najproszcze by bylo Dobermany albo na dobermany.Nie powinno sie mylic z innymi psiakami albo nawet dobkami gdyby bylo zbierane osobno, bo wiekszosc ma tytul np. doberman z warszawy.

Posted

Cos sie w sprawie cen hotelikow ruszylo? tutaj u nas w Tczewie jest hotel, do ktorego z Beata przywiozlysmy Sante, a ja zostawialam tam swoja sunie. moge tam zadzwonic i zapytac ile by wzieli za dobka. chyba, ze juz cos macie na oku.
a do Beatki, to musze zaraz pokrzepiajacego smska wyslac skoro jest chora:lol:

Posted

Juz z Beata wymienilysmy smsy. beata obawia sie, ze w naszym hoteliku te klatki nie sa wystarczajaco duze. a o zagladanie nie ma problemu. to jest dosc blisko ode mnie, wiec moge zagladac. Beata tez na pewno by zagladala. z tym akurat nie ma problemu.

Posted

Pomysl jak najbardziej sluszy ze zbieraniem kasy.
Odnosnie hotelu w Tczewie. Z dogladaniem z mojej strony nie ma problemu. Nie mam juz swojego psiaka :-( wiec spokojnie moge nawet kazdego dnia byc w hotelu, jest blisko mnie. Ale tam klatki sa na prawde malutkie, stoja w pomieszczeniu ale sa bardzo male, takie na 3-4 dni maks. Nie wyobrazam sobie aby pies siedzial tam dluzej. Nie ma tam wybiegow tylko klatki w pomieszczeniu i ktos wychodzi z psami 3 razy dziennie. A poza tym co bedzie jak kasa sie skonczy? Musi byc niestety zawsze mozliwosc zwrotu psa do schroniska. Niestety taka ewentualnosc tez trzeba przewidziec. Ja na poczatku myslalam o sterylizacji tych suczek co sa w Gdansku. Wtedy na 10 dni mozna sunke w hotelu ulokowac aby po sterylizacji doszla do siebie.
Na razie nikt sie do mnie ze schrinu nie odezwal.
Zakup karmy tez jest dobrym pomyslem, chce o tym pogadac ale wtedy musze miec pewnosc i gwarancje, ze karme te dostana TYLKO dobki. Niestety, kazdego psa w schronie nie nakarmimy.

Nie wiem kiedy bede mogla byc w Kokoszkach, ale w tygodniu postaram sie tam zadzwonic.

Beata

Posted

Beata, jak ja zostawialam Adele w hotelu, to byla jedna wieksza klatka, ale to jest tylko jedna:-( mozna zapytac jak wyglada hotel w naszym azylu, ale tam z kolei atmosfera tak niebardzo:shake: ostatnio zawozilam koldry i poduchy, to jakis chlopaczek mi bramke otworzyl i spojrzal jakbym byla intruzem:angryy: powiedzial "dzieki, przydadza sie", odwrocil sie na piecie, odlozyl czesc tego co dalam, reszte wzial i poszedl. :-(

Posted

odnosnie pytania pierwszego to chyba "nadzieja dobermana" najlepiej wpada w ucho.

w sprawie afn napisz do Tweety, Green evl lub Aga_Mazury.

a w jakiej miejscowosci mieszkasz, przypomnij prosze:oops:

Posted

Bardzo proszę! Jak będziecie miały jakiś domek na zbyciu, kliknijcie do mnie.
Mamy w Elblągu takie cudeńko:
[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img130.imageshack.us/img130/9582/dobek2oa0.png[/IMG][/URL]

Posted

ja piernicze ile biednych dobkow!!prosze czy ktos moze mi tak zbiorczo napisac jakie dzialania sa podjete i jak moge pomoc..np finansowo??pogubilam sie troche w ilosci i wogole miastach itp...