Mysza2 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Grażko nic nie zawaliłaś i nie bądź rozbita kochana. Mam nadzieję że do soboty może tam być. Znajdziemy mu domek w którym wzięcie kapcia to nie zbrodnia. Nic się nie martw kochana. Musimy w rozmowach wyraźnie mówić że przywozimy prawdziwego żywego psa:evil_lol::evil_lol: Głowa do góry ciocia:loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Mysza2']Grażko nic nie zawaliłaś i nie bądź rozbita kochana. Mam nadzieję że do soboty może tam być. Znajdziemy mu domek w którym wzięcie kapcia to nie zbrodnia. Nic się nie martw kochana. Musimy w rozmowach wyraźnie mówić że przywozimy prawdziwego żywego psa:evil_lol::evil_lol: Głowa do góry ciocia:loveu::loveu: dziekuje a teraz zapraszam do nastepengo maluszka:( http://www.dogomania.pl/threads/218988-Oscypek-bojacy-maluszek-w-wiekim-i-szumnym-schronisku.Czy-da-rade ludzie opamietajcie sie Quote
giselle4 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='monika083']zabieraj Grazi mlodego, a babke na Czarne Kwiatki..pies to nie pluszak.[/QUOTE] cholera masz racje pies ma lezec plackiem...mam taką chce ja z tego wyciagnac....Ada sie boi Quote
Nadziejka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 :-(:-(:-(:-(:crazyeye::shake::shake::shake::shake:..... a ja sie tak uradowalam jak przeczytalam .... ech ....:-( .... ojojj domku domku , tak sie nie godzi o nie ..... u nas wszystkie stworzonka lataja , na stoly wchodza :grins::painting::wolfie: rozrabiaja na calego , bo tak zyc trzeba i pozwolic zyc innym naszym braciszkom , jedno zycie , a na spokojnosci tez trzeba troszke czasem poczekac .... ech ....... piesku piesku kochany Quote
Martika&Aischa Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ciocia Grażynka Nic Nie Zawaliłaś!!! Widocznie to nie domek dla Kesha :) Zabieraj chłopaka ....znajdziemy mu cudowny dom i kochającego człowieka :) Głowa do góry! Quote
giselle4 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 dziękuje...pies moze chodzic i sie bawic i nabroic bo zyje a pluszak lezy inic nie robi.... znajdziemy jemu chete wierze...to jest dobry pies Quote
zioberek87 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 masakra!!!!!!!!! co za podejscie durnego babska!!! to co ona chciała psa który tylko śp0i i jak jej się zechce z nim pobawic to on wtedy też ma mieć ochotę??!! masakra nienawidzę takich ludzi!!! Kesh nosek do góry znajdziemy Ci super domek gdzie Cie pokochają że jak nawet nasrasz na środku to nie będą Cię chcieli oddać! Quote
Martika&Aischa Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Zapraszamy na świąteczny bazarek dla Kesha :) Chłopaku kochany nie jesteś sam :) http://www.dogomania.pl/threads/218976-Tu-będzie-bazarek-....III-Edycja-świąteczna?p=18143314#post18143314 Quote
Mysza2 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Zapraszamy na świąteczny bazarek dla Kesha :) Chłopaku kochany nie jesteś sam :) http://www.dogomania.pl/threads/218976-Tu-będzie-bazarek-....III-Edycja-świąteczna?p=18143314#post18143314 Marticzko bardzo dziękuję za bazarek dla Kesha :loveu::loveu::loveu: A takim domom mówimy stanowcze nie:angryy: Dzieciątku się zabaweczka nie spodobała:angryy: No kto to widział żeby pies chodził po domu, nie wiem czy się śmiać czy płakać. Najgorsze że taka pani może sobie iść do schroniska i wziąć następną zabaweczkę na próbę czy się dzieciątku spodoba. Grażko nic się nie martw, Kesh ma gdzie wrócić i zadbamy o jego kaskę Quote
