Bewarka Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Pianka']Piekne zdjęcia i piekne psiaki:loveu:[/QUOTE] Dziękuję bardzo ;) Quote
Acia_ Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Dzień dobry :D :D :D A yorków tam na zdjeciach nie ma :obrazic: :D Najlepsi są ci ludzie bez głów :lol: Quote
Bewarka Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 A wiesz...:lol: prawde mówiąc to yorków porażająco dużo nie było...(może to dlatego, że nie stałam przy ich ringach :evil_lol:) dzięki...:D Quote
haska_12 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ŚWIETNE ZDJĘCIA Z WYSTAWKI :loveu: [IMG]http://images29.fotosik.pl/5/b5f8da1b2581fad6.jpg[/IMG] Ten haszczak chyba jako widz przyjechał.. nie chce mi sie wiezyc, ze ma rodowód :roll: Quote
Bewarka Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='haska_12']ŚWIETNE ZDJĘCIA Z WYSTAWKI :loveu: [IMG]http://images29.fotosik.pl/5/b5f8da1b2581fad6.jpg[/IMG] Ten haszczak chyba jako widz przyjechał.. nie chce mi sie wiezyc, ze ma rodowód :roll:[/QUOTE] Coś mi się dziwny wydawał, ale już się nie pytałam, bo i tak każdy piesek był fajny...:D Quote
gogunia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Cześć, super fotki z wystawy:loveu: :loveu: :loveu: , a co takiego jest w tym haszczaku złego, chyba wiem, ale nie jestem pewna? wydaje mi się, że ma dziwny ogon:shake: Quote
Bewarka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='gogunia']Cześć, super fotki z wystawy:loveu: :loveu: :loveu: , a co takiego jest w tym haszczaku złego, chyba wiem, ale nie jestem pewna? wydaje mi się, że ma dziwny ogon:shake:[/quote] wg. mnie z deka za długi ma.....ogon oczywiście :D inne jeszcze takie drobniejsze wady, ale dokładnie nie mogę powiedzieć, bo on jeszcze całkiem dorosły nie jest ;) I tak ładny jest :) Quote
Bewarka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Jak tam u was dogomaniacy moi??? :lol: Bo ja to chyba w te wakacje nigdzie nie pojadę :roll: Mój brat jedzie do Gdańska, ale powiedział, że oni już mają hotel zapłacony i nie ma u nich w pokoju miejsca :PP A jednoosobowy pokój na dobe kosztuje 60 zł dlatego oni będą w trzyosobowych a jest ich sześcioro! :roll: a ja to nie mam 420 zł + na pociąg...:roll: to teraz sie użalam tutaj :lol: jak nie mam gdzie...:D Quote
Seterka93 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Oo, jaka ona podobna do mojego skarba:loveu::loveu: Śliczny piesek hehe:lol:] zapraszamy do nas:cool3: Quote
Bewarka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Seterka93']Oo, jaka ona podobna do mojego skarba:loveu::loveu: Śliczny piesek hehe:lol:] zapraszamy do nas:cool3:[/QUOTE] Dzięki...wpadniemy do was, ale pozniej, bo pędzimy porysować sobie :D Quote
Bewarka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Właśnie wróciłam poddenerwowana z pracy taty...jechaliśmy już do domu, ale tata wstąpił jeszcze do sklepu...ja sobie siedze w samochodzie i się bawie z Niką a tu pisk......wszyscy ze sklepu wyszli patrzymy się a tu samochód potrącił pieska małego...co prawda zatrzymał się, ale co po tym jak nie wysiadł z samochodu! Pojechał dalej! Psiak biegał po ulicy a potem udał się w stronę lasku...ten pisk psa i to cale zdarzenie...aż się we mnie coś gotuje! Szkoda, że nie zapisałam numeru rejestracyjnego tego wozu, bo on ma przecież obowiązek zawiezdz psa do weterynarza! :mad: mam ochotę iść do tego kierowcy i mu przyłożyć...:roll: albo potrącić samochodem... Quote
Mi. Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [B]to mi w ogole na haszczaka nie wyglada tylko na jakas mieszanke:lol: :roll: [/B] [IMG]http://images29.fotosik.pl/5/b5f8da1b2581fad6.jpg[/IMG] Quote
Bura Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 No co Ty, haszczak, tylko że jakiś długi ogon lub tylko futro na ogonie!! Quote
Bewarka Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Luth: myślę, że ktoś psiaka wystawiał i wziął jeszcze tego a ochroniarz się nie znał to wpuścił oba...:) Bura: może to nie ogon...taki długi....:lol: :oops: :evil_lol: Dzięki dziewczyny, że mi do góry ktoś galerie poniósł, bo spadła...;) Quote
