Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cd.

Wszystkie podobne są, jestem nudna i nie mam pomysłów :diabloti: więc wstrzymuję się ze zdjęciami Misiaka. A na spacer znów nie wzięłam aparatu, bo zanosiło się na deszcz (a nie padało... :cool3:)

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bewarka napisał(a):
Funia nie jest brzydka, tylko już starsza :D Mam nadzieję, że jak już pojedziemy to suczka znajdzie dom albo co. W ostateczności jak nie nadrobi to będziemy mieli jeszcze więcej psów :diabloti:

Jest stara I brzydka :diabloti: Wredna jesteś :eviltong:

Moim zdaniem jest śliczna :loveu: Poza tym, że na razie smutna ;)

dogomanka_ napisał(a):
ej łądna ta sucz :loveu:

Łiiii ktoś podziela moje zdanie :multi:

Nie dawaj Miśki do fryzjera bo ją oszpecą :shake:

Posted

anka11 napisał(a):
http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/nowy rozdzial/komp7.jpg
ale ona jest smieszna z pyszczka dopiero to widze jak zdjecie takie z bliska :lol:

na zlocie sie poprzyglądasz :D jak nie zwieje :diabloti: ale włosa to wszystkie zauważyły :eviltong:
Asiaczek napisał(a):

No jest lans :p ale Miśka nie polubi wanny choćby miała być ze złota :lol:
Luzia napisał(a):
Jest stara I brzydka :diabloti: Wredna jesteś :eviltong:

Moim zdaniem jest śliczna :loveu: Poza tym, że na razie smutna ;)

http://schroniskopsiepole.files.wordpress.com/2012/02/img_9690-873x1024-682x800.jpg?w=700&h=

Łiiii ktoś podziela moje zdanie :multi:

Nie dawaj Miśki do fryzjera bo ją oszpecą :shake:

Dla mnie ona ma mine pewnej siebie, dumnej, samowystarczalnej.
Jeśli będzie mieć taki charakter, jaki bym chciała to ostatecznie może być, buldogi jakoś nigdy mi się nie podobały specjalnie, a na wystawach je kocham za tę radość i otwartość :loveu: a szczeniaczek liżący obiektyw... :loveu::loveu::loveu: Ta galeria będzie tak czarna, że bardziej się nie da.

Ja nie chcę jej zabierać, bo się dotknąć nie da. Spróbuję nie dopuścić do tego, żeby tam się znalazła (przynajmniej raz odkładanie wszystkiego w mojej rodzinie wychodzi na dobre :eviltong:)

Tepes napisał(a):
ależ radośc bije z jej oczu jak siedzi w wannie:diabloti:
http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/nowy rozdzial/komp44.jpg
kocham ten ryjok:loveu::loveu:

Taa, wniebowzięta :D
Kiedyś jeszcze go ujrzysz :p do wakacji!

Posted

Ale z Miśki wypłosz.:eviltong:

Wanna to jakiś psi omen, nawet psy wodne za nią nie przepadają, przynajmniej się nie spotkałam...

Postanowiłam zbadać okolicę, bo kiedyś chyba zaglądałam do Was. :lol:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Ale z Miśki wypłosz.:eviltong:

Wanna to jakiś psi omen, nawet psy wodne za nią nie przepadają, przynajmniej się nie spotkałam...

Postanowiłam zbadać okolicę, bo kiedyś chyba zaglądałam do Was. :lol:
:eviltong:
no dokładnie, do rzeki to by wlazła...
to całkiem możliwe, ale jak widać u nas nic ciekawego, sobie funkcjonujemy ;) ale zapraszam, zapraszam :biggrina:

Wczoraj miałam samotny, głęboki wieczór. Ubolewałam nad tym, w jakich czasach żyję :D to wszystko przez tate :D

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Ciekawe są tu dyskusje. :D

Oj jest nad czym ubolewać... Niestety.

No ba xD

Nosz kurna, poemata mi wsiąkło. Hm może i lepiej, w większym skrócie- jak teraz paczę to sama lepsza nie jestem, widać wyżej. :lol:, ale przynajmniej chęci mam, czasami internetu i telefonów nie powinno być i tyle, o, bo ludzie mieli mieć komfort a zrobili się leniwi.

