Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Wszystko po staremu.. domku ani widu ani słuchu :(
Zgłosiła się do mnie jedna Pani która bardzo martwi się jego losem, będzie przekazywała dla niego jakąś dobra karmę, raczej nie ma opcji żeby miał podawaną codziennie inną karmę, będzie ją dostawał na spacerach itd. ode mnie.

Posted

Co tutaj tak puściutko? W sobotę wezmę Diegusia na spacerek o ile mnie nikt nie uprzedzi i porobię jakieś zdjęcia. Widział ktoś bazarek ogłoszeniowy? Wykupiłabym mu pakiet..

Posted

Nikt nigdy do mnie nie dzwoniło Diego.. tel. mam non stop włączony a jak nie mogę odebrać to oddzwaniam. Pakiecik mu zamówiłam ale wstrzymałam się, bo w sobotę będę w schronie i zrobię mu jakieś fotki i napisze też jakiś tekst konkretny.

Posted

Kochani Diego ma DOM !!!!!!!!!!
Byłam dziś w schronisku m.in. z zamiarem porobienia mu nowych zdjęć, chodzę, szukam a psa nie ma! Po chwili przyszła P. Kasia-kierowniczka i powiedziała mi że Diego został adoptowany jakoś na początku tygodnia :) Ludzie którzy go wzięli przyszli do schroniska z zamiarem adoptowania jakiegoś najbiedniejszego psiaka, gdy został om pokazany Diego to się zakochali :) Mają w domu innego małego psa, ale raczej nie powinno być problemów bo Diego zawsze świetnie się dogadywał z innymi psami. Mieszkają zaraz pod Częstochową. Nie wiem nic o leczeniu, zostało im przekazane to co zrobił wet w schronisku, i wszystkie informacje.
Ja jeszcze nie mogę uwierzyć :) !!!

Posted

olalolaa napisał(a):
Kochani Diego ma DOM !!!!!!!!!!
Byłam dziś w schronisku m.in. z zamiarem porobienia mu nowych zdjęć, chodzę, szukam a psa nie ma! Po chwili przyszła P. Kasia-kierowniczka i powiedziała mi że Diego został adoptowany jakoś na początku tygodnia :) Ludzie którzy go wzięli przyszli do schroniska z zamiarem adoptowania jakiegoś najbiedniejszego psiaka, gdy został om pokazany Diego to się zakochali :) Mają w domu innego małego psa, ale raczej nie powinno być problemów bo Diego zawsze świetnie się dogadywał z innymi psami. Mieszkają zaraz pod Częstochową. Nie wiem nic o leczeniu, zostało im przekazane to co zrobił wet w schronisku, i wszystkie informacje.
Ja jeszcze nie mogę uwierzyć :) !!!

Takie informację uwielbiam czytać!!!:multi:
Tylko, żeby było mu tam dobrze!

• 2 months later...
Posted

Kochani.. nie uwierzycie, ja nadal nie wierzę - Diego wrócił do schroniska..
W tej chwili nic więcej nie wiem, napisała mi tylko inna wolontariuszka że dzisiaj go tam widziała .. :( ręce mi opadają cholera !!!!!!!!!!!

Posted

Diego wrócił do schronu bo.. narzeczona wyrzuciła jego Pana razem z nim i facet nie miał się gdzie podziać, podobno płakał przy oddawaniu go.. mogl szukac mu domu czy cos a nie tak oddawac od razu :( W sobotę go odwiedzę, może jutro jak dam rade.

Posted

Słuchajcie Diego ma jutro amputację - łapa jest w okropnym stanie - on ją już tylko powłóczy a otarcia są podobno do samych kości :( Będzie po zabiegu nadal w schronie.. Pilnie szukamy DT dla niego!