Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Luzia']Aha rozumiem :) O to ile w Waszych stronach kosztuje przyjemność przygarnięcia psiaka ze schronu? :razz:

Kosztuje?
U mie psa bierze sie za darmo chyba, że nie mosz swoi obroży i smyczy to wtedy za to płacisz

Posted

[quote name='Tepes']

Kosztuje?
U mie psa bierze sie za darmo chyba, że nie mosz swoi obroży i smyczy to wtedy za to płacisz

Z tego co kojarzę to w wielu schroniskach obowiązuje tzw. zwrot kosztów szczepień tudzież sterylizacji :)

Posted

Ja słyszałam i przyznam szczerze, że praktykowałam i praktykuję ;)
Nie oddaję psów za darmo, zawsze jest zwrot ( sterylki, szczepień, ewentualnie transportu ).

Posted

Ja wiedziałam, że są, ale nie wiedziałam w ilu tak na prawdę, bo z cennikiem spotkałam się tylko w sosnowieckim. A w tym nazwijmy to 'moim' schronie wydaje mi się, że nie ma opłat, bo nie zwracaliby części kosztów za sterylizacje. Ale jakiś datek wypadałoby dać, a jak znam życie to duma mojej rodziny nie pozwalałaby na jakieś takie dofinansowania :evil_lol: (w regulaminie pisze, że trzeba do 30 dni od adopcji wykonać zabieg, więc umawiać trzeba się prawie od razu z wetem :P) ale nie wszystko stracone, dziś przyszedł zwrot podatku xD

Macie jeszcze raz Misiaka

Posted

[quote name='Tepes']słit Dżasta ze słit Miśią:loveu::evil_lol:
świetnie to napisałaś <3
[quote name='dogomanka_']ja bym napisała raczej: słit focie w kibelku. :loveu: a gdzie focie w lustrze ? :diabloti:
mogę dorobić, za wysoko miałam lustro :evil_lol:
[quote name='C&B']bez dzióbaska się nie liczy! :roll:
nie podobają mi się moje focie kiedy go robię :kiss_2:

Posted

Bewarka napisał(a):
świetnie to napisałaś <3

mogę dorobić, za wysoko miałam lustro :evil_lol:

nie podobają mi się moje focie kiedy go robię :kiss_2:

to koniecznie musicie się obfocić w lustrze! :D

Posted

[quote name='dogomanka_']to koniecznie musicie się obfocić w lustrze! :-D
dobra maaaaam xD
[quote name='Asiaczek']Wzrok, rzeczywiscie, ciut dziki;-)
http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/nowy rozdzial/piek1.jpg

Czyli kiedy ta wizyta w schronie...? Troszke kaski jest, więc wykorzystaj to:smile:

pzdr.:)

Nie wiem w końcu, boje sie zapytać :diabloti: wydaje mi sie jakby to byl zly moment, mam nadzieje ze tylko wydaje...

fuj :D

Nie moge z tego ostatniego :D na fb to bym chyba nie wstawiła

Posted

dogomanka_ napisał(a):
ładną masz łazienkę. :diabloti: i ogólnie focie w lustrze są słit! ale nie sądziłam, że serio je będziesz robić. :evil_lol: :loveu:
Hehe a co mam innego do roboty :lol: kurcze miałam iść na ognisko: jedna przyjaciółka w górach, druga z chłopakiem w domu siedzi a koleżanka sie wstydziła wbić :mad: łaziłyśmy po mieście i z nikim nie gadałyśmy, nikt nie zagadał, nudy! a w domu 25-lecie rodziców, ktośtam przyszedł, ale też nic ciekawego, brat w Pradze a drugi pewnie gdzieś siedzi, ale nie zabierze mnie, bom dzieciuch...eh ostatnio zawsze tak jest, dobijają mnie soboty!

anka11 napisał(a):
http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/nowy rozdzial/slit1.jpg
co za dostojnosc :lol:

http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/nowy rozdzial/huehue44.jpg
a to jest chyba mina typu 'zal' :D:D

co do cen w schroniskach u nas pies kosztuje 35zł..

i podzielam zdanie co do łazienki :)

EDIT
a jaki masz model aparatu? :>
Haha :evil_lol: dzięki

Fuji s9600 :)

Pytałam się o tego psa, mama powiedziała mi w tajemnicy, że będziemy gdzieś jechać W CZERWCU i wtedy weźmiemy, MA JUŻ UPATRZONEGO. >< Powiedziałam, że mam wolne cały tydzień teraz, ale ona, że ma nowego dyrektora i ma urlop 1 czerwca, dwa tygodnie, i się z nią przyzwyczai. Ja już widzę, jak ona się nim zajmie i będzie z nim siedzieć :cool3: że mam miesiąc czekać to nic, ale ja sie po prostu zanudze teraz :/ napisałabym coś jeszcze, ale nie chce nagonki na moją osobe.

Posted

Szczerze powiedziawszy większość ludziów na tym forum ma zryte łby :diabloti:
A możesz się pochwalić, co za cudo? Czy sama jeszcze nie wiesz? :)

Posted

Luzia napisał(a):
Szczerze powiedziawszy większość ludziów na tym forum ma zryte łby :diabloti:
A możesz się pochwalić, co za cudo? Czy sama jeszcze nie wiesz? :)

jak to ta suńka co myśle to...tak szczerze nie podoba mi się jej wygląd, budowa. Nie chciałam tego pisać, ale dla mnie to nie cudo, zwykły kundel.

Posted

Bewarka napisał(a):
jak to ta suńka co myśle to...tak szczerze nie podoba mi się jej wygląd, budowa. Nie chciałam tego pisać, ale dla mnie to nie cudo, zwykły kundel.

Może nie będzie źle, idę o zakład, że niedoskonałości wyglądu nadrobi charakterem ;) Patrz na moją Funię, zwykły czarny brzydki kundel, a mądrzejszy od wszystkich psów które się przewinęły przez mój dom :lol: