furciaczek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='docha']...a czy wiadomo dlaczego on ma tę dolegliwość?[/QUOTE] [url]http://www.vetopedia.pl/article138-1-Spondyloza_u_psa.html[/url] Teskno mi za ta mordka urocza no! Quote
docha Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 dzięki fur, w wolnej chwili przejrzę, ale ja wczoraj przypomniałam sobie, że u Ciebie jest Zygmuś i ma się całkiem świetnie Quote
furciaczek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='docha']dzięki fur, w wolnej chwili przejrzę, ale ja wczoraj przypomniałam sobie, że u Ciebie jest Zygmuś i ma się całkiem świetnie[/QUOTE] Noo Zygmunt to dzisiaj kapiel musi zaliczyc bo dorwal sie do kociej kuwety...szkoda ze wlazl do niej caly i teraz smierdzi okropnie!:shake::lol: Quote
joaaa Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 A zobaczcie jeszcze to: [url]http://www.vetopedia.pl/article292-1-Zespol_Wobblera.html[/url] Quote
GOSIEK1 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='furciaczek'] Teskno mi za ta mordka urocza no![/QUOTE] To tylko dwa tygodnie ,później ci Bigusia oddam :roll: !!! Quote
Maryna Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Powiedz,jak się Big czuje i w ogóle co słychac?? Quote
furciaczek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='GOSIEK1']To tylko dwa tygodnie ,później ci Bigusia oddam :roll: !!![/QUOTE] Podejzewam ze bardzo niechetnie:evil_lol: Napewno nie zmiesci sie juz u Ciebie??:cool3: Quote
GOSIEK1 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Dzisiaj spędziłam z Bigusiem popołudnie w ogrodzie . Chłopak dzielnie sobie radzi z chodzeniem,łapy się plączą, potyka się ale nie upada. Wyczesałam go , wymasowałam , oczy przemywałam ale kiedy chciałam uszy wyczyścić stwierdził dosyć tego trzeba wiać :evil_lol:. Jest całkiem szybki :eviltong: . Na razie raczej się izoluje od ludzi , sam nie podchodzi, pieszczoty przyjmuje obojętnie , nie okazuje żadnych emocji. Mam nadzieję że ten dożek po tylu zmianach ,a nie wiadomo ile jeszcze przed nim , będzie wstanie otworzyć się . Oby miał takie szczęście jak mój staruszek Ares i znalazł swojego człowieka:roll:. Apetyt ma bardzo duży ,qoopy też w porządku. Łapy po bandażowałam dopóki nie będzie miał bucików. Alu cały czas mu powtarzałam,że go bardzo kochasz:lol:. Wymiziałam , wycałowałam i zostawiłam ............choooolera tak nie powinno być Quote
GOSIEK1 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='furciaczek']Podejzewam ze bardzo niechetnie:evil_lol: Napewno nie zmiesci sie juz u Ciebie??:cool3:[/QUOTE] Zmieścić by się zmieścił !!!! Gorzej z tym drugim piętrem. Quote
furciaczek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='GOSIEK1']Zmieścić by się zmieścił !!!! Gorzej z tym drugim piętrem.[/QUOTE] To co...robimy zrzute na winde:diabloti: (ehh zeby to wszystko bylo takie proste no) Quote
GOSIEK1 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='furciaczek']To co...robimy zrzute na winde:diabloti: (ehh zeby to wszystko bylo takie proste no)[/QUOTE] Jestem za :lol:!!!! Tylko muszę TZ eksmitować na balkon :evil_lol: Quote
Alla Chrzanowska Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='GOSIEK1']Apetyt ma bardzo duży ,qoopy też w porządku. Łapy po bandażowałam dopóki nie będzie miał bucików. Alu cały czas mu powtarzałam,że go bardzo kochasz:lol:. Wymiziałam , wycałowałam i zostawiłam ............choooolera tak nie powinno być[/QUOTE] Dziękuję! Proszę, powtrzaj mu to do znudzenia. Bo: - po pierwsze tak jest, kocham go; - po drugie, można w to wierzyć, można nie, ale one (dogi) to rozumieją, Dlaczego tak niewiele mogę... Czemu on nie jest teraz, dziś ze mną... Ile trzeba na buciki??? I gdzie mam te pieniądze przelać??? Quote
MiliVanili Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 wpadłam zajrzeć, dziewczyny są takie buciki z trixie, kosztują chyba 50zł za 2 szt, są dość fajne, ale niestety nie wieczne, na all są nawet tańsze, rozmiar dla doga to XXXL [IMG]http://images7.fotosik.pl/3035/5fde291e9214de1e.jpg[/IMG] te są tańsze, ale jakościowo dużo gorsze i znacznie szybciej się niszczą [IMG]http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/31/62/09/1831620994[/IMG] Quote
Alla Chrzanowska Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 To kto kupi Bigusiowi butki? Bo nie ma sensu, żebym ja kupowała i wysyłała. Po co 2 razy płacić za wysyłkę. Quote
_Dunaj_ Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Ja nistety mogę tylko zaglądać i watku pilnować, bo tez za daleko mieszkam. Mizianko dla Bigusia Quote
furciaczek Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Bigus bedzie mial zrobione butki na zamowienie z tego co wiem:) Quote
GOSIEK1 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Zróbmy tak, jeżeli buciki które są szyte nie zdadzą egzaminu,to zakupimy te ,a ja dam je do wzmocnienia kuśnierzowi bądź szewcowi . MiliVanili: kosztują chyba 50zł za 2 szt, są dość fajne, ale niestety nie wieczne, [IMG]http://images7.fotosik.pl/3035/5fde291e9214de1e.jpg[/IMG] Quote
furciaczek Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Moj Onek te buciki w tydzien zalatwil:shake: Quote
MiliVanili Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Nadisiowi wystarczały na niespełna miesiąc, nie jest to może idealne rozwiązanie, ale dla doga niestety wyboru w obuwiu nie ma. Myślę, że buciki potrzebne będą tylko na chodniku, bo na trawie jest miękko i pazurów nie zdziera. Quote
GOSIEK1 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Dopóki łapy się nie zagoją , bo ma ponadrywane pazury będzie też musiał nosić na trawie, a te buciki jak się wzmocni od spodu i na pazurach odpowiednio grubą skórą powinny wytrzymać dłużej . Przynajmniej tak mi się wydaje :roll: Quote
MiliVanili Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 trzeba by je wzmocnić w całym górnym elemencie, bo spód jest z takiego grubszego zamszu, natomiast dziury robią się głównie na tym ortalionie przy szwie ze skórką i na samej skórce (przynajmniej u nas tak było) :) Quote
furciaczek Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Koszt szelek podtrzymujacych 74zl razem z wysylka, zamowilam juz i zaplacilam ze swoich zeby bylo szybciej. Bo Gosia tam biedna sama nieda rady chlopaka tachac bez tego. Quote
Alla Chrzanowska Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 No właśnie i tu wraca kwestia rozliczeń finansowych, bo ja nie wiem, jak wygląda sytuacja, ile brakuje i na co. Jutro kończy się bazarek na Biga, zapełnia się też skarbonka, ale nie wiem jakie są potrzeby... Quote
_Dunaj_ Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Biedaczysko, co on by bez Was cioteczki zrobił Quote
Recommended Posts