Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='giselle4']juz czekam na dom jak na zbawienie
choc jeden niech ma szczescie:):):)[/QUOTE]
oby:)

Grażynko skleciłam następny wyprzedażowy bazare. To co mam od Ciebie jest dla Snapiego
link w moim podpisie

Posted

[quote name='Mysza2']nie byłam Grażko bo wyjechałam, a jak wróciłam to pakuję do tej pory bazarek, ale o Keshu pamietam.
Następny bazarek zrobimy na niego[/QUOTE]

dobrze ze juz jestes
tylko Ty i Basia zagladacie

Posted

:modla::modla::loveu::loveu::loveu:i ja zagladam i ja , tylko ze tyle tych biedaczkow wszedzie ......:shake::-(ze czlekowi sie juz wszedzie spieszno zajrzec , a biedaczkow wciaz przybywa , cudowny ten dt :iloveyou::modla::sweetCyb::sweetCyb:Keshuniowo buziolka usmiechnieta , ze sercem sie ciesze ogrpomnie i juz wygojone ranki po starciach:multi::loveu::loveu::loveu:do domku najpieskowniejszego juz czas:loveu:

Posted

[quote name='ewa gonzales']:modla::modla::loveu::loveu::loveu:i ja zagladam i ja , tylko ze tyle tych biedaczkow wszedzie ......:shake::-(ze czlekowi sie juz wszedzie spieszno zajrzec , a biedaczkow wciaz przybywa , cudowny ten dt :iloveyou::modla::sweetCyb::sweetCyb:Keshuniowo buziolka usmiechnieta , ze sercem sie ciesze ogrpomnie i juz wygojone ranki po starciach:multi::loveu::loveu::loveu:do domku najpieskowniejszego juz czas:loveu:[/QUOTE]
Ewulka Ty tez...zapomnialam na chwile
ale wiem ,ze zaraz sie pojawisz
dobrze ze jestes:):)

Posted

Przepraszam chcialam tylko poinformowac:)
Witam serdecznie chcialabym poinformowac iz czlonkowie fundacji 2plus4 organizuja koncert charytatywny na rzecz zwierzat ktory odbedzie sie 29 pazdziernika 2011r w Obornikach Ślaskich start godz 18:) Gwarantujemy udana zabawe w polaczenie ze szczytnym celem:) Zapraszamy:)