Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na bazarku Bigusia rozpoczęliśmy zabawę, z której mam nadzieję będzie parę groszy dla Bogusia.
[B]Skarbonka: Serce dla Biga - stan idealny[/B]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][B]Cena wywoławcza – 5,00 zł[/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Licytuje:[/SIZE][/FONT]

[COLOR=red][SIZE=4]Jolam za 10,00 i przekazuje na zbiórkę funduszy dla Bigusia[/SIZE]:multi::multi::multi:[/COLOR]
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images8.fotosik.pl/1094/d70ac62c9cb619cf.jpg[/IMG][/URL]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Zabawna gliniana skarbonka w kształcie serca z napisem „Kocham”. Dość pojemna. W środku grosik na szczęście. Niestety, po zapełnieniu trzeba rozbić. [/SIZE][/FONT]
Możemy też zrobić inaczej. Zasponsoruj skarbonkę dla Biga. Kup to serduszko (a jest spore) i przekaż je na pojemnik na pieniązki dla Biga, a ja zobowiązuję się zapełnić je w ciągu miesiąca. Po miesiącu rozbić i to co się uzbiera przekazać na leczenie Bigusia. Informacje o przebiegu zbiórki i jej wyniku zamieszczę na wątku tu na wątku Biga 15.10. Pierwsze pieniążki już w niej są, dokonałam wymuszenia rozbójniczego na moim TZ-cie.
[SIZE=4][COLOR=#ff0000]Skarbonkę zasponsorowała Jolam, więc zakup już nie jest możliwy, ale można dać więcej.[/COLOR][/SIZE]

Posted

16.08 Magda W 20zl

18.08 Malgorzata Z 100,73 zl

19.08 Alla 100zl

22.08 Maryna 20zl

31.08 bazarek Alli 680zl

13.09 Alla 200zl

14.09 bazarek Norel 426 zl

14.09 Alla 50zl

razem: 1596,73 zl [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/212787-Pomóż-mu-stanąć-na-nogi!-Dog-potrzebuje-leczenia-i-.Potrzebny-DT-w-Bydgoszczy!-FGZ/images/smilies/1luvu.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/threads/212787-Pomóż-mu-stanąć-na-nogi!-Dog-potrzebuje-leczenia-i-.Potrzebny-DT-w-Bydgoszczy!-FGZ/images/smilies/1luvu.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/threads/212787-Pomóż-mu-stanąć-na-nogi!-Dog-potrzebuje-leczenia-i-.Potrzebny-DT-w-Bydgoszczy!-FGZ/images/smilies/1luvu.gif[/IMG]

na zdjecia niestety nie ma szans bo pies jest w klinice we wrzesni, a my wszystkie mieszkamy w poznaniu i okolicach.
czy udalo sie cos ustalic z Gosia w sprawie transportu BIGA Furciaczku?

Posted

A czy wpłynęły pieniązki z bazarku zdjęciowego: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/212732-Rozśmieszający-bazarek-Głosujemy-!!!!!Kasa-do-zgarnięcia-czeka!!!/page11[/URL]
Bazarek wygrało moje zdjęcie i zysk przeznaczyłam na Mr. Biga. Nie jest to duża kwota, ale każdy grosz się liczy. Proszę o sprawdzenie, bo albo muszę potwierdzić, albo monitować.

A na czym polega problem z transportem Biga? Czy problemem jest kasa? Bo jeśli to tylko to, to proszę podać mi kwotę

Posted

juz Allunia, juz, spokojnie :)

mysle, ze mozna dzwonic i pytac o BIGa do kliniki VETICUS w Sremie. mi glupio dzwonic i pytac co u psa, skoro wiadomo co u psa...sytuacja stabilna (jesli jest zachwianie to doktor sam dzwoni), pies sie nudzi i czeka na zabranie.

Co z transportem to chyba pytanie do Furciaczek... ile mamy uzbierac na ponowny transport? gadalyscie z Gosia?

ostatnia wplata na BIGa to 50zl od Ciebie.

Posted

Allu, jesteś WIELKA!!!!!!!!!!!!!!

Furciaczek kombinuje transport łączony, żeby było taniej. Bo ona może po niego jechać, ale ma duży samochód.
Jutro z nią pogadam.

Posted

[quote name='joaaa']Allu, jesteś WIELKA!!!!!!!!!!!!!!

Furciaczek kombinuje transport łączony, żeby było taniej. Bo ona może po niego jechać, ale ma duży samochód.
Jutro z nią pogadam.[/QUOTE]

Joaaa! Dlatego pytałam o koszt. Zresztą koszt jestm mniej ważny. Biga trzeba zabrać do ludzi, którzy dadzą mu niechby tymczasowy, ale dom I tylko o to mi chodzi. Dlatego proszę o informację odnośnie kosztów transportu, żeby mogła wysłać kasę na niego.

Posted

Allu, pogadam jutro z Fur, bo dzisiaj pewnie padła, bo była cały dzień w drodze. I u mnie też. :)
I robiła zdjęcia u mnie. Przepraszam, nie mogę się powstrzymać. ;)

Ona ma duży samochód, więc kasa wychodzi spora na jeden transport.

Posted

A no, padlam jak nieprzytomna:evil_lol:

Ostatnio za paliwo wyszlo 200zl jak jechalam:shake: Jesli o mnie chodzi to moge wlasciwie w kazdej chwili wsiasc w auto i pojechac ale chce Gonie i FGZ odciazyc troche z kosztami wiec usilnie poszukuje jakiegos innego psiaka ktory potrzebuje transportu na tej trasie.

Posted

[quote name='furciaczek']A no, padlam jak nieprzytomna:evil_lol:

Ostatnio za paliwo wyszlo 200zl jak jechalam:shake: Jesli o mnie chodzi to moge wlasciwie w kazdej chwili wsiasc w auto i pojechac ale chce Gonie i FGZ odciazyc troche z kosztami wiec usilnie poszukuje jakiegos innego psiaka ktory potrzebuje transportu na tej trasie.[/QUOTE]

Furciaczku!
Wsiadaj i jedź! A mi podaj na PW nr konta na które przeleję Ci 200 zł. I czy to wystarczy? Czy może trzeba więcej? Pokrywam całość kosztów transprtu Biga!

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Furciaczku!
Wsiadaj i jedź! A mi podaj na PW nr konta na które przeleję Ci 200 zł. I czy to wystarczy? Czy może trzeba więcej? Pokrywam całość kosztów transprtu Biga![/QUOTE]

wow :) oferta nie-do-odrzucenia :)

Posted

Jestem kretenka! Mogłam wcześniej pomyśleć!!! Tylko przelew pójdzie dopiero w poniedziałek... A mnie przez weekand nie będzie, bo jadę za chwilę do Łodzi na wystawę klubową dogów... Ale mnie chyba na tyle znacie, że wiecie, że przeleję pieniążki...
Bardzo bym chciała, żeby Biguś jechał sam. To duży pies i chory. Chciałabym, by choć raz poczuł się ważny i jedyny...

Posted

[quote name='furciaczek']Kurna dzisiaj sie nie wyrwe juz, jutro z tego co wiem klinika zamknieta...to w poniedzialek z samego rana smigne po niego:)[/QUOTE]

furciaczek bardzo Cię proszę jak będziesz po Biga sprawdź na ile on może chodzić po schodach. Może będzie domek w Bydgoszczy ,będzie miał do pokonania 23 stopnie lub 8 . Muszę wiedzieć czy sobie poradzi.