bela51 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Zajrzałam do Kesha prowadzona linkiem z bazarku. Fajny psiak ! A kobita nie powinna miec zadnego psa. Chyba ze ze sklepu z zabawkami. Gdy wspomne niezliczone ilosci butów pogryzaione przez moje psy,swoje sine ręce i sznity na twarzy wnuczka po zębach moich onek, to naprawde nie wiem co pomyslec. :shake: Moze to my mamy źle w glowie?:crazyeye:Bo gdy Janka ugryzla malego, to on "za kare" pojechał z tesciową na wczasy, a my z córka pojechałysmy z Janką.:evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='bela51']Zajrzałam do Kesha prowadzona linkiem z bazarku. Fajny psiak ! A kobita nie powinna miec zadnego psa. Chyba ze ze sklepu z zabawkami. Gdy wspomne niezliczone ilosci butów pogryzaione przez moje psy,swoje sine ręce i sznity na twarzy wnuczka po zębach moich onek, to naprawde nie wiem co pomyslec. :shake: Moze to my mamy źle w glowie?:crazyeye:Bo gdy Janka ugryzla malego, to on "za kare" pojechał z tesciową na wczasy, a my z córka pojechałysmy z Janką.:evil_lol:[/QUOTE] Belus:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
fochu Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 nie wierzę w to co czytam! Co za kobieta .... Brak słów !!! Quote
Martika&Aischa Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='bela51']O matko, chyba zaskoczyłam Martike.....[/QUOTE] Izunia poprawilas mi humor:cool3::cool3::cool3: Quote
Mysza2 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Belciu to nie my jesteśmy nienormalne tylko oni. Dla nas pies to członek rodziny. dziecko też niszczy rozrabia i to jest zwyczajne i normalne. Ja się tylko martwię czy on nie wróci wycofany i zmieniony. A jeszcze 5 dni będzie w tym "raju". On u Michelle zachowywał czystość. Skoro nie brudził u nich od razu (sters, podróż, zmiana miejsca) tylko po ładnych paru dniach to musi tam sie czuć "super" Niech się ten dzisiejszy dzień już skończy Quote
zioberek87 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 a gdzie on dokładnie jest? u tego babska? Quote
Mysza2 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='zioberek87']a gdzie on dokładnie jest? u tego babska?[/QUOTE] w Głogowie Quote
giselle4 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 ciocie wieso wzruszyla historia tego bezdomniaczka i wyslala jemu -100zl aby mial na dobry poczatek... dziekuje ciocia dobey Sw.Mikolaj Quote
Mysza2 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ciocia Wieso - Keshowy Św. Mikołaj:):):) Quote
giselle4 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 jestem Wam wdzieczna bo na zmiane smieje sie i rycze:):( Quote
Mysza2 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Też nie mogę o nim przestać myśleć. Odetchnę jak już będzie z powrotem u Michelle. Quote
fiorsteinbock Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nie chce mi sie komentowac tego...ale wpadlam na pomysl, dzis wywale mojego tymczasowicza bo codziennie pod nasza nieobecnosc wyciaga pluszaki Karoliny, buty czy rolki papieru toaletowego. Ale glupia bylam tolerujac zywa istote! Grazynko, pamietaj ze w Glogowie jest Drzaghoda - jakby sytuacja sie zaostrzyla mozna ją prosic aby zabrala go na pare dni do siebie. Quote
giselle4 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Nie chce mi sie komentowac tego...ale wpadlam na pomysl, dzis wywale mojego tymczasowicza bo codziennie pod nasza nieobecnosc wyciaga pluszaki Karoliny, buty czy rolki papieru toaletowego. Ale glupia bylam tolerujac zywa istote! Grazynko, pamietaj ze w Glogowie jest Drzaghoda - jakby sytuacja sie zaostrzyla mozna ją prosic aby zabrala go na pare dni do siebie.[/QUOTE] pamietam ze tam jest Jagoda i nawet miaalm ja prosic o wizyte po....:( Quote
giselle4 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 wiesz, kiedy pies rozrabia ,niszczy czy demoluje kiedy gryzie czy wyje musi miec powod obserwuje te psiaki i wiem ze Kesh nie moze ugryzc[kiedys nadeptalam jemu na ogon jak schodzilismy z pietra] ze Kesh nie sikal w pokoju- nigdy kradl łachy nasze i telefon i plecak ale wynosil wszystko na pole i tam ukladal swoje poslanko tez sam scielil:) Quote
michelle04 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Kesh to dobry pies i z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że jest bardzo grzeczny, posłuszny, zachowuje czystość, jest łagodny i skory do zabawy. Owszem kradł nam ciuchy i wynosił na ogród, ale to nie zbrodnia!!! Jego pokój jest wolny i czeka na niego! My również! Quote
Recommended Posts