Shikka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 To wie Morrisowa :) Ale jeśli tak to :multi::multi::multi: Quote
Sabina02 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Morisowa...jak stoicie z kaska? Czy dlug juz splacony? Jesli nie, to ile brakuje? Koniecznie trzeba zalozyc watek tej sunieczce z chorymi tylnimi lapkami....i zaczac zbierac dla niej na operacje... Quote
morisowa Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Żeby wszystko było jasne zacytuję moje wypowiedzi z połowy stycznia: [quote name='morisowa'] Rachunek w lecznicy za dwie operacje i leki na początek - 1820 zł Już wpłacono na konto lecznicy - 1260 zł Jest zebrane na koncie AFN - 160 zł pozostały dług - 400zł Oczywiście potem były jeszcze kontrole, dodatkowe badanie Dusi dlaczego nie chodzi... czyli do lecznicy wpłacić trzeba 560 zł, ale biorąc pod uwagę, to co już było na AFN, dług wynosił 400zł. [quote name='morisowa']50 zł od Sabiny - mamy na koncie 210 zł dług - 350 zł [quote name='Tigress']Hmm jak patrzyłam na skarpetę psiaków to chyba na dług już się uzbierało, było 410 . Teraz można zacząć zbierać na leczenie pozostałych:) Kolejna wpłata, wielkie podziękowania, Tina - 200 zł :Rose: czyli na koncie AFN jest 410 zł do pełnego spłacenia długu w lecznicy pozostało 150 zł Quote
Sabina02 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Morisowa, jutro przekaze na AFN to ostatnie 150 zl do Waszej skarpety (pewnie dojdzie za kilka dni, bo ze Stanow to ja kaske innymi drogami przekazuje;))...i tym samym slicznie prosze o zalozenie osobnego watka dla malej Tomci, bo trzeba koniecznie zaczac zbierac na jej operacje....:modla: Quote
Shikka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Nie umiem tak ladnie o pieskach pisać, więc morrisowa zrobi to chyba najlepiej :lol: Posiadam tylko te dwie fotki które wkleiłam do tego wątku, nie wiem czy ktos jeszcze ma inne zdjęcia tomci... Quote
morisowa Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Sabina! Ty jesteś niesamowita! to cały dług spłacimy! :buzi: W sobotę porozmawiam z panią Ewą, dowiem się jaki jest obecnie stan Tomci. Może Tomcia wpadnie do Wawy, to będą też zdjęcia. Wtedy założę jej wątek. Jak będę miała aktualną wiedzę na temat jej zdrowia. Dziekuję wszystkim! I przypominam, że psiaki szukają kochających domków. Quote
Sabina02 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 morisowa napisał(a):Sabina! Ty jesteś niesamowita! to cały dług spłacimy! :buzi: W sobotę porozmawiam z panią Ewą, dowiem się jaki jest obecnie stan Tomci. Może Tomcia wpadnie do Wawy, to będą też zdjęcia. Wtedy założę jej wątek. Jak będę miała aktualną wiedzę na temat jej zdrowia. Dziekuję wszystkim! I przypominam, że psiaki szukają kochających domków. EEE tam, jaka niesamowita? To Wy biegacie w pocie czola i ratujecie te psiaki. Dajecie im DT, transport, odzwiedzacie je w schroniskach. Siedzicie w lecznicach bez przespancych nocy....to wlasnie jest niesamowite!!! Quote
agusiazet Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 W zasadzie to chyba długo nie ma, bo na AFN jet ponad 400 zł!!! Quote
Sabina02 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 agusiazet napisał(a):W zasadzie to chyba długo nie ma, bo na AFN jet ponad 400 zł!!! Na watku AFN juz zlozylam prozbe...:lol: ( jesli masz na mysli ze dlugo nie ma kasiorki odemnie)...chyba ze to "dlugo" to mialo byc "dlugu"...to faktycznie dlugu juz nie ma! :lol: Ale to nie koniec bo mala Tomcia czeka w kolejce... Quote
