olalolaa Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Dzisiaj widziałam Diegusia w schronie, była z nim koleżanka. Troszkę przytył, lepiej wygląda.. ale na domek się nic niestety nadal nie zapowiada:( Quote
magdyska25 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Zapisuję sobie psiaka....poczytam jak będę miała chwilkę wolniejszego czasu. Quote
olalolaa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Wszystko po staremu.. domku ani widu ani słuchu :( Zgłosiła się do mnie jedna Pani która bardzo martwi się jego losem, będzie przekazywała dla niego jakąś dobra karmę, raczej nie ma opcji żeby miał podawaną codziennie inną karmę, będzie ją dostawał na spacerach itd. ode mnie. Quote
olalolaa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Co tutaj tak puściutko? W sobotę wezmę Diegusia na spacerek o ile mnie nikt nie uprzedzi i porobię jakieś zdjęcia. Widział ktoś bazarek ogłoszeniowy? Wykupiłabym mu pakiet.. Quote
MTD Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 hej, robię mu parę ogłoszeń co jakiś czas, na tablicy, gumtree, na olx, wiem, że to niewiele, ale 'swoich' psiaków do ogłaszania mam kilkadziesiąt :( tu jest jakiś bazarek http://www.dogomania.pl/threads/216983-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-po-raz-drugi...Pakiety-50-og%C5%82osze%C5%84-za-8-z%C5%82..-Dla-Agry-%29-do-12.11 Quote
rotek_ Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 chyba hitoshu proponowała darmowy pakiet dla psiaków chyba nawet na wątku trójłapków ogłaszała się Quote
olalolaa Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Ja zamówiłam mu pakiecik, tylko nie wiem czy zdjęcia się nadają, on teraz taki fajny grubiutki a nie mam jak mu nowych porobić :( Wyśle najwyżej z tymi co są. Quote
MTD Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ja robię ogłoszenia też z tymi starymi zdjęciami :| olalolaa powiedz, że ktoś dzwoni :modla: Quote
olalolaa Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Nikt nigdy do mnie nie dzwoniło Diego.. tel. mam non stop włączony a jak nie mogę odebrać to oddzwaniam. Pakiecik mu zamówiłam ale wstrzymałam się, bo w sobotę będę w schronie i zrobię mu jakieś fotki i napisze też jakiś tekst konkretny. Quote
olalolaa Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Kochani Diego ma DOM !!!!!!!!!! Byłam dziś w schronisku m.in. z zamiarem porobienia mu nowych zdjęć, chodzę, szukam a psa nie ma! Po chwili przyszła P. Kasia-kierowniczka i powiedziała mi że Diego został adoptowany jakoś na początku tygodnia :) Ludzie którzy go wzięli przyszli do schroniska z zamiarem adoptowania jakiegoś najbiedniejszego psiaka, gdy został om pokazany Diego to się zakochali :) Mają w domu innego małego psa, ale raczej nie powinno być problemów bo Diego zawsze świetnie się dogadywał z innymi psami. Mieszkają zaraz pod Częstochową. Nie wiem nic o leczeniu, zostało im przekazane to co zrobił wet w schronisku, i wszystkie informacje. Ja jeszcze nie mogę uwierzyć :) !!! Quote
MTD Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 :laola::laola::laola::laola::laola: tyle mam do powiedzenia:D Quote
magdyska25 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 olalolaa napisał(a):Kochani Diego ma DOM !!!!!!!!!! Byłam dziś w schronisku m.in. z zamiarem porobienia mu nowych zdjęć, chodzę, szukam a psa nie ma! Po chwili przyszła P. Kasia-kierowniczka i powiedziała mi że Diego został adoptowany jakoś na początku tygodnia :) Ludzie którzy go wzięli przyszli do schroniska z zamiarem adoptowania jakiegoś najbiedniejszego psiaka, gdy został om pokazany Diego to się zakochali :) Mają w domu innego małego psa, ale raczej nie powinno być problemów bo Diego zawsze świetnie się dogadywał z innymi psami. Mieszkają zaraz pod Częstochową. Nie wiem nic o leczeniu, zostało im przekazane to co zrobił wet w schronisku, i wszystkie informacje. Ja jeszcze nie mogę uwierzyć :) !!! Takie informację uwielbiam czytać!!!:multi: Tylko, żeby było mu tam dobrze! Quote
olalolaa Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Kochani.. nie uwierzycie, ja nadal nie wierzę - Diego wrócił do schroniska.. W tej chwili nic więcej nie wiem, napisała mi tylko inna wolontariuszka że dzisiaj go tam widziała .. :( ręce mi opadają cholera !!!!!!!!!!! Quote
Jota67 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Boże...najpierw Alfik, teraz Diego...brak słów...po co im w ogóle robią nadzieję...:shake: Quote
florida_blue Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 cudownie... jeszcze w te największe mrozy .... Quote
Jota67 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Chyba trzeba ten tytuł zmienić.... a co u chłopczyka? Quote
olalolaa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Diego wrócił do schronu bo.. narzeczona wyrzuciła jego Pana razem z nim i facet nie miał się gdzie podziać, podobno płakał przy oddawaniu go.. mogl szukac mu domu czy cos a nie tak oddawac od razu :( W sobotę go odwiedzę, może jutro jak dam rade. Quote
Jota67 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 No mnie niestety też nie....A swoją drogą mogła chłopa wywalić, ale jakby miała ciut uczucia w sobie to psa mogła zostawić....:( NO NIE !!!???? Quote
olalolaa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Słuchajcie Diego ma jutro amputację - łapa jest w okropnym stanie - on ją już tylko powłóczy a otarcia są podobno do samych kości :( Będzie po zabiegu nadal w schronie.. Pilnie szukamy DT dla niego! Quote
Recommended Posts