dadiii Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 witam!!! sliczne zdjatka naprawde!! szkoda ze ja nie moge jezdzic na wystawy bo niema nigdzie w okolicach. moze z kolezanka pojadek iedys jak ona bedzie swoje psy wystawiac (fajnie by bylo) Quote
basia bonnie Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 No,no super foty :) straaaasznie dużo! ;) p.s. jak Ci tam na koniach idzie?;) Quote
Bewarka Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='dadiii']witam!!! sliczne zdjatka naprawde!! szkoda ze ja nie moge jezdzic na wystawy bo niema nigdzie w okolicach. moze z kolezanka pojadek iedys jak ona bedzie swoje psy wystawiac (fajnie by bylo)[/quote] Raz byłam na wystawie...w Krakowie :) namówiłam brata i pojechaliśmy 40 km. W miare blisko...:p ale na następną wystawę to ja nie wiem kiedy pojade :cool3: [quote name='ß@$!@']No,no super foty :) straaaasznie dużo! ;) p.s. jak Ci tam na koniach idzie?;)[/quote]Dzięki...:loveu: a na koniach? Zle bo wciąż pada i sie nie da :mad: już raz mi odwołali... Quote
Asiaczek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Melduję się w Twojej Galerii. Nikusia bardzo mi się podoba. I tradycyjnie proszę o więcej fotek Niki.:loveu: Pzdr. Quote
Bewarka Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Dziękujemy bardzo...fotki chyba jakieś dam z przed paru dni, bo aparat dziś jedzie nad morze :mad: opuszcza mnie...:mad: Quote
kalina. Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Hej justyś.Jak tam po "wystawie"Miechowskiej.Ale Nika jazgotała na tego chłopaka:evil_lol: .Ja też byłam na na wystawie w Krakowie z Perłą. [quote][url]http://images23.fotosik.pl/5/36404bbf129b1326.jpg[/url][/quote] kapke widze;) .(ta w bluzce w kratke) Quote
Bewarka Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='kalinaM']Hej justyś.Jak tam po "wystawie"Miechowskiej.Ale Nika jazgotała na tego chłopaka:evil_lol: .Ja też byłam na na wystawie w Krakowie z Perłą.[/quote]Należało mu się :diabloti: wnerwiał nią to ma...i jeszcze z zapachem kotków...:eviltong: generalnie fajnie było...a z kim ty tam byłaś? :lol: PS:Gratulacje...moja sie zaparła i jedyne co zrobiła to usiadła...a reszte sztuczek ma w d... :) Quote
Bewarka Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 A tu w nowej, wczoraj kupionej smyczy i obroży...(dziś w niej nią przyprowadziłam...tamte stare to aż wstyd było zakładać Nice :oops:) [IMG]http://img255.imageshack.us/img255/2721/dsc055901fi9.jpg[/IMG] [IMG]http://img404.imageshack.us/img404/3541/dsc05589re5.jpg[/IMG] [IMG]http://img337.imageshack.us/img337/4503/dsc05588mo5.jpg[/IMG] Quote
kalina. Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Perła dostała 2 świńskie ucha,Kośc i kaganiec+dyplom. Justyś moja Perła jak była mała miała identyczną obroże.Ale nie za fajna ta obroża.Strasznie farbowała po zetknięciu z wodą:shake: .Co do smyczy moja Suńka ma identiko:diabloti: . P.s byłam z mama i ciocia :lol;. Quote
Bewarka Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='kalinaM']Perła dostała 2 świńskie ucha,Kośc i kaganiec+dyplom. Justyś moja Perła jak była mała miała identyczną obroże.Ale nie za fajna ta obroża.Strasznie farbowała po zetknięciu z wodą:shake: .Co do smyczy moja Suńka ma identiko:diabloti: . P.s byłam z mama i ciocia :lol;.[/quote] No moja to wiadomo co dostała...próbke karmy dla szczeniorów ras dużych :roll: co do obroży:mam nadzieję, że Niki nie będzie się w niej kąpać...jakby co to mam taśmową (starą...) :evil_lol: :lol: PS:Aha, hehe...ja byłam właściwie sama, ale jeszcze była w konkursie moja ciocia z meżem (cocker spaniel+doberman) i jeszcze koleżanka z klasy Paulina z malutkim piesiekiem Cezarem i kuzyn (młodszy, nienormalny po prostu :P)z kotem persem i jeszcze brat mojej koleżanki Norbert (tej od Cezara) co wnerwiał moją Nike co przyszedł z dwoma kociakami i jeszcze widziałam kolege z klasy co jego siostra z tatą pokazywali jamniora...8 miesięcznego (?) i jeszcze pare osób z widzenia znam...albo też moja mama zna właścicielka rotka Diablo. No i ciebie hehe już troche znam :eviltong: Quote
Samturia Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 hej! te smyczki są b.dobre i nie niszczą się szybko... :cool3: Quote
Recommended Posts