Sabina02 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Shikka']Hop w górę ;) Byłam wczoraj w Hynowie ( Pani Ewa to moja ciotka - kuzynka ) Widziałam i Reksa i Dusię ;) Dusia jest przesłodką, spokojną sunią dająca sobie radę ze swoim kalectwem...drugą nóżkę po prostu ciągnie za sobą razem z doopką... Reks...dostał do towarzystwa dwie piękne sunie ;) Z tego co się dowiedziałam do spłaty zadłużenia za operacje Reksa brakuje 700pln a w kolejce czeka maleńka, słodka sunia z chorymi stawami... Nazywa się Tomcia i jest najsłodszym szczonkiem jakiego widzialam... Ja postaram się jakąś zbiórkę w pracy zrobić, ale nadal potrzebna pomoc!!!!! Oto malutka Tomcia! Ona musi miec swoj watek zeby mozna bylo zalozyc skarpete na AFN dla niej.... Quote
quasimodo Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Może ktoś wie, jak się czują Dusia i Tomcia? Czy Dusia próbuje chodzić? A Tomcia? Quote
Sabina02 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ...a tu dalej cisza grobowa....a Sabinka tak by chciala sie dowiedziec ze Tomcia ma juz swoj wateczek....ahhhhh... Quote
quasimodo Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Od tylu dni zupełna cisza :shake: :shake: :shake: Co słychać u Dusi i Tomci??? Quote
morisowa Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 przepraszam, jestem na feriach... wpadłam na chwilę na net, mam bardzo ograniczone możliwości korzystania z internetu. Nie mam kontaktu z panią Ewą. Wracam w sobotę wieczór do Wawy. Wtedy zajmę się porządnie tym wątkiem i Tomcią. Sorry! Quote
Sabina02 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 morisowa napisał(a):przepraszam, jestem na feriach... wpadłam na chwilę na net, mam bardzo ograniczone możliwości korzystania z internetu. Nie mam kontaktu z panią Ewą. Wracam w sobotę wieczór do Wawy. Wtedy zajmę się porządnie tym wątkiem i Tomcią. Sorry! No to czekamy...Baw sie dobrze jeszcze te 2 dni!!!:lol: Quote
Izabella Hossa Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Prawdopodobnie mam domek dla Tomci, ale Ci Państwo chca znać diagnozę weta, juz mają jedną kalekę-bidulka i trzy zdrowe psiaki- przygarnięte. To wspaniali ludzie, ale musza wiedzieć czy będzie ich stać na ewentualną operacje. Trzymam kciuki Quote
morisowa Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Tomcia w sobotę pojechała do nowego domu :multi: To Aldonda wyczarowała ten domek :lol: Mała farciara z Tomci. Czyli wątek już nie potrzebny :cool3: Dzięki wszystkim za pomoc w spłaceniu długu połamańców!!! Muszę tylko spytać jak jest teraz z przelewami z AFN, poprosić lecznicę o fakturę i będzie po. Onek za kilka dni ma mieć zdejmowany stelaż. Quote
Sabina02 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 morisowa napisał(a):Tomcia w sobotę pojechała do nowego domu :multi: To Aldonda wyczarowała ten domek :lol: Mała farciara z Tomci. Czyli wątek już nie potrzebny :cool3: Dzięki wszystkim za pomoc w spłaceniu długu połamańców!!! Muszę tylko spytać jak jest teraz z przelewami z AFN, poprosić lecznicę o fakturę i będzie po. Onek za kilka dni ma mieć zdejmowany stelaż. Morisowa, a czy Tomcia bedzie miala ta operacje? Quote
morisowa Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Z tego co mówiła mi Aldonda, to Tomcia jest zapisana na wizytę do jakiegoś specjalisty. Najlepiej niech ona się wypowie, albo ją wypytam ;) Quote
quasimodo Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 A my, przed zamknięciem wątku, chcieliśmy zapytać, jak się czuje Dusia, czy zaczęła chodzić, jak zniosła rozstanie z Tomcią i czy zostanie na zawsze w przytulisku u Pani, która ją przygarnęła? Quote
Sabina02 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 morisowa napisał(a):Z tego co mówiła mi Aldonda, to Tomcia jest zapisana na wizytę do jakiegoś specjalisty. Najlepiej niech ona się wypowie, albo ją wypytam ;) Jak bedzie potrzebna kasiorka na operacje to dawaj cynka. Nie chcialabym zeby to bylo przeszkoda... A jak tamte dwa skarbunie sie miewaja???? Quote
Recommended Posts