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=#A52A2A]Sandomierskie Przytulisko dla Psiaków zagrożone!
Wczoraj Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt otrzymało oficjalne pismo w sprawie wywozu prawie 40 psów do schroniska w Białogardzie!
Bardzo prosimy o wsparcie!

Wydarzenie na facebook'u:
[URL]https://www.facebook.com/events/407688752596815/408008682564822/?ref=notif&notif_t=plan_mall_activity[/URL]

Wątek sandomierskich psiaków:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/194061-Sandomierz[/URL][/COLOR][/SIZE][/B]

[B]Bardzo przepraszam za spam ale to bardzo pilne[/B] :oops:

.

Posted

[quote name='anka11']boze Justyna patrz jakie madre bylysmy
http://www.dogomania.pl/forum/threads/37113-Chomik-Bonnie-i-Warka-wariatka/page19

:lol: :lol:

nie zyje :lol::mdleje: Kobieto co ty zrobiłaś! :mdleje:

[quote name='Asiaczek']Witamy się w środku nocy:)

pzdr.Asiaczki nie mają co robić w nocy? :eviltong: :D
[quote name='Tepes']Dżasta już tęsknię:placz::evil_lol:
:loveu:

Ja mam wrażenie, że byłam dłużej :evil_lol: nawet w szoku byłam, że nikt mojego kubka przez kilka dni nie umył a on tylko od wczorajszego śniadania stał :lol: kurcze zły czas na wyjazdy, lepiej byłoby przed weekendem żeby przedłużyć xD

Posted

Mam dla was filmik z soboty jak pomiatają moim psem :eviltong: Tepes ogląda do końca!
[video=youtube;LB-PfCH5FaU]http://www.youtube.com/watch?v=LB-PfCH5FaU&feature=youtu.be[/video]
na kompie lepiej wyglądał, sry za muzyke, ale nie będziecie słuchać naszych głosów xD

Posted

[quote name='C&B']podłoga przynajmniej czysta :diabloti:
Myta moim prywatnym (prawie) ttb :p

[quote name='Tepes']hahaha jej jak słodko
zobaczyłam do KOŃCA!a muzyka koksik

jestem z Cb dumna :multi: no ba, chciałam AFI, ale nie pasowało mi i zaraz pewnie sie nudny zrobi :lol:

Posted

[quote name='Tepes']a dziś szpilałam se Afi i dobrze mi szło:evil_lol: ale nie tak dobrze jak z Tobą:cool3:
Przez ciebie już nie wiem na co wydać pieniądze kiedy już będę je mieć :evil_lol: kusi mnie :razz:

Posted

Kup kup znów takieg drogie to nie jest ja brata męczę, żeby kupic na spółę bo jest świetne:evil_lol:
I jak tym razem przyjade ja to będziemy szpilać znów:diabloti:

Posted

[quote name='Tepes']Kup kup znów takieg drogie to nie jest ja brata męczę, żeby kupic na spółę bo jest świetne:evil_lol:
I jak tym razem przyjade ja to będziemy szpilać znów:diabloti:
Nie wiem, chciałam kupić coś dla psów XD ale na razie i tak nie mam wolnej kasy :P

Miałam w planie iść z Misiakiem do weta, ale na razie sie boje. Nic nie miałam do jedzenia to kupiłam bułeczki mleczne za prawie 7 zeta, zjadłam kilka, pacze a one zielone gdzieniegdzie, spleśniałe :-o a data dobra była. Teraz na samą myśl mi niedobrze, czekam na rozwój sytuacji...:roll: :mdleje:

Posted

[quote name='Bewarka']Nie wiem, chciałam kupić coś dla psów XD ale na razie i tak nie mam wolnej kasy :P

Miałam w planie iść z Misiakiem do weta, ale na razie sie boje. Nic nie miałam do jedzenia to kupiłam bułeczki mleczne za prawie 7 zeta, zjadłam kilka, pacze a one zielone gdzieniegdzie, spleśniałe :-o a data dobra była. Teraz na samą myśl mi niedobrze, czekam na rozwój sytuacji...:roll: :mdleje:
czemu ty zawsze musisz walnąć na koniec cos takiego, że od kopa wybucham śmiechem? :evil_lol: