Bewarka Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 [quote name='*luthien*'][B]jakiego znow Wacka?:roflt:wacus:loveu:[/B][/quote] No siusiora...... :roflt: Quote
gogunia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Cześć Justys:loveu:, Niki ładna:loveu:;) A o co chodzi z tym [B]ROGZEM[/B]?:D Quote
Bewarka Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 [quote name='gogunia']Cześć Justys:loveu:, Niki ładna:loveu:;) A o co chodzi z tym [B]ROGZEM[/B]?:D[/QUOTE] To taka fajna rasa psów...podobna do yorków tylko czarna...brudna :roflt: może przeczytaj ten oto wątek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67071[/url] Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='justys95']No siusiora...... :roflt:[/quote] [B]hahaha ty ty ty :eviltong: zboczencu:roflt:[/B] [quote name='gogunia']Cześć Justys:loveu:, Niki ładna:loveu:;) A o co chodzi z tym [B]ROGZEM[/B]?:D[QUOTE]To taka fajna rasa psów...podobna do yorków tylko czarna...brudna :roflt: może przeczytaj ten oto wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67071[/URL][/QUOTE][/quote] [B]Justynko prosze cie nie wprawiaj niepelnoletnich w ten temat :roflt::roflt::roflt:[/B] Quote
Bewarka Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 [quote name='*luthien*'][B]hahaha ty ty ty :eviltong: zboczencu:roflt:[/B][/quote] To Czesio jest zboczeńcem! :roflt: :roflt: :roflt: [quote name='*luthien*'] [B] Justynko prosze cie nie wprawiaj niepelnoletnich w ten temat [/B][B]:roflt:[/B][B]:roflt:[/B][B]:roflt:[/B][/quote]pełnoletnia sie znalazła...:shake: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='justys95']To Czesio jest zboczeńcem! :roflt: :roflt: :roflt: [/quote] [B]buahaha:evil_lol:jaki znow czesio?chyba nie przyjaciel Wacka?:roflt::roflt::roflt: [/B] [QUOTE]pełnoletnia sie znalazła...:shake:[/QUOTE] [B]no a nie?:evil_lol:[/B] :cool1: Quote
Bewarka Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 [quote name='*luthien*'][B]buahaha:evil_lol:jaki znow czesio?chyba nie przyjaciel Wacka?:roflt::roflt::roflt: [/B][/quote]Przyjaciel...[B]członek[/B] Czesia...:roflt:Czesia z klasy 2B :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='*luthien*'] [B]no a nie?:evil_lol:[/B] :cool1:[/quote]A skąd ja mam ku.wa wiedziec? :eviltong: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [QUOTE] A skąd ja mam ku.wa wiedziec? :eviltong:[/QUOTE] [B]nie przeklinaj zboczencu:cool1: zegam sie:eviltong:[/B] Quote
Bewarka Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 [quote name='*luthien*'][B]nie przeklinaj zboczencu:cool1: zegam sie:eviltong:[/B][/QUOTE] Ja też, bo przed chwilą zobaczyłam ze jest 11...papatki zboczeńcy od liści...:D Quote
Pianka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Domestos zielony, bo się świnstwa pewnie najadł:evil_lol: Quote
haska_12 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ołłł jakie tematy.. Justynko nie ładnie, nie ładnie :mad: Quote
Bewarka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 [quote name='Pianka']Domestos zielony, bo się świnstwa pewnie najadł:evil_lol:[/quote]nie powiem co to mogło być...:evil_lol: [quote name='haska_12']Ołłł jakie tematy.. Justynko nie ładnie, nie ładnie :mad:[/quote]:oops: :oops: :oops: nie moja wina...:eviltong: o liściach lepiej gadajmy :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Justyna! :-o do czego stosujesz tego domestosa?! Do mycia swojego wacka?! :roflt: Quote
Mi. Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='ß@$!@']Justyna! :-o do czego stosujesz tego domestosa?! Do mycia swojego wacka?! :roflt:[/quote] [B]i czesia:roflt:[/B] Quote
haska_12 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='justys95']:oops: :oops: :oops: nie moja wina...:eviltong: o liściach lepiej gadajmy :evil_lol:[/quote] Najlepiej o liściach dębu i klonu :diabloti: :eviltong: :diabloti: Quote
Marzenuś Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 jejciu, domestosy, liście, wacki... Ciekawie się robi :p Quote
Bewarka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 [quote name='ß@$!@']Justyna! :-o do czego stosujesz tego domestosa?! Do mycia swojego wacka?! :roflt:[/quote]Ja nie mam wacka...:eviltong: [quote name='*luthien*'][B]i czesia:roflt:[/B][/quote]A Czesia to znam tylko jednego...mojego tatę :evil_lol: [quote name='haska_12']Najlepiej o liściach dębu i klonu :diabloti: :eviltong: :diabloti:[/quote] O tak, tak :diabloti: [quote name='Marzenka18']jejciu, domestosy, liście, wacki... Ciekawie się robi :p[/quote]Ciekawie? A u mnie mogło by być inaczej? :evil_lol: :lol: Quote
basia bonnie Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='justys95']Ja nie mam wacka...:eviltong: [/quote] Masz wackową :roflt: Quote
Bewarka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 [quote name='ß@$!@']Masz wackową :roflt:[/QUOTE] Ta...i dwa wacuszki :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='justys95']Ta...i dwa wacuszki :evil_lol:[/quote] no baa! pomiędzy tymi 2 wacuszkami jest wackowa :cool3: Quote
Bewarka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 [quote name='*luthien*'][B]a skad ty masz cala ich rodzine?:D:D:D[/B][/quote]A kupiłam....:p [quote name='ß@$!@']no baa! pomiędzy tymi 2 wacuszkami jest wackowa :cool3:[/quote]no...a u sąsiada Wacek...:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='justys95'] no...a u sąsiada Wacek...:evil_lol:[/quote] taaa! to u Was sąsiadowskie :evil_lol: Quote
Bewarka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 [quote name='ß@$!@']taaa! to u Was sąsiadowskie :evil_lol:[/quote] No....a co? :eviltong: Quote
basia bonnie Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='justys95']No....a co? :eviltong:[/quote] aaaa nico :evil_lol: Quote
Recommended Posts