Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paola06']A kiedy możesz podjechać z aparatem???
Dla niego liczy się kazdy dzień.
Chciałam jechać jutro,ale możemy również umówić się na inny dzień.
Mój nr.0 507 282 548

Może masz czas jutro??Schron jest otwarty do 14.[/QUOTE]

nie jestem ostatnio na bieżąco w necie :( a najgorsze, że teraz mam robotę do wieczora dzień w dzień, do której nasz schron jest w tygodniu otwarty? bo wygląda na to, że teraz do przyszłego poniedziałku musze czekać :placz:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=5][COLOR=red]Słuchajcie!!![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red]Tak nie może być!!! Jest źle, bardzo źle!!! Nie mamy kasy ani pomysłów, nic mądrego nie potrafimy wymyślić! [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red]A może ktos ma jakis pomysł, musimy zebrać kasę, mamy sporo dobeczków na tymczasie![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red]Nie możemy ruszyć, ani leczyć, ani kolejnych wybierać! [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red]Musimy coś zmienić! Może ktos coś namaluje, może ktoś ma inny talent![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red]Może macie pomysły marketingowe, jak ruszyć, zbierać kase![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red]Proszę, potrzebujemy pomysłów i kreatywności! Inaczej nasz pomysł z ratowaniem tej wspaniałej rasy będzie nieudany i stworzymy tylko kolejną nieudana stronę adopcyjną, która nie przynosi efektów![/COLOR][/SIZE]

Posted

Potrzebuję pomocy:
szukam osoby, która namaluje ładnie dobeczka (najlepiej ołówkiem).
Chcemy zrobić [COLOR=#000080]swoją pocztówkę albo znaczek graficzny i wzamian za wpłatę przesyłać pocztą. Będzie to koszt zdjęcia (pocztówki lub znaczka) oraz koperty i znaczka.
Za wpłatę powiedzmy 8 złotych, zostałoby 5 zł [/COLOR]
[COLOR=#000080]Taką pocztównę można zrobić z relmentów strony [/COLOR][URL="http://www.nadzieja-dobermna/"][COLOR=#0000ff]www.nadzieja-dobermna[/COLOR][/URL][COLOR=#000080] Wtedy byłaby bardzo charakterystyczna.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Czy wiecie kto tu ma taki talent???????Poradzcie, napiszcie do kogoś, zapytajcie!!!PROSZĘ-POMÓŻCIE!!![/COLOR]

Posted

ja znaczki i koperty na wysylki gwarantuje! wiec przesylka nic nas nie bedzie kosztowala.

ale nic nie namaluje, nic nie zaspiewam, nic nie wytancze bo beztalencie kurde jestem!!

Posted

Zapytam koleżankę, ładnie maluje portrety, to może i dobka dałaby radę?:cool3: To ma być sama głowa, czy cały pies? Chyba raczej takie portretowe co?

Posted

[quote name='aisaK']Potrzebuję pomocy:
szukam osoby, która namaluje ładnie dobeczka (najlepiej ołówkiem).
[/QUOTE]

w takim razie mam propozycję aby ktoś kto jest zarejestrowany na forum dobermanów Akagery poprosił o udostępnienie jednej z prac Marcina (Azawakh), on jest miłośnikiem dobermanów i jest duża szansa że się zgodzi, jeżeli nie to poproszę w czwartek moją kumpelę, ona coś skrobnie (tylko głowa czy cały pies?)

Posted

Jeśli chodzi o Akagerę, to Beatka jest tam najdłuzej z nas i może ona napisała by prosbę o udostępnienie jednej z prac, może dwóch?
Jeśli ktoś ma talent, to można to wykorzystać ;) Może ze dwa portrety dobeczków na widokówki...jeden -głowa, jeden cały? Co sądzicie?

Posted

No to ja w sumie tez moglbym sprobowac cos narysowac :lol: Kiedys bylem w tym nawet dobry (probka prac - [URL]http://anashar.4.pl[/URL] )

Tylko na kiedy byscie potrzebowali?;)

Posted

Maciek rysuj rysuj...:cool3:

Kasiula Ty aktualizujesz nasza dobermania stronke....???tzn ta [url]www.nadzieja-dobermana...??[/url]
bo u nas w Krakowie sa 3 dobki w hotelu,w tym momencie 1 na tymczasie,a tam nic o nich:(

Posted

[quote name='aisaK']Jeśli chodzi o Akagerę, to Beatka jest tam najdłuzej z nas i może ona napisała by prosbę o udostępnienie jednej z prac, może dwóch? [/quote]

Juz sie pytam.

