Wadercia Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 oki jednak dzis nie dam rady ale jutro z rana biore sie do roboty:) a oglaszac ja na jakie wojewodztwo? Quote
Kinia1984 Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 na mazowieckie. Tola jest naprawde urocza...nie spi w nocy...sika na łóżko...gryzie w pięty, brodę, uszy...jest mały potworem...:) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Kinia1984']na mazowieckie. Tola jest naprawde urocza...nie spi w nocy...sika na łóżko...gryzie w pięty, brodę, uszy...jest mały potworem...:)[/QUOTE] hi hi hi... czyli samo szczęście...:):):)... Ale to chyba domena szczeniaczków... gryzienie w brodę , uszy (mój zaadoptowany szczeniaczek dodatkowo uwielbia podgryzać nos)... w nocy też się nieco wierci.... Najpierw pakuje się pod kołdrę, a jak Mu za gorąco, to schodzi na posłanko obok łóżka...i tak kilka razy w nocy... No więc z Tolą wszystko jak najbardziej w porządku...he he he... Quote
Kinia1984 Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 To jest szatanek nie pies mówię Wam, marszczy nos i warczy :):) Trzecia dawka na robale poszła dziś, a one dalej są w kupie, choc juz martwe...jeszcze nie widzialam u szczeniora takiej ilosci. Na jedzenie po prostu oczy jak spodki się jej robią...ona by jadła dopóki by nie pękła , dlatego ukryłam wszystko co nadaje się do jedzenia wysoko:) w nocy jazz bo niunia od czwartej już nie zamierza spać tylko biegac , gryżć i piszczeć... Domku gdzie jesteś???:cool3: Quote
murakami Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 To absolutnie niesamowite, że na Ciebie trafiła w swojej podróży. Dzielna mała, próbuje dawać sobie radę jak widać :lol: Quote
Kinia1984 Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 dzis do lecznicy gdzie pracuje moja siostra, dwie male dziewczynki przyniosly identyczna sunię w tym samym wieku...dziewczynki znalazly ją 3 dni temu na jakiejs dzialce w kartonie ktory byl juz przygotowany do spalenia...moze to siostry... oczywiscie dziewczynki przygarnely małą:) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Tola miała szczęście, że trafiła na Ciebie Kiniu... Ta Maleńka, z którą dziś pojawiły się w lecznicy dziewczynki to zapewne będzie siostra Toluni... Widać i Ona miała szczęście, bo znalazła domek... Tylko czy dziewczynki były tylko dwie? Co za BESTIE zrobiły to tym Maleństwom? Za co? Karton przygotowany do spalenia? Mam nadzieję, że wszyscy, którzy krzywdzą takie bezbronne Istotki odbiorą kiedyś tę krzywdę - przynajmniej w dwójnasób!!! Quote
Kinia1984 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 10. września Tola pojechała do swojego domu w Wesołej:) w dniu wyjazdu ważyłą już 4,5 kg:) powodzenia Tolu...tęsknie... Quote
Vasco Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Super, rośnij zdrowo i szczęśliwie Tolciu :) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Szczęśliwe zakończenie! Wszystkiego dobrego dla Domku i Toluni w Ich nowym, wspólnym życiu!!! Quote
Recommended Posts