Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
piekna sunia!!ilema lat?

Ciezko powiedziec ale mysle, ze moze miec kolo 7 a moze i wiecej. Dzis zagladalam jej w zeby, ma dosc mocno juz podniszczone, zolte...

Beata

Posted

Dobek z okolic Zgorzelca jest wklejony na str. 100. szkoda, że nie ma więcej informacji bo można byłoby go dac na strone internetową. Śliczny jest i faktycznie duzy.

Diana przesłodka i tyle już czeka na swojego Pana...:(

Posted

Daga jest w pociągu i podąża po kolejne dwie bidy do Wrocławia. Jedzie z synkiem Kubusiem który pomoże jej z dwoma psinkami. Jest to fajny bokser i Gromik.
Wróci bardzo późno i będzie musiała zająć się nimi po powrocie.
Czekamy na dobre wiadomości. I trzymamy kciuki aby poszło wszystko bez problem.

Posted

Trudno będzie sprawdzić czy ten pogryziony dobek z Żywca lubi koty, kierowniczka stwierdziła, że on jest "popyrtany" hmmm. Nie wiem co miała na mysli, ale dobek jak to dobek, zwłaszcza młody:razz: Dziewczyna, która tam bywa spróbuje jakoś to załatwić na miejscu. Ale pomoc potrzebna, bo on gorzej znosi schronisko niż ten drugi.

Posted

Beata plakaty mozesz drukowac, sprawa domeny juz zalatwiona i zadnych poprawek juz nie bedzie.
:crazyeye: Daga do Wrocka po 2 psiaki, mam nadzieje ze male i w jakims kontenerku bo inaczej moga sie czepiac, bo mozna 1 psa na 1 dorosla osobe.
:lol: a jak wieksze to trzymam kciuki zeby udalo jej dojechac sie szczesliwie.

Posted

dzodzo napisał(a):
hi hi, Daga jedzie po dobka i boksia:) i bez kontenerka!!!!!dzielna dziewczyna!!!

Nu własnie! Tylko chczałam dopisać to, jak dzodzo już dopisala.
Bo to dwa psy, duże, schroniskowe: bokser i mix dobermana! Dlatego trzymamy kciuki!

Posted

Bede dzwonila do Dagi jak juz Gromika bedzie miala ze soba. Ja po pracy jade po Sally i zabiore ja na weekend do siebie. Daga nowego dobka ostawi do hotelu w sobote, bo dzis juz za pozno bedzie.

Beata

Posted

pies doberman ok.6lat /kwarantanna

ADRES SCHRONISKA:
SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT W CHORZOWIE
UL. OPOLSKA 36
41-500 CHORZÓW
SKR.POCZT.85;

TEL. /FAX: (0-32) 249 84 52

Posted

gromik i bokser już z Dagą, psy zareagowały na siebie spokojnie
gromik bardzo wychudzony i mnóstwo śladów pogryzień, stare i nowe, mniejszy, niż wygląda na zdjęciach, bardzo intensywnie reaguje na ludzi wsiadających i wysiadających z aut- coś czuję, że go ktoś wyrzucił z samochodu
bokser w dobrej formie, na pierwszy rzut oka, przymilas, bo gromik nerwowy bardziej, chłonący wszystko dookoła z szybkością bolidu F1 :)

Daga to wyjątkowa kobieta, wielki podziw i szacunek z mojej strony, cieszę się, że mogłem osobiście poznać taką osobę

jest już w drodze powrotnej

Posted

pies? napisał(a):
bo gromik nerwowy bardziej, chłonący wszystko dookoła z szybkością bolidu F1 :)

U....widze, ze czeka nas wiele spacerow aby gdzies te energie uwolnic :-)
Pogoda piekna, mam nadzieje, ze juz w sobote zabierzemy Gromika na szalenstwa spacerkowe.

Nie moge sie doczekac aby poznac dwoch nowych rezydentow!

Beata

Posted

Mido, dziekuję ci za informację!!! Faktycznie trafiliśmy na handlarza. Zgłosiłam na allegro, zobaczymy...Gość znalazł psa i teraz chce nim handlować :(:(:(
Co za typ i jeszcze mi chciał wmówić, że pies rasowy, ale bez papierów, a jak sie platał, jak go pytałam dlaczego nie ma papierów!!!

Posted

Przepraszam, że nie odzywałam się w wątku. Po cichu śledzę informacje o Sally, ta suczka jest mi naprawdę bliska.

Jeśli chodzi o plakaty, to ja również je porozwieszam ;)

Posted

:jumpie: mi sie z niego chce smiac, kto mu dobka kupi za taka cene hahaha
ja podejrzewam ze moze gosciu chcial sie pozbyc psa no ale jak ktos zadzwonil zrobilo sie glosno moze se po patrzal na inne na allegro w jakich sa cenach to i on postanowil zarobic na psiaku.
Cos mi mowi ze to skonczy sie tym ze dobka nikt mu nie kupi, jemu znudzi sie czekanie na kupca i dobka da do schronu, bo widac ze chce duzo kasy w krotkim czasie.

Posted

Daga za niecale dwie godzinki będzie w Tczewie. Psiaki w pociagu grzeczne bardzo, zwlaszcza boksio - spi caly czas.
Sally na weekend przyszla do mnie. Cudna psina, grzeczniutka - super, ze już niedlugo będzie w koncu u siebie….

Beata