Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basiu, dawno się tak nie uśmiałam, jak podczas ogladania zdjęć Grani, która z rozkoszą upycha się na posłanku Figusia.:D:D:D
Rewelacja!

Posted

Ja tez się uśmiałam z Granulki :loveu:kochane i dzielne te dzieciaki :-) Grani też jest po przejściach,zabrana ze schroniska rok temu.

Z dnia na dzień jest coraz lepiej

najlepszym legowiskiem jest kołdra :mad:

pozdrawiamy serdecznie :-)

Posted

Dzisiaj przezyłam chwile grozy, przy wieczornym podawaniu leków Grani spadł mi na podłoge kawałek paszteciku z lekami(duża dawka leków na tarczyce dla Grani-Grani waży 30 kg. Figuś 5 kg.) i oczywiście Figuś był pierwszy i pochłonął to. Na szczęście moja przyjaciółka jest wetem,poradziła abym zrobiła roztwór wody z wodą utlenioną 3% i szybko zanim leki się wchłoną podała ten roztwór szczykawką.Po takim roztworze po 10 min. pies powinnien wszystko zwymiotować i tak też się stało,Figulek juz po 5 min. zwymiotował i obyło się bez wizyty u weta i płukania małego żołądka i innych dziwych zabiegów...uffff
Pisze o tym,bo to dobry,małoinwazyjny sposób i psiarzom może się przydać ;)

Bred został adoptowany przez pewną i sprawdzoną osobę-znajoma wolontariuszki ze schroniska.Bred nie wrócił do schroniska,więc myśle że wszystko jest ok. a jakby wrócił,albo jakby było coś nie tak,to pierwsza bym wiedziała ;)

Posted

To jest świetne:

Ja mam wielki sentyment do boksiów. Mój Rambo wychowywal sie z boksiem starszym o 3 lata. Konkretnie to Rambo wychowywała i ustawiał boksia :):):)

Boksio był taki cielak, Rambo uwielbiał spać jako "etola" czyli opleciony wokół szyi boksia.

:cool1:

• 3 months later...
  • 2 weeks later...