Beata

Posted

Karusiap-nie ma sprawy ;)
Słuchajcie- mój kuzyn chce cos wykombinować - wyciskacza łez z naszymi najsmutniejszymi zdjeciami. Wysłałam mu zdjęcie Ivi, Amelki i Cyrana. Muszę mieć czyjąś zgodę do wykorzystania tych zdjęć? Powiedzcie, bo ja jestem laikiem w tych sprawach.
Potrzebujemy też nasz banerek, bo jakos go nie mogę znaleźć!!!
Mam dwie osoby, które wkleją nasz baner na swoją stronę internetową(jak się uda-znajdę więcej!).

Posted

Daga, a masz je jeszcze?Bo ja mam je pomniejszone (tak, na stronę dobermanów) a kuzyn potrzebuje większych...I Cyrana też, ale najlepsze jest to foto, gdzie on tak patrzy skruszonym, nieszcześliwym wzrokiem (u Ciebie już na nieszczęsliwego nie wygląda!)

Posted

Beatko, proszę, przeslij mi te foty!!!

Czekaj Daguś...pisz jak juz dojedzie...
To zdjęcie jest mi potrzebne, większe:
[IMG]http://img101.imageshack.us/img101/6285/dobeksv0.jpg[/IMG]
i to:
[IMG]http://images22.fotosik.pl/56/4b971532c304c2d9.jpg[/IMG]

Posted

Czy mogę prosić o branie pod uwagę także dwóch dobków z tego wątku?

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4898787#post4898787[/URL]

To dwaj bracia - Rudi i Troll (to ich prawdziwe imiona, nadane im przez poprzednich opiekunów), mają po ok. 6lat, wychowywali się z dziećmi, w domu. Są to psy bardzo spragnione kontaktu z ludźmi. Wymagają podleczenia - mają jakieś kłopoty ze skórą, z oczami, jednemu leci z nosa. Myślę,że może to być sprawa alergii na karmę, albo jakaś infekcja... Mimo to wyglądają na silne, w poprzednim domu prowadziły aktywny tryb życia.

Posted

Ja z innej beczki ;) Proponuje przeniesienie strony na szybszy serwer i bez reklam, oraz przerobienie jej troszke. Chocby zrobienie podstron dla kazdego psiaka, cos takiego jak tutaj:
[URL]http://owczarekwpotrzebie.com[/URL] (ps. mozemy sie tez bannerami wymienic ;))
No i kolejna wazna sprawa - domena nadzieja-dobermana.pl. Fajnie, ze jest, tylko zle podpieta :(
Jesli podpenie sie ja normalnie, kazdy z Was moglby miec adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] (ilosc aliasow nieograniczona) No i co najwazniejsze, wyszukiwarki poprawnie odczytywaly by meta tagi ;)

Posted

Ło Anashar... [B]Witamy w Nadzieji dobermana!
[/B]Dziewczyny chłopa mamy w gronie:multi::multi::multi:
:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Jeśli chodzi o pocztówki - suuuperr!
Tylko że od strony wykonania...:roll:. Mam zdolnego brata więc jak nic nie wyjdzie to u niego wybłagam ok?

Posted

[quote name='Karilka']Ło Anashar... [B]Witamy w Nadzieji dobermana![/B][/quote]
A nie wiedziałaś, że ja już wcześniej się tu udzielałem?[B] :eviltong:[/B]
Ale witam, witam [B]:lol:[/B]

[quote name='Karilka']
Jeśli chodzi o pocztówki - suuuperr!
Tylko że od strony wykonania...:roll:. Mam zdolnego brata więc jak nic nie wyjdzie to u niego wybłagam ok?[/quote]
Grafika tyz sie zajmuje jakby co ;)

Posted

Udzielał sie, udzielał, pamiętam przy Berosku!
Ale świetnie, mamy kolejnego fachmana w towarzystwie! To czekamy na ładny rysunek z Akagery i do roboty!!! Kasę musimy zbierać, bo kiepsko, oj, kiepsko nam to idzie!