Luzia Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Aha rozumiem :) O to ile w Waszych stronach kosztuje przyjemność przygarnięcia psiaka ze schronu? :razz: Quote
Tepes Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='Luzia']Aha rozumiem :) O to ile w Waszych stronach kosztuje przyjemność przygarnięcia psiaka ze schronu? :razz: Kosztuje? U mie psa bierze sie za darmo chyba, że nie mosz swoi obroży i smyczy to wtedy za to płacisz Quote
Luzia Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='Tepes'] Kosztuje? U mie psa bierze sie za darmo chyba, że nie mosz swoi obroży i smyczy to wtedy za to płacisz Z tego co kojarzę to w wielu schroniskach obowiązuje tzw. zwrot kosztów szczepień tudzież sterylizacji :) Quote
Tepes Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 A no chyba, ze tak szczerze nie słyszałach o tym;) Quote
Luzia Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Ja słyszałam i przyznam szczerze, że praktykowałam i praktykuję ;) Nie oddaję psów za darmo, zawsze jest zwrot ( sterylki, szczepień, ewentualnie transportu ). Quote
Bewarka Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Ja wiedziałam, że są, ale nie wiedziałam w ilu tak na prawdę, bo z cennikiem spotkałam się tylko w sosnowieckim. A w tym nazwijmy to 'moim' schronie wydaje mi się, że nie ma opłat, bo nie zwracaliby części kosztów za sterylizacje. Ale jakiś datek wypadałoby dać, a jak znam życie to duma mojej rodziny nie pozwalałaby na jakieś takie dofinansowania :evil_lol: (w regulaminie pisze, że trzeba do 30 dni od adopcji wykonać zabieg, więc umawiać trzeba się prawie od razu z wetem :P) ale nie wszystko stracone, dziś przyszedł zwrot podatku xD Macie jeszcze raz Misiaka Quote
Bewarka Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 Nikt nie przyszedł, ale to nic :) teraz będę słitaśna ja w kibelku urwało ucho :D Powiem wam...chrzanić informatykę :D Quote
polciuaa Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 [quote name='Tepes']słit Dżasta ze słit Miśią:loveu::evil_lol: ja bym napisała raczej: słit focie w kibelku. :loveu: a gdzie focie w lustrze ? :diabloti: Quote
Bewarka Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 [quote name='Tepes']słit Dżasta ze słit Miśią:loveu::evil_lol: świetnie to napisałaś <3 [quote name='dogomanka_']ja bym napisała raczej: słit focie w kibelku. :loveu: a gdzie focie w lustrze ? :diabloti: mogę dorobić, za wysoko miałam lustro :evil_lol: [quote name='C&B']bez dzióbaska się nie liczy! :roll: nie podobają mi się moje focie kiedy go robię :kiss_2: Quote
polciuaa Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Bewarka napisał(a):świetnie to napisałaś <3 mogę dorobić, za wysoko miałam lustro :evil_lol: nie podobają mi się moje focie kiedy go robię :kiss_2: to koniecznie musicie się obfocić w lustrze! :D Quote
Asiaczek Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Wzrok, rzeczywiscie, ciut dziki;) http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/nowy%20rozdzial/piek1.jpg Czyli kiedy ta wizyta w schronie...? Troszke kaski jest, więc wykorzystaj to:) pzdr. Quote
Bewarka Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 [quote name='dogomanka_']to koniecznie musicie się obfocić w lustrze! :-D dobra maaaaam xD [quote name='Asiaczek']Wzrok, rzeczywiscie, ciut dziki;-) http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/nowy rozdzial/piek1.jpg Czyli kiedy ta wizyta w schronie...? Troszke kaski jest, więc wykorzystaj to:smile: pzdr.:) Nie wiem w końcu, boje sie zapytać :diabloti: wydaje mi sie jakby to byl zly moment, mam nadzieje ze tylko wydaje... fuj :D Nie moge z tego ostatniego :D na fb to bym chyba nie wstawiła Quote
Bewarka Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 [quote name='Tepes']hahaha Ty mosz zryty beret:evil_lol::loveu: I kto to mówi...:siara: :D Quote
polciuaa Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 ładną masz łazienkę. :diabloti: i ogólnie focie w lustrze są słit! ale nie sądziłam, że serio je będziesz robić. :evil_lol: :loveu: Quote
anka11 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/nowy%20rozdzial/slit1.jpg co za dostojnosc :lol: http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/nowy rozdzial/huehue44.jpg a to jest chyba mina typu 'zal' :D:D co do cen w schroniskach u nas pies kosztuje 35zł.. i podzielam zdanie co do łazienki :) EDIT a jaki masz model aparatu? :> Quote
Bewarka Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 dogomanka_ napisał(a):ładną masz łazienkę. :diabloti: i ogólnie focie w lustrze są słit! ale nie sądziłam, że serio je będziesz robić. :evil_lol: :loveu:Hehe a co mam innego do roboty :lol: kurcze miałam iść na ognisko: jedna przyjaciółka w górach, druga z chłopakiem w domu siedzi a koleżanka sie wstydziła wbić :mad: łaziłyśmy po mieście i z nikim nie gadałyśmy, nikt nie zagadał, nudy! a w domu 25-lecie rodziców, ktośtam przyszedł, ale też nic ciekawego, brat w Pradze a drugi pewnie gdzieś siedzi, ale nie zabierze mnie, bom dzieciuch...eh ostatnio zawsze tak jest, dobijają mnie soboty! anka11 napisał(a):http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/nowy rozdzial/slit1.jpg co za dostojnosc :lol: http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/nowy rozdzial/huehue44.jpg a to jest chyba mina typu 'zal' :D:D co do cen w schroniskach u nas pies kosztuje 35zł.. i podzielam zdanie co do łazienki :) EDIT a jaki masz model aparatu? :>Haha :evil_lol: dzięki Fuji s9600 :) Pytałam się o tego psa, mama powiedziała mi w tajemnicy, że będziemy gdzieś jechać W CZERWCU i wtedy weźmiemy, MA JUŻ UPATRZONEGO. >< Powiedziałam, że mam wolne cały tydzień teraz, ale ona, że ma nowego dyrektora i ma urlop 1 czerwca, dwa tygodnie, i się z nią przyzwyczai. Ja już widzę, jak ona się nim zajmie i będzie z nim siedzieć :cool3: że mam miesiąc czekać to nic, ale ja sie po prostu zanudze teraz :/ napisałabym coś jeszcze, ale nie chce nagonki na moją osobe. Quote
Luzia Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Szczerze powiedziawszy większość ludziów na tym forum ma zryte łby :diabloti: A możesz się pochwalić, co za cudo? Czy sama jeszcze nie wiesz? :) Quote
Bewarka Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Luzia napisał(a):Szczerze powiedziawszy większość ludziów na tym forum ma zryte łby :diabloti: A możesz się pochwalić, co za cudo? Czy sama jeszcze nie wiesz? :) jak to ta suńka co myśle to...tak szczerze nie podoba mi się jej wygląd, budowa. Nie chciałam tego pisać, ale dla mnie to nie cudo, zwykły kundel. Quote
C&B Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/nowy%20rozdzial/huehue11.jpg bardzo dobry krem, polecam! :diabloti: Spoko Dżasta, mnie Prada budową nigdy nie urzekła, ale kocham tego gamonia bezgranicznie ;) a to, że jest klocem... no jest, trudno :diabloti: Quote
Luzia Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Bewarka napisał(a):jak to ta suńka co myśle to...tak szczerze nie podoba mi się jej wygląd, budowa. Nie chciałam tego pisać, ale dla mnie to nie cudo, zwykły kundel. Może nie będzie źle, idę o zakład, że niedoskonałości wyglądu nadrobi charakterem ;) Patrz na moją Funię, zwykły czarny brzydki kundel, a mądrzejszy od wszystkich psów które się przewinęły przez mój dom :lol: Quote
polciuaa Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 widzisz Dżasta, Dominika się nie przejmuje, że Prada jest klocem, a Chrum po prostu jest brzydka niesamowicie, i tak je kocha. :diabloti: Quote
Recommended Posts