Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak fajny :D:D mi sie podoba ja moglam sobie zrobic anka11_sonia ale zrobilam anka1136..... :( trudno :( a tak w ogole jaka reklama :eviltong:
pozdro i dobranocka :) :*

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heloł wam...wczoraj zrobiłam od podstaw taką przeróbe...nie jest znów taka ładna, ale jak się robi od podstaw to wiesz...

[IMG]http://img444.imageshack.us/img444/3195/dsfsfdsfdsnyi0op.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='justys95']heloł wam...wczoraj zrobiłam od podstaw taką przeróbe...nie jest znów taka ładna, ale jak się robi od podstaw to wiesz...

[IMG]http://img444.imageshack.us/img444/3195/dsfsfdsfdsnyi0op.jpg[/IMG][/quote]
[SIZE=5][FONT=Fixedsys]Nie doceniasz sie , Nice tak fajnie siersc blyszczy:loveu::loveu::loveu:[/FONT][/SIZE]

Posted

[quote name='chihuahua'][SIZE=5][FONT=Fixedsys]Nie doceniasz sie , Nice tak fajnie siersc blyszczy:loveu::loveu::loveu:[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
ja sama nie pamiętam jak to zrobiłam...wybrałam jakiś efekt w przeglądarce efektów i nie wiem co dalej :roll: ale coraz bardziej mi się podoba...troche to poprawiłam, ale wielkiej różnicy nie ma, bo tylko troche zmniejszyłam tą mordke po lewej zeby mi nos się w obrazku zmieścił :lol:

Posted

spróbuje jak najszybciej...a Nikusia i tak jest po spacerku, więc najszybciej to dam za pare godzin...choć nie obiecuje, bo może znów padać snieg :roll:

Posted

u mnie nie pada :( i jes rowno 0 stopni :( i slonce :( pewnie niedlugo sie roztopi a ja chcialam np w sobote jak juz nie bede miala gipsu pojsc na dwor z Sonia na dluzszy spacerek i porobic fotki w sniegu :(

Posted

[quote name='justys95']heloł wam...wczoraj zrobiłam od podstaw taką przeróbe...nie jest znów taka ładna, ale jak się robi od podstaw to wiesz...

[IMG]http://img444.imageshack.us/img444/3195/dsfsfdsfdsnyi0op.jpg[/IMG][/quote]
Witaj :p
Nardzo ładne :p Choć każda przeróbka z Niką jest śliczna :p :p :p

Posted

[SIZE=4][FONT=Century Gothic]tu Nikusia...dziś pani rano puściła mnie tylko do ogrodu...w nocy chałasowałam i jadłam zarcie, bo mi dała ta najstarsza pani którą Justys nazywa mamuśką ;)...a potem byłam tak przejedzona, że w nocy narobiłam kupke na dywan...i pani się darła, a potem pojechała do Krakowa po jakąś skrzynke do której wkłada papier a ona wyjmuje taki sam tylko jakby coś na niej jest na pisane...podobno to jakas "drukarka"...wróciła zmęczona z pizzą do domciu, jej smakowała a mi nie, bo strasznie pomidorami smierdziała...potem poszła ze mną na spacerek...no już spadam, bo mi się spać chce...Pozdrowonka!!!
Idolka Nikusia :)
[/FONT][/SIZE]

Posted

jak Niki nie lubi keczupu to wiadomo, że jej śmierdzi...ale mamy teraz fajną drukarke...tata już się nie będzie przy kompie denerwował, że mu zle wydrukowało :p:multi::lol:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']ale keczupu nie czuć z daleka.. ale w sumie psy maja dobry wech ale nie ludzie wiec Chihuahua co pleciec ze pomidory smierdza, prosze mi pomidorow nie obrażac bo ja je uwielbiam :P[/quote]
[SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Jak nie smierdza, sam ich widok jest smierdzacy!!!! I to mi wystarczy!!![/FONT][/SIZE]

Posted

[quote name='chihuahua'][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Jak nie smierdza, sam ich widok jest smierdzacy!!!! I to mi wystarczy!!![/FONT][/SIZE][/quote]

nie krzycz :mad:
a pomidory są zaje2biste :evil_lol::evil_lol::evil_lol: