Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam wpłatę bazarkową 200zł zaraz robię przelew,jak wpłynie proszę o potwwierdzenie tutaj
[url]http://www.dogomania.pl/threads/216053-Cmiel%C3%B3w-r%C4%99cznie-malowane-fili%C5%BCanki-dla-Biga-do-27.10-do-godz21[/url]

Posted

Wróciłam Bigusiu! Już się Tobą Słonko moje Kochane zajmuję. Zacznę od finansów, a potem - bazarki
WPŁATY NA MR BIGA,
sierpień 2011 - 920,73
wrzesień 2011 - 882,40
październik 2001 - 3436,19
listopad:
02.11 - deklaracja stała, XI, Alla - 50,00
04.11 - deklaracja stała, XI, Małgosia (Belgia) - 105,63
08.11 - bazarek Maryny - 200,00
14.11 - deklaracja stała, XI, Kasia L. - 50,00

Wydatki:
5315,23 - do dnia 01.11.11
400 - DT listopad
140 - Troxil, listopad

Brakuje 210,28 zł i deklaracji na DT u Furciaczka...

[COLOR=red]Bigusiu! Co u Ciebie???[/COLOR]

Posted

U Bigusia raz lepiej, raz gorzej. W nocy biegunka go meczyla ale pod wieczor teraz zrobil znosna taka koope wiec nie panikuje narazie, zobaczymy co bedzie w nocy i jutro. Jak bedzie mial biegunke to cos zapobiegawczo mu podamy. Chodzi ladnie, uwieeelbia spacerki. Na widok smyczki wychodzi z siebie z radosci:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Napewno potrzebne pieniazki na leki, trocoxil koszt 140zl za tabletke.[/QUOTE]

Wobec tego najbliższy bazarek zrobię na leki Bigusia, tylko... wszystkie pieniążki idą przez Fundację, więc informuj i mnie i Fundację, ile Ci trzeba. Ja zorganizuję pieniążki, ale nie ma innego wyjścia, jak przelewy przez Fundację. Jak często należy podawać Bigusiowi Trocoxil?

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Wobec tego najbliższy bazarek zrobię na leki Bigusia, tylko... wszystkie pieniążki idą przez Fundację, więc informuj i mnie i Fundację, ile Ci trzeba. Ja zorganizuję pieniążki, ale nie ma innego wyjścia, jak przelewy przez Fundację. Jak często należy podawać Bigusiowi Trocoxil?[/QUOTE]

Tak, ja z Gonia w kontakcie telefonicznym wiec przeplyw info bedzie na pewno :)
Raz w miesiacu jedna tabletke.

Posted

[quote name='furciaczek']U Bigusia raz lepiej, raz gorzej. W nocy biegunka go meczyla ale pod wieczor teraz zrobil znosna taka koope wiec nie panikuje narazie, zobaczymy co bedzie w nocy i jutro. Jak bedzie mial biegunke to cos zapobiegawczo mu podamy. Chodzi ladnie, uwieeelbia spacerki. Na widok smyczki wychodzi z siebie z radosci:loveu:[/QUOTE]

ciekawa jestem jak taka radosc w wykonaniu Biga wyglada :)

Posted

Wielkie serce mam, ale muszę też wychodzić do pracy, a moje gadziny są za mało subtelne dla takiego Bigusia i nie przychodzi mi nikt do głowy kto mógłby się nim zająć

Posted

[quote name='_Dunaj_']Już byłam Allu, zamawiałam na szybko, bo jeszcze dzis do pracy idę, wieczorem sie podelektuje i jak cos zostanie to może domówię[/QUOTE]

Będzie mi miło. I podpowiem, że najlepsze rzeczy wystawiłam w licytacji, od nr 49 do 60. One są akurat na Biga!

Posted

Trzy takie specjały już zamówiłam, a teraz zamykam komputer bo szybki obiadek i do pracy spadam, dobrze, że syn sforę na spacer zabrał bo ja bym sie dziś chyba nie wyrobiła