anka11 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 tak fajny :D:D mi sie podoba ja moglam sobie zrobic anka11_sonia ale zrobilam anka1136..... :( trudno :( a tak w ogole jaka reklama :eviltong: pozdro i dobranocka :) :* Quote
Bewarka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 heloł wam...wczoraj zrobiłam od podstaw taką przeróbe...nie jest znów taka ładna, ale jak się robi od podstaw to wiesz... [IMG]http://img444.imageshack.us/img444/3195/dsfsfdsfdsnyi0op.jpg[/IMG] Quote
chihuahua Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='justys95']heloł wam...wczoraj zrobiłam od podstaw taką przeróbe...nie jest znów taka ładna, ale jak się robi od podstaw to wiesz... [IMG]http://img444.imageshack.us/img444/3195/dsfsfdsfdsnyi0op.jpg[/IMG][/quote] [SIZE=5][FONT=Fixedsys]Nie doceniasz sie , Nice tak fajnie siersc blyszczy:loveu::loveu::loveu:[/FONT][/SIZE] Quote
Bewarka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 [quote name='chihuahua'][SIZE=5][FONT=Fixedsys]Nie doceniasz sie , Nice tak fajnie siersc blyszczy:loveu::loveu::loveu:[/FONT][/SIZE][/QUOTE] ja sama nie pamiętam jak to zrobiłam...wybrałam jakiś efekt w przeglądarce efektów i nie wiem co dalej :roll: ale coraz bardziej mi się podoba...troche to poprawiłam, ale wielkiej różnicy nie ma, bo tylko troche zmniejszyłam tą mordke po lewej zeby mi nos się w obrazku zmieścił :lol: Quote
anka11 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 super przerobeczka :loveu:a kiedy nowe fotki?? :P moze ze sniegiem zrobisz jakies?? :razz: Quote
DiDDlina85 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Sliczna przeróbka..Nikusia cudownie wyszła..a kiedy nowe zimowe zdjęcia??:D Quote
Bewarka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 chciałam zrobić wczoraj na śniegu, ale padało...o mało a bym telefon zmoczyła :roll: jak dopadne ten telefon... Quote
anka11 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 czesssssccccc :D aha no trudno :( to czekamy az dopadniesz :P Quote
Bewarka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 spróbuje jak najszybciej...a Nikusia i tak jest po spacerku, więc najszybciej to dam za pare godzin...choć nie obiecuje, bo może znów padać snieg :roll: Quote
anka11 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 u mnie nie pada :( i jes rowno 0 stopni :( i slonce :( pewnie niedlugo sie roztopi a ja chcialam np w sobote jak juz nie bede miala gipsu pojsc na dwor z Sonia na dluzszy spacerek i porobic fotki w sniegu :( Quote
Bewarka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 do tego czasu to śnieg spadnie ;) u mnie już jest to u ciebie też będzie :) Quote
chihuahua Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [SIZE=4][FONT=Century Gothic]Pada snieg , pada snieg , dzwonia dzwonki san....[/FONT][/SIZE] Quote
Madzia_19 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='justys95']heloł wam...wczoraj zrobiłam od podstaw taką przeróbe...nie jest znów taka ładna, ale jak się robi od podstaw to wiesz... [IMG]http://img444.imageshack.us/img444/3195/dsfsfdsfdsnyi0op.jpg[/IMG][/quote] Witaj :p Nardzo ładne :p Choć każda przeróbka z Niką jest śliczna :p :p :p Quote
chihuahua Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Nikusia, napisz cos do nas!!!:cool1:[/FONT][/SIZE] Quote
chihuahua Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [COLOR=SandyBrown][U]Gdzie ona jest @ jedna !!![/U][/COLOR][SIZE=5][FONT=Franklin Gothic Medium] [/FONT][/SIZE] Quote
Bewarka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 [SIZE=4][FONT=Century Gothic]tu Nikusia...dziś pani rano puściła mnie tylko do ogrodu...w nocy chałasowałam i jadłam zarcie, bo mi dała ta najstarsza pani którą Justys nazywa mamuśką ;)...a potem byłam tak przejedzona, że w nocy narobiłam kupke na dywan...i pani się darła, a potem pojechała do Krakowa po jakąś skrzynke do której wkłada papier a ona wyjmuje taki sam tylko jakby coś na niej jest na pisane...podobno to jakas "drukarka"...wróciła zmęczona z pizzą do domciu, jej smakowała a mi nie, bo strasznie pomidorami smierdziała...potem poszła ze mną na spacerek...no już spadam, bo mi się spać chce...Pozdrowonka!!! Idolka Nikusia :) [/FONT][/SIZE] Quote
chihuahua Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Hurrra jestem w czyms podobna do mojej idolki Niki!!! Tez nie lubie pomidorow ani ich oduru!!![/FONT][/SIZE] Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Nie wiedziałam ze pomidory śmierdzą... no chyba że splesnieją... ale żeby śmierdziały tak same z siebie.... Quote
Bewarka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 jak Niki nie lubi keczupu to wiadomo, że jej śmierdzi...ale mamy teraz fajną drukarke...tata już się nie będzie przy kompie denerwował, że mu zle wydrukowało :p:multi::lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ale keczupu nie czuć z daleka.. ale w sumie psy maja dobry wech ale nie ludzie wiec Chihuahua co pleciec ze pomidory smierdza, prosze mi pomidorow nie obrażac bo ja je uwielbiam :P Quote
chihuahua Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']ale keczupu nie czuć z daleka.. ale w sumie psy maja dobry wech ale nie ludzie wiec Chihuahua co pleciec ze pomidory smierdza, prosze mi pomidorow nie obrażac bo ja je uwielbiam :P[/quote] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Jak nie smierdza, sam ich widok jest smierdzacy!!!! I to mi wystarczy!!![/FONT][/SIZE] Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='chihuahua'][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Jak nie smierdza, sam ich widok jest smierdzacy!!!! I to mi wystarczy!!![/FONT][/SIZE][/quote] nie krzycz :mad: a pomidory są zaje2biste :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts