Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U no to na reklamacje już za puźno bo 6 lat mineło :shake: szkoda że wcześniej nie wiedziałam :angryy: ehh że też nikt mi nie powiedział :evil_lol: to chyba jakiś spisek :diabloti:

Posted

he, he...no pewnie tak :diabloti: a ja przepraszam, że tak "przerywam" ale cały dzień byłam zajęta (musieliśmy rodzinke zapraszać, bo mój brat 18-tke będzie miał :D) przyszłam na kompa, pobyłam chwile a tu tata wchodzi i mówi ze musi pare rzeczy powpisywać i wysłac maila więc znów nie miałam dostępu do internetu :mad:

Posted

justys95 napisał(a):
he, he...no pewnie tak :diabloti: a ja przepraszam, że tak "przerywam" ale cały dzień byłam zajęta (musieliśmy rodzinke zapraszać, bo mój brat 18-tke będzie miał :D) przyszłam na kompa, pobyłam chwile a tu tata wchodzi i mówi ze musi pare rzeczy powpisywać i wysłac maila więc znów nie miałam dostępu do internetu :mad:

Ale dobrze, że już jesteś :diabloti:

Posted

Foty? Prosze bardzo :diabloti: Będzie nawet filmik :D
!!!filmik!!!
Nika chlipiąca mleko ze szklanki (:mad:) <-filmik
!!!Zdjęcia!!! :p
Nikusia leży sobie na kanapie...:diabloti:

Nikulcowa głowa :)

Ach...te oczka :loveu:

Coś Nikulcową w łape ugryzło :cool3:

To zdjęcie jest fajowe :eviltong::razz:

Czarny świat ;)

Pogłaszcz mnie! No pogłaszcz :sad:

Tyłek Nikulcowej :diabloti:

Łapki Nikulcowej :shiny:

PS: Dlatego są takie ciemne, bo brat nie pozwolił mi użyć flesza...:shake: powiedział, że psa oślepe :cool1:

Posted

Xiara napisał(a):
Powiedzmy? :diabloti:

no dobra...niech będzie, że taty :diabloti: a ja własnie ze spacerku wróciłam (krótkiego spacerku)...:roll: