Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kinia1984']na mazowieckie.

Tola jest naprawde urocza...nie spi w nocy...sika na łóżko...gryzie w pięty, brodę, uszy...jest mały potworem...:)[/QUOTE]

hi hi hi... czyli samo szczęście...:):):)...
Ale to chyba domena szczeniaczków... gryzienie w brodę , uszy (mój zaadoptowany szczeniaczek dodatkowo uwielbia podgryzać nos)... w nocy też się nieco wierci....
Najpierw pakuje się pod kołdrę, a jak Mu za gorąco, to schodzi na posłanko obok łóżka...i tak kilka razy w nocy...
No więc z Tolą wszystko jak najbardziej w porządku...he he he...

Posted

To jest szatanek nie pies mówię Wam, marszczy nos i warczy :):) Trzecia dawka na robale poszła dziś, a one dalej są w kupie, choc juz martwe...jeszcze nie widzialam u szczeniora takiej ilosci.
Na jedzenie po prostu oczy jak spodki się jej robią...ona by jadła dopóki by nie pękła , dlatego ukryłam wszystko co nadaje się do jedzenia wysoko:) w nocy jazz bo niunia od czwartej już nie zamierza spać tylko biegac , gryżć i piszczeć...

Domku gdzie jesteś???:cool3:

Posted

dzis do lecznicy gdzie pracuje moja siostra, dwie male dziewczynki przyniosly identyczna sunię w tym samym wieku...dziewczynki znalazly ją 3 dni temu na jakiejs dzialce w kartonie ktory byl juz przygotowany do spalenia...moze to siostry... oczywiscie dziewczynki przygarnely małą:)

Posted

Tola miała szczęście, że trafiła na Ciebie Kiniu... Ta Maleńka, z którą dziś pojawiły się w lecznicy dziewczynki to zapewne będzie siostra Toluni... Widać i Ona miała szczęście, bo znalazła domek...
Tylko czy dziewczynki były tylko dwie?
Co za BESTIE zrobiły to tym Maleństwom? Za co? Karton przygotowany do spalenia?
Mam nadzieję, że wszyscy, którzy krzywdzą takie bezbronne Istotki odbiorą kiedyś tę krzywdę - przynajmniej w dwójnasób!!!

• 5 weeks later...