supergoga Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 super motto przewodnie. Dobki - szukajcie super- domków. Quote
Karilka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Dobre! Ale myślę że możnaby to troche skrócić i zrymować żeby wpadało w ucho.. hmmm... brak pomysłu...<myśli>... Tak połączmy się i działajmy razem! Quote
Karilka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 No właśne jakiegoś twórce tu trzeba zawołać! Coś dość krótkiego i nie banalnego;) Quote
lothia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 może ktoś ma dojście do tańszej karmy[w sensie ceny nie jakosci] i można by wtedy w hoteliku dawać swoja karmę,tylko trzeba policzyc czy sie kalkuluje tańszy hotelik+nasz karma, czy jednak taniej wyjdzie hotelik z karmą wiem też że swojego czasu dziewczyny na akagerze oferowały kalendarze dobciowe na bidy,mozna zagadać czy to aktualne ,jeżeli tak ,to wstawić na allegro albo nasz bazarek a kasa szłaby do puszki? Quote
zasadzkas Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='netti1']witam,ja poproszę o kontakt do tej osoby,czy ona interesuje sie wyłacznie dobermanami???w schronisku umiera z tęsknoty staruszek amstaf oddany przez swojegopana,moze to dla niego jakas szansa??[/quote] Do Niemiec nie można wwozić amstafów. Dopytaj paujnię. Quote
Mido Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Dobki do gory nie chowac sie. Hmm a moze na AFN najproszcze by bylo Dobermany albo na dobermany.Nie powinno sie mylic z innymi psiakami albo nawet dobkami gdyby bylo zbierane osobno, bo wiekszosc ma tytul np. doberman z warszawy. Quote
zasadzkas Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ja też myślę, że najprościej. Plakaty mogą już mieć takie dłuższe tytuły chwytające za serce, ale tytuł przelwewu nie musi. Quote
daga_27 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Cos sie w sprawie cen hotelikow ruszylo? tutaj u nas w Tczewie jest hotel, do ktorego z Beata przywiozlysmy Sante, a ja zostawialam tam swoja sunie. moge tam zadzwonic i zapytac ile by wzieli za dobka. chyba, ze juz cos macie na oku. a do Beatki, to musze zaraz pokrzepiajacego smska wyslac skoro jest chora:lol: Quote
daga_27 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Juz z Beata wymienilysmy smsy. beata obawia sie, ze w naszym hoteliku te klatki nie sa wystarczajaco duze. a o zagladanie nie ma problemu. to jest dosc blisko ode mnie, wiec moge zagladac. Beata tez na pewno by zagladala. z tym akurat nie ma problemu. Quote
Dorota_33 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [B][SIZE=5][COLOR=red]Podnosze bo WAZNE!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
dzodzo Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 dobermany do góry, im więcej wspierających ta inicjatywe , tym lepiej! Quote
BeataJ Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Pomysl jak najbardziej sluszy ze zbieraniem kasy. Odnosnie hotelu w Tczewie. Z dogladaniem z mojej strony nie ma problemu. Nie mam juz swojego psiaka :-( wiec spokojnie moge nawet kazdego dnia byc w hotelu, jest blisko mnie. Ale tam klatki sa na prawde malutkie, stoja w pomieszczeniu ale sa bardzo male, takie na 3-4 dni maks. Nie wyobrazam sobie aby pies siedzial tam dluzej. Nie ma tam wybiegow tylko klatki w pomieszczeniu i ktos wychodzi z psami 3 razy dziennie. A poza tym co bedzie jak kasa sie skonczy? Musi byc niestety zawsze mozliwosc zwrotu psa do schroniska. Niestety taka ewentualnosc tez trzeba przewidziec. Ja na poczatku myslalam o sterylizacji tych suczek co sa w Gdansku. Wtedy na 10 dni mozna sunke w hotelu ulokowac aby po sterylizacji doszla do siebie. Na razie nikt sie do mnie ze schrinu nie odezwal. Zakup karmy tez jest dobrym pomyslem, chce o tym pogadac ale wtedy musze miec pewnosc i gwarancje, ze karme te dostana TYLKO dobki. Niestety, kazdego psa w schronie nie nakarmimy. Nie wiem kiedy bede mogla byc w Kokoszkach, ale w tygodniu postaram sie tam zadzwonic. Beata Quote
Pomarańczko Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 podnosze do góry dobki ... mam nadzieje ze coś się znajdzie dla nich, bo widać że są słodkie=* Quote
daga_27 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Beata, jak ja zostawialam Adele w hotelu, to byla jedna wieksza klatka, ale to jest tylko jedna:-( mozna zapytac jak wyglada hotel w naszym azylu, ale tam z kolei atmosfera tak niebardzo:shake: ostatnio zawozilam koldry i poduchy, to jakis chlopaczek mi bramke otworzyl i spojrzal jakbym byla intruzem:angryy: powiedzial "dzieki, przydadza sie", odwrocil sie na piecie, odlozyl czesc tego co dalam, reszte wzial i poszedl. :-( Quote
daga_27 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 odnosnie pytania pierwszego to chyba "nadzieja dobermana" najlepiej wpada w ucho. w sprawie afn napisz do Tweety, Green evl lub Aga_Mazury. a w jakiej miejscowosci mieszkasz, przypomnij prosze:oops: Quote
daga_27 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 to ja w dogladaniu dobkow nie pomoge, bo za daleko mieszkam :-( mozna tez cos wystawic na bazarku na dobcie :-) i domkow szukamy!!!! :-) Quote
AgaiTheta Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Bardzo proszę! Jak będziecie miały jakiś domek na zbyciu, kliknijcie do mnie. Mamy w Elblągu takie cudeńko: [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img130.imageshack.us/img130/9582/dobek2oa0.png[/IMG][/URL] Quote
daga_27 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Vika, a nie lepeij najpierw ustalic cos z tym hotelem?? moze sie okazac, ze miejsca nie ma, albo, z e z ceny nie zejda? Quote
daga_27 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 no kase trzeba zmienic. wystawilam juz cos na bazarku na dobki. grosz do grosza i cos sie uzbiera. :-) Quote
daga_27 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 co ja tam napisalam?? kase trzeba zmienic??:oops: zbierac mialo byc:mad: :evil_lol: Quote
karusiap Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 ja piernicze ile biednych dobkow!!prosze czy ktos moze mi tak zbiorczo napisac jakie dzialania sa podjete i jak moge pomoc..np finansowo??pogubilam sie troche w ilosci i wogole miastach itp... Quote
ulvhedinn Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 We Wrocławiu na szczęście został jeden, młodziutki, pozostałe wyadoptowane:multi: Quote
dzodzo Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 szkoda ze tak daleko ode mnie, więc pomogę na razie finansowo, wpłacam na poczatek 100 Quote
Recommended Posts